• bbb medimurje
    2.9k
    Najveći pomak u školi je napravljen što su oni najbolji juniori poslani na posudbe, a sad za juniore, koji su prvi u ligi, igra pet-šest kadeta. Nikad ranije nijedan kadet nije igrao standardno za juniore. Ubrzavamo proces razvoja igrača, moramo ih ranije stavljati u teške okolnosti, jer nemam drugi izbor, tu B momčad. Time se otvara prostor u kadetima igračima, koji prije nisu bili u prvom planu. Time u startu riskiramo i rezultat, iako sad imamo i rezultat, prvi su i juniori i kadeti. No, naš je primarni cilj da se igrači razvijaju, niitko se ne sjeća tko je od njih bio prvi u kadetima i juniorima. Rad Škole se može evaulirati po tome koliko je igrača došlo do prve momčadi, a na tom putu je B momčad bila savršena stepenica."
    Jedan dio Maricevog razgovora za SN
    Bilo je i tu na forumu puno govora o ukidanju B momcadi
    Lijepo je za cuti da 5 kadeta igra standardno za juniore i unatoc tome su i kadeti i juniori prvi

    Sve u svemu vidi se da covjek zna i ja bi njega cak i ostavio nek vodi skolu a za sportskog direktora doveo provjereno ime
  • Antisha
    646
    Pročitao sam intervju i sve što je on rekao mi djeluje logično.

    Pogotovo mi je zanimljiv ovaj dio o okretanju Francuskoj kao potencijalnom izvoru školovanih igrača za razumne cijene.

    Podrška Marku, samo jako!
  • Krizy
    35.5k
    Marić je rekao da smo bili blizu lijevog beka koji se ipak vratio u svoju domovinu.
    Pogledao sam malo ljetošnje transfere bekova i gledajući nama pristupačnu cijenu i povratak u svoju domovinu iz drugih država, mislim da se radilo o reprezentativcu Kanade - Samu Adekugbeu, koji je zaigrao i protiv Hrvatske, vratio se u Kanadu ili eventualno o Maximilianu Witteku, koji je imao fantastičnu sezonu za Vitesse, 3 gola i 7 asistencija, vratio se u Njemačku.
  • Kujtim Shalla
    2.1k
    Ako Bruno ide ili ako zeli otici. Super ,nema vise pregovaranja ,Dovesti pravo pojacanje u napadu. Iskusnih napadaca ,ako ima sanse miereza , Belju a Soticek je dobro dosao . Zaista dobar mladi igrac . A klub nema sto pregovarati za Petka. Neka iskesiraju klauzulu bez Puno palamuðenja
  • Mandelinho
    330
    Trebali bi se u klubu angažirati za povratak B momčadi u drugi razred natjecanja a ne tražiti klubove partnere jer tu uvijek nešto može poći po zlu.

    Ako može jedna Španjolska i Portugal si to dopustiti, onda možemo i mi.
  • Teofil Kateran
    836
    B momčad bi mogla igrati najviše treći rang jer je HNS zabranio da B momčad igra SHNL i 1. NL. To je i razlog zašto su i tovari i Osječani ukinuli B momčad.
  • Mandelinho
    330


    Ovi dolje su ju ukinuli još i prije te odluke zbog ograničenih sredstava, a Osijek je jednu sezonu čak i odradio u trećem rangu.

    Naravno da sam upoznat da smiju igrat najviše treći rang, zato i pišem da bi se trebala pokrenuti inicijativa da se vrati mogućnost igranja drugog ranga. Trenutno u Segundi igra Villareal B, a u Portugalu druge momčadi Benfice i Porta. Svi se sjećamo i Alena Halilovića u drugoj momčadi Barcelone koja je igrala Segundu, i npr Jese Rodrigueza koji je igrao za RM Castillu u drugom rangu itd.
  • strumfich
    129
    Mozda je bolja odluka trazit nesto u prvoj slovenskoj ligi cisto zbog insfrastrukture. Nije isto dal ti se mladi igraci razvijaju na oranicama ili tamo po ipak kvalitetnijim terenima. A i kvaliteta same lige je nesto veca bi rekao.
  • Ijayi Atiemwen
    335
    Ma Slovenska liga je 0. Pogledaj ove prijateljske samo, Celje koje je prvo izgubi kući jučer od Rudeša 3-2. Igralo se 2 x 60. Sad će neki a Celje je koristilo mlađe igrače itd..pa šta, i Rudeš je. Rijeka 6-0 Domžale na Rujevici, bio sam u Ljubljani na Olimpija - Domžale, dobila Olimpija 1-0. 90% stadiona prazno, 0 igra od obje ekipe. Slovenci jednostavno nisu nikad imali ozbiljne klubove, repku...
  • SAS1987
    13.3k
    Ma Slovenska liga je 0Ijayi Atiemwen

    Slovenska liga je lošija od hrvatske ali je po svemu bolja i od hrvatske druge i prve lige BiH. Po meni idealna liga da se kale igraci od 17, 18 godina.
  • Kujtim Shalla
    2.1k
    Treba se borit kao sto to mnogo ovdje kazu da se druga momcad moze natjecati u drugom najboljem razredu hrvqtskog nogometa . Pa to je i za dobrobit reprezentacije ne samo dinama ,hajduka itd. Glupost je da je to ukinuto i da mogu igrat najvise treci rang. Nij dan argument ne ide toj odluci u prilog
  • veselko tenžera
    1.2k
    apsolutno! Ako je toliko bitno da 2. momčad može igrati 1. ligu kao što naši tvrde pa zar je Dinamo spao na to da se ne može za to izboriti?!?!?!
    To će strašno narušiti regularnost super jake lige, sve gigant do giganta koji se grčevito bore za rang više.
  • mali M
    3.3k
    Hoće netko staviti neki link ili nešto sa presice? Ja letimičnim pogledom nemrem nać
  • Laugreano
    1.3k
    Nema jos nista. Vjerujem da ce objavit video na dinamo+
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.