• jedan u nizu
    6.1k
    Kako sada bole one utakmice sa Lokomotivom poslije zimske stanke ....

    Kada izbacimo ove jadnike iz kupa u srijedu, ocekujem raspad sistema na ljeto. Odlazak Jakobusica i mr footballa, odlazak Livaje, financijski slom, naplatu duga Bogdanovica itd itd. Slj godine ne moraju ni nastupiti u prvenstvu
  • NORTE
    9.3k
    Stvar je vrlo jednostavna.
    Ni ovaj "jaki" Hajduk nema šanse kad sude strani suci koje ne mogu zastrašivati.

    Po meni dinamo bi u slučajevima kad Hns-ovi suci ubuduće opet krenu gurati Hajduka trebao službeno i javno zatražiti strane suce u derbijima na Poljudu.

    Inače, par zonaša je napisalo da ako ih izbacimo iz kupa njima sljedi veliki raspad i sl.
    Ne slažem se s time, oni će nam od ljeta opet bit konkurenti, ali dinamo će i dalje ovisit sam o sebi.

    Hajduk ima širinu, ali ako ispadnu iz kupa za očekivat je da na ljeto ostaju bez Jude Brekala, Laszla, Mikanovića i Odjidje.
  • Jurki
    8.8k
    Inače, par zonaša je napisalo da ako ih izbacimo iz kupa njima sljedi veliki raspad i sl.
    Ne slažem se s time, oni će nam od ljeta opet bit konkurenti, ali dinamo će i dalje ovisit sam o sebi
    NORTE

    Od ljeta oni moraju poceti vracati dugove. Imaju vec par sezona zaredom minus u kasici prasici, Bogdanovic bu sigurno trazio naplatu bjanko zaduznica, upitno je kome su jos sve duzni.
    Imaju svlacionicu punu gerijatrije koja je na bolesno visokim ugovorima.
    Ne znam di budu i kak sklepali pare za sljedecu sezonu. U Europi budu ispali prije Velike Gospe, prodat mogu jedino Pukstasa i Sigura..
    Pitanje je kak i di se Luksa ugradio u transfere.
    80:20 da im slijede jos teze godine nego kaj je bilo proteklih 20.
    Oni vec 3-4 sezone voze u crvenom.
  • Jaro
    5.6k
    Treba ih rijesit u kupu pa osim ulaska u finale kod njoh stvorit jos veci kaos, izbit im sansu osvajanja trofeja i pretkola EL sljedece sezone. Tamo je bolje poslati Rijeku jer oni imaju neke sanse provuc se do skupine, ako nis, onda KL...
  • immerwieder
    1.2k
    jučer hrpa prerezanih godišnjih za loksu
  • dinamozivivjecno
    1.6k
    kad se sjetim koliko ih je trazilo godisnje za kranjcu u 9. mjesecu :lol: :lol:
  • striko
    1.2k
    i uzimanja godišnjih odmora tjedan u kojem su očekivali proslavu
  • Kepec
    4.8k
    Matematički još ništa nije gotovo, u igri smo i dalje i mi i Rijeka i Hajduk. Ipak za mnoge je Hajduk već jučer ispao iz utrke, kaj je sasvim legitimno.
    Ono kaj mi je super kad vidim ovako neki članak gdje se i dalje njih pokušava prikazati poput nekih polu favorita.
    Hajduk je, vjerovali ili ne, samo na sedam bodova zaostatka. Zašto samo?

    "Hajduk jest izgubio dvije utakmice koje nije smio izgubiti i Rijeka mu je daleko, ali već za tjedan dana može mu biti puno bliže, na dohvat ruke"

    Da, 7 bodova nije puno, ali zanimljivo je kako je Hajduk na -7 ustvari i dalje aktualan i blizu, a Dinamo je na -7 bio ispao iz utrke i bilo je pitanje hoće li pehar uzeti Rijeka ili Hajduk.
  • Jurki
    8.8k
    novinar pise pizdarije.
    Ako gledamo cisto i objektivno.. svaki neutralni pratitelj nogometa bu rekel da su oni ispali iz trke i to iz vise razloga.
    Momcad im je u rasulu, previse ozljeda, gust raspored i jos k tome jako teske utakmice su pred njima. Trener koji ih je mrtav hladan jucer bacio pod autobus svojim izjavama.
    Matematicki naravno da nije gotovo ali treba gledati i kontekst. Preveliki pritisak kojem oni nisu dorasli i ne vidim na koji nacin oni mogu nakon kup utakmice bilokaj napraviti na Rujevici. Rijecani budu jako motivirani na toj utakmici da odrze prednost pred nama i da jos vise odmaknu tovarima.
    Moze se desiti da uzmu mozda bod al to im nist ne znaci. U biti ako tovari uzmu bod(ove) u Rijeci time najvise pomazu nama.
  • Mlađi referent
    10.7k
    7 bodova zaostatka dok je 8 kola do kraja je u svakom kontekstu ogroman zaostatak, a u njihovom je praktički nedostižan.
    Ne radi se tu samo ni o Rijeci, oni imaju još jednog konkurenta koji i im može pobjeći na +5, a s njim više tovari nemaju međusobne.

    Oni su realno na kakvih 5% šanse za titulu, možda koju mrvicu manje ili više
  • NORTE
    9.3k
    Klaune više uopće ne doživljavam.
    Ostali su bez Livaje.
    Iduća im je u Rijeci.
    Protiv Rijeke već sad imaju lošiji omjer kojeg ne mogu popraviti, što ne znači malo.
    Gotovi su, samo što si tepaju da su i dalje u igri.
  • Gražvydas Mikulėnas
    12k
    prije koji dan sam komentirao sa jednim forumašem da nam je najveća šansa što se tiče tovara karoglan. prvi dio sezone je lekina zasluga i kondicijska sprema, karoglan je tu za atmosferu tipa ćiro, ne vidim u njemu neko znanje i nadam se da ćemo iskoristiti njihov kiksGražvydas Mikulėnas

    29.01. :blush:

    Hvala Mislave, velik si i hvala što si dao Livaji 10 dana odmora u Grčkoj, čovjek se doslovno prije 3 dana vratio u klub. Idemo dalje korak po korak :strong:
  • bbb medimurje
    2.9k
    Samo pogledajte njihov bodovni ucinak na proljece i eto vam odgovora o tome kakvi su oni "favoriti" za prvaka
  • db-izbjeglica
    12.9k
    Rijeci i magaradi je ostalo još 8 kola do kraja, znači 24 boda su u igri.

    Taman da magarad pobjedi sve do kraja, osvoji 24/24 boda (što je ravno znanstvenoj fantastici), ne prime ni jedan gol, sve dobiju sa minimalno 3 gola u mreži protivnika, riječani negdje moraju izgubiti 7 bodova. Znači osvojiti 17/24 boda... to bi bio učinak od 70,83% do kraja sezone. Rijeka je trenutno na 62/84 što je 73,81% osvojenih bodova.

    U prijevodu... taman da titova armija odigra savršeno zadnjih 8 kola, opet se moraju nadati da rijeka tih istih 8 kola odigra ispodprosječno za ovu sezonu.

    Rijeka će možda prosuti i više od 7 bodova, ali koliko je realno da revači odigraju čak i približno savršenom učinku? Kako trenutno izgledaju, poprilično sam uvjeren da neće prebaciti 70 bodova do kraja sezone.
  • Ivdzo11
    3k
    JE LI OVO REKORD? Hajdukov stoper na utakmici protiv Dinama prekinuo nestvaran niz!

    No, jedna je stvar posebno zanimljiva i pomalo nestvarna. 'Šarko' je dva žuta kartona vukao dugo, od 22. listopada i 12. kola kada su 'bijeli' na Poljudu poraženi od Osijeka (0:2).

    Od tada je nanizao čak 15 utakmica (zbog lakše ozljede nije igrao protiv Istre) u koje je ušao s teretom od dvije javne opomene, ali je uspijevao izbjeći treći, sve do utakmice s Dinamom.

    Šarlija je ove sezone zaradio šest žutih kartona, od čega polovicu u susretima protiv 'modrih'.

    Trebao je od 12 kola jos 5 kartona dobiti, a ne niti jedan
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.