• striko
    1.1k
    Nama definitivno ne treba neprijatelj. Što se Luke tiče, da odluči dolaziti na utakmice kao gledatelj napravio bi puno za klub na svim poljima.
  • Noel
    4k
    Kužim da kmeče tovari i dalmacija kad vrijeđaju Luku jer se njihov život svodi 20 godina na pokušaj da njihovi propali klub osvoji naslov al da kmečite vi koji znate pozadinu priče o Mamiću i na koji način kamatari igrače i njihove obitelji. Jedini koji se usudio javno progovorit je Eduardo da Silva. Na takvoj talentiranoj djeci koji su bježali od četničkog noža ili Dudu od mafije i siromaštva favela je on stvarao novac. Kaj su ta djeca znali o životu. Kak se usudite moralizirat i bit moralne vertikale? Neko ko sa benzinske UKRADE ŠTEKU PIVE kojem je najvece postignuće u životu ić radit u skladište jer nema za platit režije moralizira Luki Modriću koji je iz ničega postao jedan od najvećih igrača svijeta u povijesti. Podsjećate me na kmečanje tovara koji su uspjeli ni krivu ni dužnu heroinu Janicu Kostelić izvrijeđat i pjevali joj da puši kurac. Isti oni tovari koji bi mamu prodali za gram bijelog. Ili pljačkali strance kad taksiraju po sezoni u dalmaciji.Užas.
  • Dudu9
    426
    Luka Modrić svojim dolaskom u dinamo bi donio puno više nego tih 10mil eura, imate trening reprezentacije di klinci dolaze samo da vide Luku slikaju se itd on je idol većine, da ne pričamo da je tako u Madridu i dalje jedan od najprodavanijih dresova, i da su mu prošle godine Arapi nudili 200mil eura da dode kod njih, a mi ga praktički besplatno doveli da hoće otići iz Madrida.
  • The Undertaker
    4k
    Po meni, pitanje LM i njegovog povratka nije pitanje novca jer bi tu klub bio vjerovatno u debelom plusu. Glavno pitanje je da li je njegovo sudjelovanje u izvlačenju novca iz Dinama toliki grijeh da mu povratak u klub više nije moguć. Ja mislim da nije.
    Razumio bih i ove koji misle da jest kad bi to bio princip koji bi se odnosio na sve.
  • mlinchica
    1k
    Napise se mišljenje o “dečku” koji ima putra na glavi, koje ne odgovara nekome i onda umjesto normalne argumentirane komunikacije, prozivke o licemjerima, lajavcima, moralnim vertikalama, kmečavcima, kradljivcima šteke pive na benzinskoj (wtf), neprijateljima kluba, degutantnim osobama, brojačima krvnih zrnaca.. o moj Bože.
    I sve to zbog LM koji je uzeo, pokajao se nije, vratio nije, a Dinamo mu ni u primisli.
    Okej, dosta mi je ove teme stvarno :roll:
  • Noel
    4k

    Zato kaj pišete notorne gluposti. Pišete kao da je on ušao u klupske prostorije sa kalašnjikovom u ruci i opljačkao klub. A ne da je ultra moćno i talentirano dijete koje je čuvalo ovce bježalo od četničkog noža došlo ravno ruke kriminalcu i ratnom profiteru.
  • Dudu9
    426
    Većina navijača Dinama bi ga dočekala kao kralja, isto je tako imao doćek na trgu u Zagrebu,Zadru pa bi isti tretman imao dolazak u dinamo na Maksimiru
  • Peškaman
    2.5k
    Jeste li svjesni koliko Luka Modrić donosi marketingu i financijama klubu,u roku dva dana bi svi svjetski mediji pisali o vraćanju Luke Modrića u Dinamo,iskopali bi njegovo penjanje na sjever i obećanje.Samim time,Dinamo ne bi silazio s naslovnica tjednima,garantiram da bi na stadionu bilo 3 puta više djece svaku utakmicu kako bi imali priliku viditi ili uhvatiti dres Luke Modrića,Hrvata koji je osvojio Zlatnu loptu.
    A da ne pričamo koliko bi se dresova prodalo...
    Ili o najbitnijem,nogometu,kojeg on može sigurno igrati još 2 godine na razini HNLa.
  • Doktor Kunić
    2.4k
    Čovjek može zarađivati dvostruko više nego sada, i ako bi se odlučio to odbiti i doć u Dinamo pa već je tu napravio potez za respect.
  • nemapredaje
    1.9k


    Mislim da je nebitno što mi kao pojedinci mislimo, jer to na kraju neće ništa značiti.

    Jedino što je bitno u cijeloj priči je stav grupe, a mislim da ćemo ga saznati tek ako se njegov povratak realizira.

    Dakle ako njegov povratak povuče za sobom negativnu reakciju grupe koja će se ispoljiti dizanjima poruka, grupnim skandiranjima ili na kraju nekakvim prosvjedom, onda njegov dolazak nema smisla, koliko god bi nam pozitivnog donio na marketinškom ili sportskom polju.
  • DiddyGuela
    857
    Koliko je stvarno realno da se Luka ovog ljeta vrati u Dinamo? Koliko je njemu samome potreban i primamljiv povratak pored moguceg novog ugovora u Madridu ili crvenog tepiha u USA ili SA?

    Da sam na njegovom mjestu najprije bi si postavio to pitanje. On je svojom genijalnoscu usao u uzi krug nogometnih besmrtnika. Covjek imam status legende na svakom stadionu u Europi, pljesak tisuce nogometnih zaljubljenika.

    Sta njemu treba eventualni povratak kuci i poneki pogrdni povik vezan uz njegovog bivseg sefa?
    Luka, prevelik si da se valjas u blatu Hrv. moralnih vertikala sa XY tribine, istepi tu zadnju lovu arapima pa nakon toga u zasluzenu mirovinu.
  • BluePhone67
    3.2k
    Modric nema što radit u Dinamu, dok ne vrati dio novca ili se barem ne posipa pepelom da je kriv i tu je priči kraj.. Ako može platiti porez u Španjolskoj kada ga se dokazano optužuje, onda može i u Hrvatskoj odnosno Dinamu baram vratit DIO onoga što mu pripada.

    Imao je na sudu mogućnost izabrati stranu, ali se dečko te ideje nije sjetio, niti kasnije u bilo kojem trenutku imao potrebe naći barem neko Solomonsko riješenje da sve strane budu zadovoljne.

    Nakon toga ovdje se više ne radi samo o novcu, znamo da ima i da može platiti, ali neće i ne mora, ovdje se radi o principima da nitko nije veći od Dinama pa niti Modrić, najbolji Hrvatski igrač svih vremena koji je sa tim svojim činom i (ne)djelima pokazao i dokazao drugima kako mu Dinamo i njegovi navijači ništa nisu značili osim usputne stanice u svojoj sjajnoj karijeri.

    I za kraj, ja njega razumijem da je on tada možda bio mlad i naivan i da nije sve crno ili bijelo kada je ovaj njegov slučaj u pitanju, ali on nije nikad razumio mene i nas, niti onda niti danas, niti ima želju da u budućnosti to ispravi, lakše mu je i dalje biti u ovim svojim godinama i dalje mlad i dalje naivan, a po potrebi ne sjećati se ničega i ne razumjeti nikoga i kao takav kada su ljudske stvari u pitanju i poštene namjere sa njegove strane, ne želim ga u budućnosti u klubu, niti da bude idol novim generacijama jer se dokazao u dvije stvari, kao najveći igrač svih vremena i kao mali čovječuljak za sva vremena.

    Lp
  • Noel
    4k

    Pa Silivo Marić se isto prije koji mjesec nije sjećao na sudu? A namjerava ga se zaposliti kao AMBASADORA kluba. Jel isto imaš mišljenje o njemu ili?
    Kad bi Modrić došao ovdje igrat za nikakvu plaću kakvu mu nude u Arabiji jel bi onda odricanjem takvog novca se iskupio po tebi osobno za sve loše kaj je napravio?
  • Tom Hanks
    2.5k
    Jeste li svjesni koliko Luka Modrić donosi financijama klubuPeškaman

    Svjesni smo
    "Prema optužnici, Modriću je za transfer u Tottenham isplaćeno 67 milijuna kuna, od čega je Zdravku Mamiću dao 52 milijuna kuna. Dinamo je još na transfer platio 14 milijuna kuna poreza i prireza pa je sveukupno oštećen za oko 80 milijuna."


    A vidim zaboravlja se i na njegove igrice u Španjolskoj

    "Modrić se nakon sudskog procesa odlučio nagoditi, priznao je krivnju nakon što je dokazano da je zatajio 290,990 eura u 2013. i 579,738 eura u 2014. godini. Učinio je to koristeći tvrtku registriranu u Luksemburgu nazvanu Ivano (prema njegovom sinu), koju mu vodi supruga Vanja.

    Time je Modrić prekršio španjolski zakon, a u velikoj akciji raskrinkala ga je Porezna uprava koja je i pokrenula kazneni postupak. Sad španjolski dnevni list El Mundo donosi kako je Luka Modrić odlučio sve priznati! Tim činom automatski je prihvatio kaznu od osam mjeseci zatvora za učinjenu i dokazanu poreznu prevaru kojom je španjolski državni proračun oštetio za 870,728 eura!"

    Dobri ste..
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.