• Teofil Kateran
    835
    Jako dobar intervju, lijepo je objasnio situaciju i u potpunosti se slažem s njim. Ova odluka sa stranim sucima će dugoročno samo pogoršati suđenje jer suci neće uopće moći skupljati iskustvo na derbijima koji su, budimo realni, jedini usporedivi sa nekim europskim utakmicama. Po meni glupa odluka i realno donesena je u svrhu kompromisa kako bi se stalni pritisak s juga malo smanjio, ali se očito uopće ne razmišlja dugoročno nego se danas odlučuje za sutra, sutra za prekosutra i tako dalje.
  • NORTE
    9k
    Odluka o stranim sucima je fenomenalna.
    Začepljena gubica gubi o lopovlucima i nema više pritisaka na suce i nekažnjavanja njihovih igrača da im se ne bi zamjerili.
  • Jurki
    8.5k
    Problem naseg suđenja je to kaj se ne prica o tome da je sudac pogrijesio, jer je samo covjek.
    Uvijek se potencira prica da je poslan sa zadatkom da se nekog pokrade.
    A suci grijese u svim jebenim ligama, samo je kod nas krađa.
    Ovo sa švabom po meni je odlicno. Mi smo u prednosti jer su nam sudili takvi suci u Europi i znamo se postaviti.
    Ocekujem prigovore tovara i ekspresno kartoniranje jer oni mogu samo na galamu da nekaj usicare. Sjetimo se samo zadnjeg derbija u Zagrebu da je sudil stranac upitno je kolko bi njihovih igraca zavrsilo utakmicu.
  • db-izbjeglica
    12.6k
    o sucima se priča svugdje, uvijek ima nezadovoljnih i uvijek se netko žali, kako kod nas, tako i vani.
    međutim, samo u najvećim vukojebinama, sa najglupljim stanovništvom utakmice zbog toga sude strani suci. kod nas se ovo radi samo, jedino i isključivo zbog jednog kluba.

    zašto ne čujem da strani suci sude derbije u šta ja znam, češkoj ili austriji, ali sude u kanalizaciji zvanoj grčka liga, gdje se maše pištoljima, navijači se pikaju noževima i slično?
  • Jurki
    8.5k
    danas bi bas htel da sudac pogrijesi na njihovu stetu.. pa nek onda kmece.
    Da vide da je karma kurva.
  • reziser
    6.2k
    za nas je super da sudi stranac!

    ali opcenito za nase sudjenje je to jako lose, znaci, ne vjeruje se nasim sucima, stranca placas 6 puta vise....priznajes da nasi suci to nemogu odsuditi....
  • Jaro
    5.4k
    Odluka o stranim sucima je fenomenalna.
    Začepljena gubica gubi o lopovlucima
    NORTE

    Pa ovo pokazuje sav jad i bijedu ekipe koja vodi nas nogomet. Oni su tu, ubiru (i fino zive) lovu koju donosi repka,a u nogomet vracaju minimum. Pune chartere, hotrle i sektore tribina podobnim kockicarima dok zanemaruju i HNL i s standardnog navijaca koji zbog cijelog kluba iz BiH (i ostalih slucajnih) ne moze KUPITI ulaznicu za utakmicu reprezentacije u svom gradu. Sluze kao produzena ruka jedne politicke stranke pa ovakvim potezima umiruju svoje vjerne glasace (realno, vecina njihovih navijaca su bas to) u izbornoj godini, a u isto vrijeme pokapaju domaci nogomet. Ovakva odluka sigurno nije bi fer ni regularna za ostale klubove - evo Lokomotiva i Osijek se bore za Europu, zasto oni nemaju strance,vec im sude ovi nasi (pokvareni ili nesposobni prema HNSu)...
    Prije 10-15 godina pred njima je klecao njihov grad, sad kleci cijeli savez i podilazi im vladajuca stranka. Zato je danas na nasoj klupi morao biti netko s mudima, a ne ova kukavica sa "nije nista propalo s porazom ili remi" spikom, koji bi ih od prve minute napao i rastavio na proste faktore da se oporavljaju do pocetka turisticke sezone...
  • eol12
    330
    Bravo za malog Rukavinu, od prve minute grize, nadam se da će mu ova posudba koristiti i da ima nade jos da zaigra za svoj klub.
  • Captain America
    13.4k
    Da li nam Zizi nešto želi poručiti s ovim naglašavanjem "SS" nekoliko puta u par minuta?
  • Mihaljević
    8k
    Ovaj Rudeš je imao 4 različita golmana ove sezone... Rekorderi su u svijetu garant.
  • Sibirski plavac
    1.2k
    Lijepi gol Pašalića, Rijeka već u devetoj minuti vodi protiv Rudeša. A mi se mučili do 60 minute...
  • SAS1987
    13.3k
    priznajes da nasi suci to nemogu odsuditi....reziser

    Priznaješ i da ko nogometna zveza nisi u stanju kontrolirati pritisak jednog kluba na suce.
  • lucky luciano
    259
    @Mihaljević

    Za nas su u jednoj sezoni branili Eduardo, Ježina, Šemper, Livaković i Zagorac :cool:
  • emilperska
    3k
    Rijeka vodi, a pošto Rudeš uvijek pada nakon 60.te jer ovi njihovi "superstari" a.k.a. Ćorić, Karačić, Grezda uspore nakon 60.te (vidjelo se i protiv nas i protiv jogurta), mislim da se ovo neće okrenut.
    To znači da smo u slučaju X na 7 (4 boda) manje, a u slučaju poraza 8 (5) bodova manje. Nama igra pobjeda i samo pobjeda i još jedan pičkasto papčinski pristup našeg stručnog stožera znači ključ u lokot sezoni. Mi sa X nećemo bit prvaci..

    U nekim okolnostima 7 (4) boda manje bi se dalo prevalit. Ali ova mučenja protiv Varteksa, Slavena, Rudeša, infantilnost protiv Lokse u obje tekme mi nekako govori da ako Rijeka ode na -7 da će se to teško dostići uz ovaj prosjek bodova i mučenja generalno. A sumnjam da ćemo proigrat sad odjednom od 1. travnja i počet ličit na Bjeličin ili Kužeov Dinamo..
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.