• Juznjak
    3.2k

    Znao je on i u Europi imat neke ispade. Pada mi na pamet žuti karton u prvom poluvremenu protiv Viktorije u gostima. Znam da sam se tad baš naživcirao zbog njegovog ponašanja i reakcije prema sucu.
  • Peškaman
    2.8k
    Osnovna škola Stolac u posjeti Vukovaru :)

    IMG-20240319-102249.jpg
  • Olmic
    2.9k
    Loša vijest za Dinamo je da je Japanac Takuya Ogiwara obnovio ozljedu zgloba i njegov nastup na Poljudu je pod upitnikom.


    To samo mi kupujemo igrace bez koljena i zglobova
  • Mr Anderson
    5.8k
    Pa kad ju je obnovio? Na treningu?
  • Sixthway
    277
    Ja bi prije rekao da je do stručnog stožera I ljudi koji se bave zdravljem I kondicijom. Ako svaki drugi igrač ima istu ili sličnu ozljedu onda je teško do igrača.
  • bongo
    687
    S druge strane naš liječnički slovi kao jedan od najteže prolaznih :chin:
  • rioda
    3.2k
    Istina, ali jedno su doktori, a drugi fizioterapeuti i kondicijski treneri. Ne znam kakvo je stanje u klubu po tom pitanju, za liječničku službu mogu pretpostaviti da je na razini, dok za ovaj drugi dio ne znam. Na tom polju su dosta razvijeni modeli predikcije ozljeda i slične stvari, nadam se da je takav način rada i u Dinamu.
  • scooniepenn
    2.1k

    Da su se kartoni dijelili kao što su trebali Diallo nakon brda ringišpila koje mu je Taki prodavao i posljedično bio izudaran ne bi dulje od poluvremena ostao u igri. Apsolutno sam za čvršću igru, ali ono što se Tovarima tolerira je prešlo sve granice. Zadnja utakmica protiv Lokomotive je samo ogledalo tog modus operandija.
  • Kepec
    5.1k
    Ovo je moj priželjkivani scenarij narednog perioda.

    Do 17.4. Hajduk igra 3 utakmice. Prva je s Dinamom na Poljudu, druga s Rijekom na Rujevici i treća s Osijekom na Poljudu.
    Od Dinama gube doma, od Rijeke gube u gostima i Osijek pobjeđuju doma. Izlaze s 3 boda.

    Do 17.4. Rijeka igra 3 utakmice. Prva je s Rudešom u Zagrebu, druga je s Hajdukom na Rujevici i treća s Istrom u Puli. Očekujem pobjedu u sve tri utakmice i izlaze s 9 bodova.

    Do 17.4. Dinamo igra 4 utakmice. Prva je s Hajdukom na Poljudu, druga s Istrom na Maksimiru, treća s Goricom u Velikoj Gorici i četvrta s Varaždinom na Maksimiru. Bilo bi nekorektno da u ovoj bajci ne očekujem 12 bodova i tako dinamo izlazi s 12 bodova.

    Rijeka je na 68, Dinamo na 66 i Hajduk na 58.

    Nama je konačno vrijeme da pobjedimo dolje, a Rudeš ne vidim kako može uzeti bodove Rijeci. Hajduk je znao pobjeđivati na Rujevici, ali za ovu utakmicu sam uvjeren u pobjedu Rijeke (iako je ovo hnl i sve je moguće), a mi doma Istru moramo rješiti. Osijek ne znam kako bi mogao uzeti bodove Hajduku na Poljudu s trenutnom igrom, Istra će teško nešto napraviti protiv Rijeke, a u našu pobjedu u Gorici se toplo nadam. Naposljetku pobjeda doma protiv Varaždina i poravnanje odigranih utakmica i krvoločna utrka s Rijekom.

    Naravno da se nadam da Rijeka kiksne koji put, naravno da nije sigurno da ćemo mi pobjediti svih 4, naravno da Osijek koliko god je loš i dalje može iznenaditi, naravno da Hajduk možda iznenadi Rijeku... po meni je ovo ujedno najrealnija i najbolja situacija za Dinamo.
  • Navijač Dinama
    7.6k
    šteta.. već sam kontao na Dan državnosti da ćemo igrat.
  • Navijač Dinama
    7.6k
    20240319-161753.jpg

    Ne valja nam omladinska škola, tako bar kažu..
  • SAS1987
    13.8k
    Ne valja nam omladinska škola, tako bar kažuNavijač Dinama

    Ne kažem da ne valja ali to je indikator da je valjala u proslosti a ne da valja u sada :smile:
  • Crni86
    1.3k
    Ove godine kada prvenstvo mladih kategorija opet nije tako medijski popraceno valjalo bi spomenuti kako su juniori i kadeti uvherljivo prvi. Valjda ce neke novine to lijepo istaknut kako su i prosle godine u ovo doba isticali za neke druge klubove
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.