• Oluja
    3.6k
    primjecujem da je grb Gradjenskog na dresu napravljen naopako.
  • Ivdzo11
    2.9k
    https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/opet-ista-upitna-pozicija-dinamov-japanac-je-napokon-zdrav-no-je-li-to-dovoljno-za-prvih-11-u-derbiju/127524

    Dakako, zdravi Ogiwara u normalnim okolnostima olakšava treneru pripremu za utakmicu. Lijevi bek na poziciji lijevog beka, nema 'kemijanja', nema razmišljanja kako pokrpati tu poziciju. Također, Ogiwara je suparnicima još uvijek nepoznanica (reći će zlobnici da je nepoznanica i suigračima), mogao bi biti osvježenje za Derbi. No, iz drugog kuta gledanja, Ogiwara nema kontinuitet, nitko ne zna u kakvoj je, zapravo, formi i što može ponuditi u svojem prvom Derbiju i možda je prerizično krenuti s njim od prve minute. Iako, razmišljajući o toj problematici, bliži smo zaključku da bi Japanac, ako je spreman i zdrav trebao početi utakmicu. Doveden je zbog derbija i odlučujućih utakmica, a k tome je jedini pravi lijevi bek trenutno u Dinamu. Njegovo neigranje otvara brojna druga pitanja i dvojbe. Recimo, Mauro Perković, koji je dosad pokrivao lijevi bok u zadnje je vrijeme vrlo neuvjerljiv, a i nastupi za U21 reprezentaciju pokazali su pad forme.
  • Str1nger Bell
    677


    S obzirom na formu i kapacitete Hoxhe, nebi bilo loše probati s Perkovićem na beku i Ogiwarom na krilu.
  • Mr Anderson
    5.3k
    S obzirom na formu i kapacitete Hoxhe, nebi bilo loše probati s Perkovićem na beku i Ogiwarom na krilu.Str1nger Bell

    Sigurno zato jer je forma ove dvojice i kapaciteti na tim pozicijama na vrhunskom nivou pa se može kemijat s njima u najvažnijoj utakmici sezone?
  • Gražvydas Mikulėnas
    11.2k
    nije nikakvo kemijanje kad ti prvotimac nemre meda
  • Mr Anderson
    5.3k
    nije nikakvo kemijanje kad ti prvotimac nemre medaGražvydas Mikulėnas

    Nego kaj je nego kemijanje? Ogiwara praktički ozlijeđen otkad je došao, a ono što je odigrao je za zaborav.
  • Gražvydas Mikulėnas
    11.2k
    zato je raketa oduševio do sada. Ali reci mi kakav zaborav? koliko minuta je odigrao dečko?
    ja bi ga probao pa makar crko, ovako ćemo gledati istu patnju koju smo gledali do sada.
  • Str1nger Bell
    677


    Nije to nikakvo kemijanje, svatko moze bit trener nades svojih početnih 11 i to je to. Zato smo trenutno treći.

    Možemo se opet vratit na Bjelicu koji je išao "kemijat" protiv Atalante koja je tad trpala 6,7 komada u svom prvenstvu pa su otišli sa 4 komada kući.

    Čak ti je Ogiwara i sigurnija opcija da pomogne Perkoviću protiv Sahitija koji nam je znao radi probleme.
  • Mr Anderson
    5.3k
    Možemo se opet vratit na Bjelicu koji je išao "kemijat" protiv Atalante koja je tad trpala 6,7 komada u svom prvenstvu pa su otišli sa 4 komada kući.

    Čak ti je Ogiwara i sigurnija opcija da pomogne Perkoviću protiv Sahitija koji nam je znao radi probleme.
    Str1nger Bell

    Bjelica nije kemijao s igračem koji je prije toga dva mjeseca ozlijeđen i još ga stavio na poziciju koja nije njegova, nego je promijenio sustav sa spremnim igračima. Imamo Perkovića koji nije lijevi bek, pa bi još onda trebali u derbiju na njegovu stranu staviti na neprirodnu poziciju i nespremnog igrača za kojeg nitko nema pojma koliko (ne)može, a osim toga Hoxha solidno odrađuje defanzivu. Kaj je to nego kemijanje? Prilagođavat se jebenom Sahitiju ko da je Salah s defenzivnijim igračima.
    Nije ni vrijeme ni mjesto za takve eksperimente, a i nije ovo FM, nego utakmica.
    Slučajno da to napravi i ispadne loše, svi bi ga pokopali, od novinara do navijača, a među prvima vas dvojica.
  • Gražvydas Mikulėnas
    11.2k
    pričaj u svoje ime a ne što ću ili neću napraviti/reći, legendico moja
  • mali M
    3.3k
    Slažem se skroz sa @Mr Anderson po ovom pitanju. Zlo mi je već od stavljanja igrača na neprirodne pozicije, tako smo uništili gro igrača. Pa postavi taktiku prema igračima koje imaš, a ne da izmišljaš pozicije igrači prema tupo zacrtanoj taktici... Fakat mi je muka već od tih trenera specijalca koji izmišljaju toplu vodu.
  • Livi
    49
    Zna li tko za neko mjesto/kafić/birtija u Poreču da se može pogledati subotnja tekma?
  • Rakovica1986
    536
    Složio bi se s dečkima gore jer nije Ogiwari krilo neprirodna pozicija. Ogiwara ti ne može puno sjebat ako ga baciš na krilo (na beku može puno više), a možeš jako puno toga dobit na faktor iznenađenja. Ako mi izađemo na Poljudu u uobičajenoj postavi s tim da očekujem da će naš strateg gurnut Špikića i Hoxhu u prvih 11 to će biti agonija.
  • Mr Anderson
    5.3k
    Složio bi se s dečkima gore jer nije Ogiwari krilo neprirodna pozicija.Ogiwara ti ne može puno sjebat ako ga baciš na krilo (na beku može puno više)Rakovica1986

    Zašto se misli da bi on bio bolji na krilu od Hoxhe ili Vidovića? Kad je to zadnji put uopće igrao? Ak ćemo stavljat igrače po sistemu da igra tamo gdje manje može sjebat onda bolje ključ u bravu. Pa nismo mi neka rekreacijska momčad, pa po onoj: ...ovaj je loš, stavi ga u napad da ne zajebe nešto.
    Svaki dan su s njim, ako je spreman nek igra ono za što je doveden. Ako nije, nek sjedi na klupi.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.