• Sajla
    3.2k
    Zna li tko za neko mjesto/kafić/birtija u Poreču da se može pogledati subotnja tekma?Livi

    isto pitanje za Krk :)
  • Kepec
    4.3k
    ja bih ti rado odgovorio na pitanje, ali mi nije jasno kaj pitaš?
    Ne znaš adresu Poljuda ili ne znaš adresu sastajanja na Dugopolju?
    Dolaziš autobusom od grupe ili regularnim autobusom na kolodvor?
    Nisi siguran kada i gdje doći na stadion ili na Dugopolje?
  • Papastrumf
    9.4k
    Manite se glupih pitanja, a i odgovaranja na ista.
  • Kralj77
    21
    Znam gdje je Poljud. Ne znam adresu sastajanja na Dugopolju. Dolazim autobusom na kolodvor.
  • Rakovica1986
    536
    ma jasno, shvaćam što govoriš, ali 45 minuta probat po meni nije nužno loša ideja. Ja bih volio da su Hoxha i Vidović ono što smo svi priželjkivali da jesu, ali jednostavno nisu.

    Ja isto vjerujem da se neće riskirat s nekim koga nema duže vremena, ali poanta je bila u tome da su scouting reporti Hoxhe i Vidovića laganica za suparnika. Ako igra Hoxha malo se udalji od njega da te baš ne ostavi daleko na prvom koraku, sve ostalo ga samo lagano prati jer će mu uglavnom pobjeć lopta. Ako igra Vidović budi oprezan isto jer ima jako dobar cim i dribling, ali isto tako samo ostani kraj njega jer nakon driblinga uobičajeno stane i čeka da se vratiš da te opet ide driblat.

    Nebi mi bilo ništa draže nego da mi pljunu obojica u usta u subotu, podnit ću to stoički, ali jako smo dosadni na krilima, jako.
  • NKDZ86
    198
    Ljudi, kaj je vama, pišete imena kafića i grada gdje ćete gledati dinamo? I uz to pišete da dolazite busom na kolodvor u split?
    Ima li kraja?
  • Mali Zeus
    9.3k
    Nervozan sam ko pas zbog tekme. Užas živi.
  • blue heart 72
    1.3k
    ne mogu vjerovati kaj se sve piše. Ajde još nekako, za birceve negdje gdje želiš gledati tekmu, ali ovaj dio sa busom i Splitom......
  • Str1nger Bell
    677
    Znam gdje je Poljud. Ne znam adresu sastajanja na Dugopolju. Dolazim autobusom na kolodvor.Kralj77

    Daj napiši još i točno vrijeme dolaska na kolodvor, da ti znaju doček priredit.
  • Orc123
    5k
    Definitivno ako je Ogiwara zdrav treba igrati...ili jesi ili nisi a ne zaboravite da mi moramo igrat na pobjedu! Nema se kaj vise cekati. Perkovic nije bek i prema naprijed ne donosi skoro pa nista, a defenzivno je poceo padati zadnjih utakmica od preopterećenja! Sad igrao i za repku, treba odmor. I protiv Portugala je bio bad nekako van svojih kapaciteta. Gabrijel na desnom boku a Max ili Rile na stopera....
  • Olmic
    2.7k
    Ovo guranje Ademija od svakog novinara u drzavi je sramota. Decko moze dobit zadnjih 20 min ako reza bude povoljna ako ne klupica.. zadnji igrac po kvaliteti trenutno u veznom redu
  • Raul
    105


    Viale, Mozart
  • Mr Anderson
    5.3k
    ma jasno, shvaćam što govoriš, ali 45 minuta probat po meni nije nužno loša ideja. Ja bih volio da su Hoxha i Vidović ono što smo svi priželjkivali da jesu, ali jednostavno nisu.

    Ja isto vjerujem da se neće riskirat s nekim koga nema duže vremena, ali poanta je bila u tome da su scouting reporti Hoxhe i Vidovića laganica za suparnika.
    Rakovica1986

    Radije bih onda da ih proba iznenaditi nekim sustavom nego mijenjanjem pozicija igračima. Ogiwara je doveden ko bek, nek igra to, trenutno je jedini pravi lijevi bek. Naravno, ako je potpuno spreman. Umjesto njega na krilu radije bi onda probao s jednim od napadača ako Hoxhi ne bude išlo. Brodić ili Kulenović da glume ono što Kramarić igra u reprezentaciji.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.