• Ijayi Atiemwen
    334
    1. Benfica 3-0 Dinamo

    Meni najdraža Dinamova sezona ikad, zbog pregršt stvari. Zato me taj poraz toliko i boli, Gojak, Atiemwen...dva eurogola Benfice nas šalju kući, a mislim da smo prošli ko zna gdje i dal' bi stali. U Zagrebu smo bili nepobjedivi HAPOEL 5-0, Fenerbahce 4-1, Spartak 3-1, Viktoria 3-0, Benfica 1-0... ovaj Fenerbahce mi je baš ono, remek djelo Nenada Bjelice...klub koji može ove godine dignuti eurospki trofej prije koju sezonu nisu mogli meda na Maksimiru, a i u Istanbulu (0-0) smo trebali pobjedit gdje smo bili oštećeni za gol iz kornera (Perić čini mi se). Tako da da, Benfica je baš bila bolna.

    2. Shaktar/Rijeka

    Za Shahktar ne treba puno pisat, a što se tiče Rijeke mislim na poraz u finalu kupa u Puli. Bolan poraz jer sam bio na tekmi, prvi put sam trebao vidjet osvajanje Dinamova trofeja uživo i eto, Olmov nesretni penal i prvo poluvrijeme za zaborav preusmjerili trofej u Rijeku.

    3. AEK.

    Isto nevrijedi puno pisat. Jebem ti mrtvi AEK, Vida mi se zgadio s proslavom gola. Bišćan napravio jednu izmjenu na utakmici, mah...ne treba gubit riječu na to, MRZIM AEK! U Grčkoj samo Panathinaikos :strong:
  • Eduardo
    17.2k
    nije bitno što je spomenuto što nije. Ionako je poanta teme da svatko napiše svoj ili svoje najteže trenutke, nebitno jel spomenuto od strane drugog forumaša ili nije.
  • immerwieder
    1.2k
    oduzeto/ukradeno prvenstvo 79.
  • Maksim Maksimirski
    4.5k
    Najgore su one utakmice kada si bolji i osjećaš da si trebao proći a izgubiš.

    Benfica: Imali smo nesreću da za uzvrat nisu bili u kadru ni Ademi ni Šunjić. Sudac prelako dao Stojanoviću drugi žuti zbog bezazlenog prigovora, Dinamo se i sa igračem manje nosio i Gojak i Atiemwen su imali šanse za prolazak.

    Basel: Najveća europska dominacija našeg kluba koja nije rezultirala pobjedom. Vukojević pogodio stativu sa 3 metra u nadoknadi, Šokota se ispromašivao, moglo je biti 5-0 ali je završilo 0-0.

    Sheriff: Dinamo puno bolji obje utakmice, Sheriff u totalnom bunkeru, igrala se viktorija na njihov gol ali su se nekako doguzali do penala i prošli nas. Zajec poslije utakmice dobio otkaz.

    Herenveen: Vodiš 2:0 deset minuta prije kraja i onda iz ničega primiš dva glupa bezvezna gola u sezoni kada bi ti europsko proljeće spasilo katastrofalnu sezonu.

    Brann: Realno je Dinamo tada bio dosta bolja ekipa od Branna ali se dogodilo da su oni imali kontru, Schifo se poskliznuo na natopljenom terenu i nenamjerno sa leđa pokupio njihovog igrača i dobio crveni karton. Tu se sve okrenulo i propustila se šansa za proljeće.

    Olympiacos, PAOK (2010): To stavljam u isti koš jer smo u svim utakmicama bili u najmanju ruku podjednaki a izgubili smo sve 4 utakmice.

    Shaktar naravno ali o tome se već sve napisalo.
  • Sajla
    3.2k
    1. Newcastle
    2. Šahtar
    3. Partizan - bili smo bolji, na kraju i pokazali koliko kad smo ih uništili doma s 5-0, ali nakon utakmice tamo koju smo ipak izgubili, a to je prva s njima nakon rata... trebalo je čekati tjedan dana sa saznanjem da si tamo izgubio. ona spektakularna pobjeda je prebrisala prvi dojam, ali ipak se sjećam dana prije uzvrata samo po lošem
  • plavi72
    694
    Dinamo -Newcastle 2-2 1997.
    Dinamo -Hajduk 0-1 (retro derbi) 2003.
    Dinamo -Shakhtar 3-3 2019.
  • Endeavour
    396
    Iskreno jedino Heerenven. Nakon tog ispadanje ništa me nije toliko pogodilo. Šahtar i Aek sam već drugi dan zaboravio i krenuo dalje.
  • Mihaljević
    7.9k
    Blago tebi... Ja se i poslje 5g svaki dan po više puta sjetim tog jebenog Shakhtara.
  • Rex Ramae
    2.3k
    2007. Dinamo - Werder

    Za nas je tada Werder sa Diegom i Almeidom bio svemirski brod međutim prva tekma, dobra igra i stvorene prilike su mi dale veliku nadu da ćemo ih proći ali na kraju veliko razočaranje, priliku za prolazak smo ipak propustili u prvoj tekmi (hvala Bole!)

    2019. Dinamo - Šahtar

    Sve već rečeno, jako jako ružan osjećaj tj. najružniji i najgori i nevezano samo uz nogomet.
  • rioda
    2.1k
    Meni je uz većinu ovih koje ste već naveli, u ružnom sjećanju ostao i onaj Sheriff i ispadanje na penale, ako se ne varam krenuo je bojkot poslije te utakmice.
  • masacusec
    3k
    1997. Dinamo - Newcastle 2:2
    2005. Slaven - Dinamo 3:1
    2019. Dinamo - Šahtar 3:3
  • quizzy86
    36
    sahtar... gore sam se osjecao nego kad smo izgubili finale sp 2018., do dan danas nisam pogledao sazetak ni golove..
  • Jurki
    8.4k
    Liga za bedaka.. 18 godina glupih ispadanja od 2000-2018.
    Znali smo igrati cesto jako dobro al na ondasnji dinamovski nacin primali jako glupe golove, gubili i ispadali.
  • Svi na Sjever
    1.9k
    1.Newcastle
    2.Shaktar
    3.Herenveen

    Newcastle mi je daleko broj jedan jer me pogodilo kao 15-godišnjaka (i u Engleskoj smo bili bolja ekipa), a Shaktar je posebna priča ,nezapamćen muk na stadionu...

    Poslije Herenvena je čak i Glavati zaplakao, u live javljanju poslije tekme koliko se sjećam.
  • Blue98
    722
    Šahtar
    Paok
    Lyon
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.