• Mali Zeus
    9.3k
    Neko ko sa benzinske UKRADE ŠTEKU PIVE kojem je najvece postignuće u životu ić radit u skladište jer nema za platit režije moralizira Luki Modriću koji je iz ničega postao jedan od najvećih igrača svijeta u povijesti.Noel

    Kakve su ovo smiješne generalizacije? I mislio si, pretpostavljam, na gajbu pive. Znači tko god moralizira nije niš uspio u životu i nema za platiti režije. Ajd molim te.
    Nije mi jasno kaj se 2 put vraćaš na tovare plus kaj Luka više nije onaj klinac kojem je glava ponudio sve.
  • Mr Anderson
    5.3k
    Podsjećate me na kmečanje tovara koji su uspjeli ni krivu ni dužnu heroinu Janicu Kostelić izvrijeđat i pjevali joj da puši kurac. Isti oni tovari koji bi mamu prodali za gram bijelog. Ili pljačkali strance kad taksiraju po sezoni u dalmaciji.Užas.Noel

    Ajde smanji malo izričaj, previše si dozvoljavaš. Ne misle svi ko ti u vezi Modrića i prihvati to kako je, nisi najpametniji ovdje.
    Nedvojbeno je da je Modrić oštetio klub, i to ga je oštetio kad je već bio materijalno osiguran i igrač Tottenhama, a ne mali preplašeni pastir.
    I sad bi svi trebali past na koljena pred njim jer je on bio Zlatna lopta. BMK za njega, nek odluče ljudi koje smo izabrali, ali ako ga dovedu nek odvagnu koliko je to pozitivna stvar.
    Ak dođe, ja sigurno, a i dobar dio nas nećemo zbog toga bojkotirati klub, ali mu neću ni zapljeskat kad istrči na teren.
  • BluePhone67
    3.2k
    Imam ja mišljenje o svakome kada je Dinamo u pitanju, pa i o tebi i takvi sličnim ali ti to ionako ne možeš razumjeti pa nema smisla pisati i o navedenom Silviu.

    Lp
  • Facke
    2k
    Same jedna stvar koj je Zajec rekel kad je postal predsednik ? Da je se one koj je bile prije njega proslost. Vi se hvatate tu za stvari kad je Luka imel 22 lete , neke koj je bile prije skoro 20 let. Druge , kulike nogometasa ima problema stem porezem , pogotove igraci LaLige? Al vi se znate. I kak je bile i koj je bile. Novinarskim clankima nis ne verujem! El ti nasi novinari budu se napravili da imaju koga blatiti.Niti zname koj je bile s Mamicem niti zname koj je bile v Spanjolske.Ak vi znate izvolite govoriti.
    Bitne da se blati prve. A da znim dojdeme do polufinala Europske Lige onda bi bil "legenda". Onda izvolite , pol momcadi treba hititi van. I niste od bivsih nesme dojti. Nit Olmo el je Barin, nit Kovacic el je bil igrac Vuksana , ni jeden el su si bili nekak povezani s Mamicem. Mamic je proslost i iskrene ne zanima me vise , niti Dinamu treba jedna lipa od nega. Mislite na buducnost a ne na te koj je bile i ste je koj pokral. Imame sad postene ljude v klubu. To je bitne. A ne koj je negda bile.
  • Noel
    4k

    Ja sam ne bitan o ovoj priči jer nemam namjeru radit u Dinamu niti primat novce dapače članstvom i godišnjom ulaznicom ja dajem novce Dinamu. Pa ne razumijem usporedbu Silvia Marića i Luke Modrića sa mnom.
  • Nolifer
    6.5k


    Ar nigdar ni bilo da ni nišče bilo, pak nigdar ni nebu ili bode... Bume videli :wink:
  • IstokKa96
    556
    Zapoceli ste medjusobne borbe oko transfera koji vise nema smisla nego ima i to upravo iz svih ovdje navedenih stvari. Sigurno Luka ne cita Zonu i necemo mu kreirati stav oko (ne)dolaska, ali je smatram dovoljno razuman da si na kraju karijere nece priustiti potencijalne zvizduke i ostale oblike negodovanja.

    U slucaju ipak povratka, igracki i svi ostali doprinosi klubu bili bi neupitni.
  • Dragon1Warrior123
    2.8k
    Ja recimo vjerujem u iskupljenje. Ako se Modrić OVO LJETO želi vratiti i recimo igrati za neku razumnu plaću (uz moguću ispriku, ali meni je dovoljna isprika da ide 100%), njegovi grijesi se mogu oprostiti. Realno mi ti govorimo ko da je došao u Dinamo kao neki uhljeb i pokrao novce, a ne ko da je igrao odlično za Dinamo, te igre su mu omogućile danju prodaju, koja je zbog njegovog menađera koji je bio bog i batina tada u Dinamu oštetila djelomično Dinamo. Kao što su neki drugi rekli, lako je nama moralizirati iz kauča kad ne znamo situaciju i možebitne prijetnje koje je on dobivao u to vrijeme. Tako da neka se on samo vrati i ispuni obećanje, sve ostalo se može ispraviti i oprostiti ako on stvarno dođe jer njegov dolazak bi značio ENORMNO!
  • rioda
    2.1k
    Ja iskreno njega uopće ne vidim u Dinamu trenutno, ako dobije novi ugovor onda sigurno ništa od toga, a ako i ne dobije ugovor, prije da će otići još sezonu odraditi u Arabiju ili Ameriku. Nekako mislim da će ostati vezan uz Real i živjeti u Madridu nakon karijere...

    S druge strane vjerujem da mu je ipak zanimljiva ideja jedne sezone u Dinamu, moguće da su ovo sve i nekakvi probni baloni da se vidi kakva će biti reakcija navijača. Slažem se s onim što je @papastrumf napisao, prije 10 godina i danas imam potpuno različit pogled na situaciju i nemam ništa protiv toga da se vrati.

    Koristi od njegovog povratka bila bi ogromne za klub. Na našoj razini igrački još može jako puno ponuditi, a prije svega bila bi to ogromna marketinška korist za Dinamo, ne samo u smislu dresova i sl., nego i novih sponzora koje vjerujem da će privući i sama pozitivna klima oko Dinama zbog novog vodstva, a dolazak takvog igrača bio bi nevjerojatan mamac.
  • Praskaton
    1.8k
    Razumijem stav i onih koji zamjeraju Luki i ovi koji ga zovu nazad.
    Jedno je sigurno i igracki i marketinški bi bio ogromno pojačanje za nas.
  • Papastrumf
    9.4k
    Ja shvaćam one koji Modriću ne mogu prijeći preko onoga što je napravio, ali ne shvaćam navijače koji koriste argument da je lagao na suđenju, odnosno tvrdio da se nečega ne može sjetiti i to mu najviše prigovaraju.

    To je izrazito licemjerno budući da vrlo dobro znate kako se u navijačkom svijetu gleda na cinkere. Ne da ne smiješ cinkati "nekog svog" nego ne smiješ cinkati protivnika.
  • Sajla
    3.2k
    Ako gledam strogo racionalno, onda znam da LM može dinamu puno donijeti igrački, marketinški itd. Ali ne pratim dinamo zato jer je to racionalno i uključeno je puno više nego razum. Dapače, razum se često zadnji javi. I što osjećam kad se spomene povratak Modrića? Ustvari ništa. I to je jebena tragedija jer se radi o dobitniku Zlatne lopte i jednom od najvećih igrača u povijesti nogometa. Slavio sam njegove golove, asistencije, poteze u dresu reprezentacije, veselio se kad smo pobjeđivali s njim na terenu, bio zabrinut kad se spominjalo da možda neće moći igrati zbog ozljeda i sl. Ali u kontekstu igranja u dinamu - ništa se ne događa, a npr. kad je prije koji mjesec objavljena fotka Kramarića u blizini Maksimira srce mi je poskočilo.
    I onda sam shvatio da moj odgovor na "Modrić u dinamu?" ovisi o tome kako se postavlja pitanje. Treba li klub pokrenuti medijsku kampanju, trebaju li navijači to zazivati po društvenim mrežama ili stadionima? Ne, nikako. Ne treba ga nagovarati. Ali ako postoje neki privatni kontakti njega i kluba u tišini, a on sutra izjavi da se želi vratiti i završiti ovdje karijeru kako je obećao, da želi vratiti nešto klubu u kojem je stupio na veliku scenu, ne bih se protivio. Ne bih to slavio, došao na doček, ne bih kupio njegov dres ili nešto slično jer nemam tu emociju za njega. I da, bio bih licemjer i pragmatik i osjećao gorčinu zbog toga što sam takav. Želim li da dođe? Vjerojatno ne. Želim li da on želi doći? Vjerojatno da. Ja sam navijač i gledatelj pa si mogu dozvoliti i licemjerje i emocije i zanemarivanje razuma. Dao sam glas ljudima koji će odlučiti kako misle da je najbolje, a ja mogu živjeti i s jednom i drugom odlukom.

    Ali mislim da je cijela priča tek obična tlapnja i novinarsko naklapanje, a i ovo što klub radi s "imalobismisla" tek nekakav mlaki pokušaj da se zadovolji forma. Ne vjerujem da će Modrić ikad išta imati s dinamom, završit će karijeru, ostati u Madridu, a u Hrvatsku će doći tu i tamo na koji dan ljetovanja, djeca će mu još i znati složiti koju rečenicu na hrvatskom, ali unuci neće. Baš imam osjećaj u vezi njega da kad se oprosti od igranja za reprezentaciju da ni Hrvatska ni hrvatski nogomet neće imati ništa od njega. Ne mišljenje temeljeno na nekim argumentima, već osjećaj. On može prevariti, vrijeme će pokazati.
  • Nolifer
    6.5k


    Točno. Da bi riječ rekel :clap: :cheer:
  • masacusec
    3k
    Aha, ti misliš da se on vodio kodeksom necinkanja, jer je lojalan, ne izdaje svoje ljude, itd...
    Ne, štakor ga nije cinkao zato jer mu je gazda tako rekao/zapovijedio da kaže, a on naravno, s tom svojom malom glavicom, ne razmišlja puno i bez pogovora je amnestično odgovorio „Ne sjećam se“.

    Priznajem da sam licemjer, da je to napravio zadarskom vodovodu, češala bi me jaja, ali kada to radi mojoj svetinji, onda ću mu to vječito zamjerati!!
  • Oluja
    3.6k
    ne zelim ga uopce braniti ali ne znamo kakve su prijetnje bile u igri, kao da zaboravljamo s kakvim mafijasem je imao posla.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.