• Izet Hajrović
    935
    Zašto ne probati? Ako upali, Jakir će ispasti taktički genije, a mislim da ovi dolje nisu spremni na takvo nešto. Prošli put su se 7 dana pripremali samo za Kaneka da bi ovaj imao najviše osvojenih duela u povijesti HNLa na jednoj utakmici od kad se vodi takva statistika. Iz njihovog gledišta sve me strah kako će ispasti ako Jakir promijeni cijelu formaciju, pa to će biti debakl epskih razmjera.
  • Jurki
    8.8k
    nebi to bil problem promjeniti formaciju i nacin igre.. da Jakir daje tu dozu sigurnosti u sebe i svoj rad. I da se to vidi na terenu prikazanim igrama.
    Mi nemamo automatizme za 4-2-3-1 a kamoli za 3-4-3.
    Takve stvari se uigravaju a mi nemamo nist uigrano.
  • ZGWest
    551
    Volio bi na derbiju vidit Kule - Petko - Brodic u napadu.
  • emilperska
    3.2k
    Posto je sad evidentno da ce ostat trener i nakon sutrasnjeg IOa..
    Nama na ruku moze ic jedino i iskljucivo to da titovim pionirima X pase manje nego nama (makar necemo ni mi bit presretni) pa ce se eventualno morat otvorit sto otvara prostor za turbofolk nabijacinu prema Petku..
  • hardek
    1.5k
    Jakir je jak na riječima uvijek bio, a kad dođe derbi izađe sa Ademijem u prvih 11. Stvarno se nadam da za 2 tjedna nećemo izaći na Poljud u sastavu: Nevistić, Perković, KTC, Max, Ristovski, Mišić, Sučić, Ademi, Hoxha, Špikić, Petković.
  • De Oliveira
    1k
    Protiv crvene armije bih krenuo Nevistic - Ristovski, Bernauer, KTC, Ogiwara - Spikic, Sucic, Misic, Vidovic, Hoxha - Petkovic. Bolje u ovom trenutku nemamo osim RPG, ali bi na Titu istrcao s Ristovskim, jer je za ocekivati vrlo agresivne boljsevike, pa moramo imati barem jos jednog uz Misica koji se zna/smije postaviti.
  • E46
    160
    Nevistic
    Gabriel Ristovski KTC Ogiwara
    Bulat Sučić Mišić
    Brodić
    Petković Kulenović
    4-3-1-2
    I razbit šugavce sa juga
  • hardek
    1.5k
    Ovo bi značilo da igramo sa 2 vezna igrača, gamad bi nas pregazila u vezi sa Pukstasom, Sigurom i Krovinovićem. Ova postava sa 3 napadača može proći samo i jedino protiv Rudeša i to samo kao danas u drugom poluvremenu kad nisu imali snage.
  • Praskaton
    1.8k
    Posto je sad evidentno da ce ostat trener i nakon sutrasnjeg IOaemilperska

    Ne znam ja stvarno očekujem da ce ovaj tjedan odletit.Vjerujem da ovi ljudi vole Dinamo i žele samo najbolje te da su čekali da se malo spusti prašina od ovih poraza i loše igre pa hladne glave odluciti.

    Jer ovo nema nikakvog smisla,ne zanimaju me nikakva opravdanja on mora otići s klupe.Sve ostalo je veliki minus i ide na dušu svim ljudima koji imaju utjecaj na te odluke.
  • SjevernaStrana
    808
    Preumoran sam od naših krila... Formacija bez krila s OVIM bekovima (da ne kažem pravim) koji idu naprijed i koji će napokon imati nekome ubaciti u 16... Vidović/Bulat unutra ili Bruno na to mjesto ako Baturina ne može... (Ako Ristovski baš mora igrat, onda na stopera...)


    65f75a228094a363d9f8668f.png
  • strumfich
    156
    Ako Bati nece bit spreman, ja bi prije Vrbu nego Vidovica.
  • ZGWest
    551
    Kakvo je stanje s Rogom, oce li biti spreman za derbi?
  • Izet Hajrović
    935
    teško, niti on niti Stojković neće biti spremni, rekao je Jakir da ne želi žuriti s njima. Možda budu na klupi, ali sumnjam da će ozbiljnije participirati.
  • sanjinlego
    2k
    Nevistić, Gabriel, Ristovski, Kevin, Perković / Ogiwara, Sučić, Mišić, Kaneko / Špikić, Petković, Hoxha i Brodić ..

    Za ovaj hajduk ti trebaju krila, koja itekako mogu proći 1 na 1 .. Diallo je kriminalan, a na desnoj strani igrat će Sigur od kojeg je Pjaca pravio gulaš. :)
  • Mali Zeus
    9.8k
    Samo da izađu ko jebeni frajeri i da se ide na pobjedu, a ne kukavički kao 2 puta do sad pod profom.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.