• nemapredaje
    6.6k

Nije toliko, ali nije ni zanemarivo. Stadion im prima 32500 gledatelja, da je prosječna karta 20€ (nemrem naći cijene, al vjerujem da je tu negdje) to je 650.000€ po tekmi. Imaju 18 domaćih tekmi u prvenstvu, 5 europskih, još par u kupu, ne vjerujem da su sve rasprodane, ali mislim da oko 10-15 miliona eura namaknu u sezoni.
  • rioda
    12.3k
    Sumnjam da je to cifra samo od ulaznica, vjerojatno su uključeni i match-day prihodi, fan shop...
  • scooniepenn
    6k
    Ako govorimo i o match-day prihodima i fan shopu na stadionu sumnjam da je iznos veći od 12 do 13. Daleko od toga da je to malo, ali s obzirom na standard u Grčkoj 25 milja mi djeluje irealno. Rekao bih s poprilično sigurnošću kako mi s muzejem i velikim fan shopom na novom stadionu, uz match-day i prihode od merchandisinga možemo bez problema doći do tog gore navedenog iznosa što bi bilo preko 1/5 našeg budžeta.
  • Izet Hajrović
    6.3k
    to bi imalo smisla kad bi im stadion svaku utakmicu bio pun, ali prema podacima s TM, prosječna posjećenost na PAOK-ovim domaćim utakmicama grčke lige je 12165 gledatelja. Uz nove vjetrove u našem klubu te ispravne brojače, vjerujem da sljedeće sezone možemo doći do prosjeka od 10k+ na domaćim utakmicama HNL-a što nam svakako neće donijeti astronomsko povećanje prihoda od ulaznica, ali moglo bi nekih 1-2 mil. što svakako nije za baciti. Isto tako, uvjeren sam da uz kvalitetan rad, možemo doći do 30 - 35 mil. prihoda od ulaznica, fan shopa, sadržaja na utakmicama, članstva, sponzora (vjerujem da će sad biti izdašniji i zainteresiraniji), nagrade od domaćih natjecanja, itd. što bi već bio veliki korak prema stabilizaciji financija i manje ovisnosti o varijabilnim prihodima poput UEFA natjecanja ili transfera.
  • Lynx17
    4.5k
    Nije PAOK ništa financijski moćniji od nas, ali da ima drugačiju strukturu prihoda i rashoda. Njihovi prihodi su više oslonjeni na komercijalni dio (sponzori, ulaznice, marketing), a manje na prodaju igrača. Tu mi moramo napraviti značajan iskorak.deda

Tu ce Boban i Modric pomoci.

sip-of-coffee-jack-reacher.gif
  • dumitrumitu
    1.7k
    Moguće je da zarađuju više. Pričao mi je grk jedan da godišnju plaća 900€. Ne znam koliko im koštaju pojedinačne.
  • nemapredaje
    6.6k

Na AEK sam se referirao
  • scooniepenn
    6k

To mi se čini užasno puno, čak i da je riječ o najskupljoj godišnjoj. Naime, prema službenim podacima za Q3 2023. prosječna plaća u Hrvatskoj bila je oko 1.200 Eura, a u grčkoj oko 1.100 Eura.
  • Mathiasovi Chageri
    7.1k
    Dinamo je objavio upravo informaciju kako je ostalo još 400 karata za utakmicu u subotu, no zanimljivija je slika koju su priložili uz objavu. Lovren je u prvom planu na slici, a na instagramu su ga i označili na slici. Jel nam možda to prvi ljetni transfer?
  • ZgBlue
    723

Sigurno. Nemaju pametnijeg posla nego skrivenim porukama na Instagramu objavljivat nove transfere :roll:

Edit: tvoj upis mi čak zvuči kao novi naslov na indexu
  • Izet Hajrović
    6.3k
    Nemaju pametnijeg posla nego skrivenim porukama na Instagramu objavljivat nove transfere :roll:ZgBlue

Tako se to radi u moderno doba. Ili je to ili je nešto u stilu #imalobismisla.
  • Lynx17
    4.5k
    Jel klauzula za Pjaca vec aktivirana?
  • kajsitilud
    1.4k
    Napad Pjaca, Petko i Kaneko, a u sredini Baturina, Sucic i Misic zvuci zastrasujuce. Jos kad na klupi imas Roga, Stojkovica i uz jos par pojacanja mislim da mozemo bit i vise nego zadovoljni.

Naravno, preduvjet je da je tu trener koji to zna poslozit, a ne da mu svi ispadnu iz forme ko Kaneko.
  • Crni86
    18.2k
    treba slozit peticiju na zoni i poslati na Marica :grin:
  • Mathiasovi Chageri
    7.1k
    Sigurno. Nemaju pametnijeg posla nego skrivenim porukama na Instagramu objavljivat nove transfere :roll:ZgBlue

Mogli su odabrati mali milijun slika s Poljuda, pa čak iz ove sezone, još bolje onog autobusa pod Jugom sa slavlja, a oni su baš odabrali prastaru sliku sa Dejanom u fokusu i još su ga tagirali na društvenim mrežama. Ne vidim razlog da netko tko vodi društvene mreže kopa po starim slikama ili pretražuje Pixsellove arhive da bi našao tu sliku kad mu je puno jednostavnije da samo objavi nešto što mu je već ili od ove sezone ili puno lakše naći, osim ako nema neki razlog. Vidjet ćemo svakako, ali samo sam napisao nešto što mi je zapelo za oko.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.