• BBB Mataa998
    1.2k
    Da mi je 5 minuta cuti Jakira da mi objasni kakav je problem u izgradnji napada dignuti bekova jako visoko,spustiti jednog veznog izmedju stopera,a medjuprostore napuniti sa drugim veznim,jednim od krila i jednom spicom?
    I jel ne vidi da nas konkretno ovdje ljudi ubise kroz sredinu jer ne mogu Misic i Halilovic toliki prostor pokriti a iza sebe jos imaju Theophila koji mora paziti na protivnike i Zivkovica?
  • Facke
    2k
    Po mene je Kaneko denes soliden. Nije da drugi igraju neke bolsuga. Zivkovica treba sneti van. Dosta nesigurnosti ima v obrane uprave zbog njega. Prijeli glup gol. Ok poluvreme. Treba jos dati bar gol inace me pak drhtali do kraja.
  • db-izbjeglica
    12.8k
    Dosta nepovezano, što i nije čudno s obzirom da ova momčad igra valjda prvi put zajedno i u igri je dosta igrača iz drugog plana. Zabiti još jedan i prelomiti utakmicu, dojam je u drugom planu.
  • Ero
    933
    Hoćemo li mi ikada povezati dvije dobre utakmice ili ne daj Bože koju više i zašto nećemo?
  • mali M
    3.5k
    Ma dobro, možemo mi tu mozgati ali činjenica je da je loše igra postavljena.. bez obzira na čudesa koja smo danas doživjeli nije se Jakir prosvijetlio, nadamo se samo da će igrači shvatiti koji je trenutak pa oni povući. Obrana nam je srednja žalost, i bez Kaneka su nam napravili 5-6 ozbiljnih šansi. Ovaj tandem Teo Živko je kriminal. Spor, teretan i tehnički podkapacitiran... A Belupo igra na brzinu i utrčavanja krila..
  • Endeavour
    398
    Ne želim komentirati igru jer igramo u sastavi i formaciju u kojoj nikad ne igramo. Pitanjie je samo jesmo li spremni žrtvovati par bodova za KL.
  • Svi na Sjever
    1.9k
    Fali nam vezni igrac da ovo opet ode u mirne vode.
  • San Lorenzo
    11.3k
    Ubacio bi Hoxhu za Brodića, Vidović nek igra 10ku.
  • runtothehills
    382
    Iako smo primili gol zbog njegove greške, Halilović mi je baš dobar i igra hrabro općenito.
  • Zagi
    5k
    Vrbu umjesto Brodića i druga utakmica.
    Doduše , stoperi su žalost pa izlazak nemamo ali to tak kak je.
  • Sibirski plavac
    1.3k
    Kaneko je definitivno pao u formi,nemamo se što tu lagati da nije tako. No, ponovit ću primjer Riječana i Pašalića. Dečko koji je svojim sjajnim igrama zaslužio poziv u repku odjednom nema gola ni asista već nekoliko mjeseci. Nigdje nisam vidio da ga navijači kritiziraju. S druge strane Kaneka bi nakon onakve jeseni neki potjerali na ljeto jer eto više nema xy driblinga po tekmi ili xy asistencija,a o golovima da ne pričam. Zašto oni svoje desno krilo ne časte tolikim kritikama kao mi svoje? Pašalić je po meni kada bi uzeli ukupni potencijal bolji igrač od Kaneka, a u sličnoj su krizi.Još bih razumio da nam je na klupi kao alternativa netko bolji od Takija,ali nije. Po meni Kaneko i u nekom idealnom Dinamu ima mjesta,ali kao netko tko ulazi sa klupe.
  • Zagi
    5k
    Tibor odličan danas.
    KTC se boji lopte.
  • Olmic
    2.7k
    Ide sucic, znaci van brodic
  • Maksim Maksimirski
    4.5k
    Brodić bi se trebao spuštati i glumiti Petkovića a ne Kulenović. Kule treba biti u 16 metara a ne na centru proigravati.

    Kaneko ne igra obranu.

    Živković nije na razini i čak je Boško pouzdaniji od njega.

    Trebat će ući Sučić, Baturina a i Špikić ako se misle uzeti 3 boda. Belupo je ok ekipa a posebno Lepinjica koji bi kvalitetom mogao igrati i u top 4 kluba.
  • Paggini
    6.5k
    Čudno je bez plavca.... Ocekivao sam 30 stranica a kad ono jedva 9.....
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.