• Mr Anderson
    5.3k
    Da, zanimljivo da sad on kaže kako mu uprava nije niti jedan transfer minirala i niti jednu ideju odbila koju je htio u školi provesti.
  • jedan u nizu
    5.8k


    pa nece sigurno prva stvar koju ce reci, nakon sto je dosao na funkciju SDa, biti ta da je AKTUALNA uprava minirala njega i Simica.
    Ta uprava je i dalje nasa uprava, i dalje je njemu nadredena, kakve god on ovlssti dobio.

    Netko tko je jos uvijek u klubu takve stvari nece iznositi. Budite realni
    Jedino Simic koji je sam dao otkaz, a djelomicno je i govorio o tome.
  • superhik
    10.2k
    @Mr Anderson tovarskim forama nije mjesto na ovom forumu
    Pobrisan ti je post.
  • badjibadara
    1.7k
    https://www.mixcloud.com/yammatFM_shows/katedra-2024-03-18/

    Ima dosta toga i za shit of the day, pogotovo alaceva baljezganja.
  • Mihaljević
    8k
    Ne smije se više dešavati da igrači koji su 5km od Maksimira ne završe u Dinamu, pa taman i agent bio Bara.
  • Krizy
    35.5k
    Niti jedan igrač i menadžer nije veći od Dinama.
    Neka Bare i njegovih igrača dalje od Dinama.
  • Tom Hanks
    2.5k
    Zabio nekakvom Gabonu i odma je za Dinamo,ok
  • Jaro
    5.4k
    al jm pas - od ovakvog poslovanja nije cudo da su ljudi zaboravljali ko kome sta i koliko. Znaci Mikic oprosti Dinamu pola, drugu polovicu mu Mamic ispacuje na rate (ili autom na agenciju), u isto vrijeme Mamic cijeli dug biljezi na sebe, kasnije PR prava Mikica za koja je Hiroshima platila 800k, zadrzi sebi, a Mikicu da pozajmicu od 60K u ime kluba koju mu "oprosti" :rofl:

    Vjerojatno cijelo vrijeme Mamic za isplate keša koristi Dinamov račun u inozemstvu a bilježi da daje svoj novac...
  • gledatelj
    202
    Ako sam dobro skužio to da se igrači ne sjećaju zapravo ne ide Mamiću na ruku. Jer obrana tvrdi da je on koristio strani račun za isplatu dugovanja igračima na ruke. Samim time ako oni kažu da se ne sjećaju toga pada i priča obrani.

    Ako može netko malo bolje to razjasniti. Jer se razapinje igrače da su govna i ne sjećaju se, a zapravo time zakopavaju Mamića. Naravno ne jer žele već sigurno zbog svoje koristi kako ne bi morali platit porez na taj iznos.
  • jedan u nizu
    5.8k
    Pa nije isto kada netko kaze da se me sjeca kad je stavio potpis na antidatirani ugovor kojim mu je pripalo 10mil eura.
    Ili kada netko kaze da se ne sjeca da li mu je novce dao Mamic u ruke, tajnica ili netko treci.

    Za ovo drugo je sasvim normalno da se me sjecas. Ili ako nisi 100% siguran, neces reci da ti je ok osobno dao novac. Jer sto ako bas taj put nije, i covjek da dokaz da je taj dan bio na putovanju a tebi treca osoba dala novac, onda ispadas lazljivac i pocinjs krivokletstvo i sjebes cijeli slucaj.

    Preporucam citati sa razumijevanjem izjave svjedoka na sudenju, nije sve kako pise u naslovu.
  • Draž
    1.1k
    Mrzim kad zaboravim tko mi je dao 60 000 eura na ruke
  • nemapredaje
    1.9k


    Tebi je to čudno, ali nekom koji obrće takve iznose jednom na mjesec, i to godinama, nije čudno.
  • Derby
    147
    Ako sam dobro skužio to da se igrači ne sjećaju zapravo ne ide Mamiću na ruku. Jer obrana tvrdi da je on koristio strani račun za isplatu dugovanja igračima na ruke. Samim time ako oni kažu da se ne sjećaju toga pada i priča obrani.

    Ako može netko malo bolje to razjasniti. Jer se razapinje igrače da su govna i ne sjećaju se, a zapravo time zakopavaju Mamića. Naravno ne jer žele već sigurno zbog svoje koristi kako ne bi morali platit porez na taj iznos.
    gledatelj

    Tako je.

    Vidim da je svima zajebancija "ne sjećam se" i ruganje s igračima, ali upravo takvi odgovori idu na ruku tužitelju, a ne Mamiću i ekipi koja je optužena.

    Koliko sam ja popratio obrana tvrdi da je Mamić dignuo novce sa Dinamovog računa i s tim novcima podmirivao obveze prema igračima. Postoje dokazi da je dizao novce s Dinamovog računa (on je izgleda jedini i mogao do tih novaca), ali se sad obrana trudi dokazati da su ti novci završili dalje kod igrača, a ne da je završilo kod Mamića.

    Ne znam je li u ovoj ili bilo kojoj optužnici pokriven taj dio gdje je on preuzimao potraživanja igrača prema klubu. Znači, on kao glavna osoba u Dinamu duguje igračima pare, zatim se dogovori sa igračima da oproste dio duga kako bi ipak nešto dobili (to valjda da svoje novce), preuzme od njih potraživanja prema Dinamu, i onda na kraju kao glavna osoba u klubu sam isplati sebi ta potraživanja u punom iznosu.
  • The Undertaker
    4k
    Koliko ja vidim, svi se sjećaju koliko im je i kada Dinamo bio dužan ali se ne sjećaju tko im je i kada podmirio dug. Ne krivim ih puno jer su takve izjave vjerovatno sugerirane od strane odvjetnika ali nismo baš naivci da u to povjerujemo.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.