• Captain America
    14.6k
    niti je čudno, sramotno ili nenormalno u kvalifikacijama ispasti od prvaka Grčke i Češke za jedan golZambatine škude

    Naravno da nije čudno, sramotno ili nenormalno ispasti od takvih ekipa, ali rezultati ove sezone u ECL i HNLu pokazuju da nam je kvaliteta značajno opala. Moj post je bio više kritika usmjerena prema zločincima u upravi.

    Iskreno, mene utakmice protiv chelsea i Milana ne zanimaju. Mene samo zanima da dinamo pobjeđuje pa pobijedio on Milana, chelsea, parka ili moldeaLudovic IX

    Poštujem tvoje mišljenje. Slažeš li se ipak da je puno veća satisfakcija dobiti Chelsea nego PAOK?

    uzet ćemo europski trofej, 97,5 % vjerojatnosti da će bit jedini u našim zivotima( ja imam 45) .Ludovic IX

    Ovo su mnogi govorili 2018. nakon Rusije pa znamo što se dogodilo 4 godine nakon. Klub je s ovim odronom u upravi u igri za europski trofej. Znamo što će se dogodit u nedjelju i sigurno će biti bolje vođen klub nego što je sada.

    Ti si već 5 puta rekao da ako izgubimo titulu, rezati ćemo budžet. Možda i hoćemo za 5-10 milja ali nećemo za 30. Prodavali smo prije, prodavat ćemo i sutra. Popunit ćemo budžeta nekako a Europu ćemo igrati, nadam se minimalno EL skupinama.Ludovic IX

    Tu pušem na hladno jer dok se ne odradi najavljena dubinska analiza nećemo znati u kakvom su stanju klupske financije.

    Ukratko, nek mi prodjemo park, pa sljedećeg protivnika. Dok sanjamo, dobro je.Ludovic IX

    Slažem se.
  • Marcinko
    330
    2021 su nam prihodi bili užas i od tada smo u blagoj krizi, sreća je jedino bila što smo te iste godine došli do četvrtfinala EL i poslje šesnaestine finala i bili u grupi LP inače bi mi već odavno bili u dosta teškoj financijskoj situaciji ovako smo uspjeli pokriti solidno kratkoročne obveze, ali idalje su cirka 15ak mil eura, zato i jesmo bili prisiljeni većinom posuđivati ili kupovati igrače koji neće imati visoku plaću.
  • FrenchMontana
    344
    Nepopularno misljenje: Smatram da Zeko nije dugoročno rješenje, treba nam netko mlađi i energičniji. Ono što je sada bitno je da se ukloni Mumija, pa Tajnica i ostatak grobara, a nakon toga sami određujemo tko će nas voditi u nove pobjede.
  • db-izbjeglica
    13.2k
    Poštujem tvoje mišljenje. Slažeš li se ipak da je puno veća satisfakcija dobiti Chelsea nego PAOK?Captain America

    Ta Chelsea je trenutno 11. momčad premierlige, a u tom istom natjecanju igra četveroplasirana momčad premierlige, koja ima 20 bodova više od kluba iz londona i ukoliko dinamo prođe PAOK, možda nam bude sljedeći protivnik.

    Mislim, izjavljuješ da je hrvatski kup po važnosti ispred europskog natjecanja. Jel veća satisfakcija dobiti Oriolik ili Betis?
  • Brusa
    851
    mogo si bar do sutra pričekati... :wink:
  • FrenchMontana
    344
    nabrijan sam previše hahaha. U svakom slučaju Zeki podrška, nema kaj!!
  • Captain America
    14.6k
    Ta Chelsea je trenutno 11. momčad premierlige, a u tom istom natjecanju igra četveroplasirana momčad premierlige, koja ima 20 bodova više od kluba iz londona i ukoliko dinamo prođe PAOK, možda nam bude sljedeći protivnik.db-izbjeglica

    Taj Chelsea je u trenutku utakmice bio aktualni svjetski klupski prvak. Neovisno o sadašnjoj formi, u tom sastavu su bili Koualibaly, Azpilicueta, James, Mount, Kova, Chilwell, Sterling, a na klupi Tuchel. Tu momčad je izbacio Real u 1/4 finalu LP. Vijest o našoj pobjedi je odjeknula u Europi. Da li je odjeknula vijest o izbacivanju Betisa? Aston Villa trenutno igra s Tottenhamom s kojim se bori za Ligu prvaka i trećina igrača u polju je promijenjena u odnosu na utakmicu s Ajaxom (kapetan McGinn, Bailey i Cash su upali u današnji sastav).

    Kolega Ludovic je rekao da mu je bitno da Dinamo pobjeđuje neovisno o tome ko je s druge strane. Meni je ipak draže pobijediti velikana u Ligi prvaka umjesto momčadi koja je zadnji put igrala europske utakmice 2011. Želim da se dečki natječu s najjačima na najvećoj pozornici jer tako i oni postaju još bolji. Kad bi mi stalo samo do pobjeda bi pratio isključivo HNL.

    Mislim, izjavljuješ da je hrvatski kup po važnosti ispred europskog natjecanja.db-izbjeglica

    Jučer sam kolegi Eduardu objasnio svoj stav. Postoji realna šansa da ostanemo bez naslova, a kup nas vodi u EL za koju se spominjao povećani nagradni fond u odnosu na ovu sezonu. Ipak je veća šansa doći do EL preko kupa nego preko osvajanja ECL.
  • Maki2
    492
    Jučer sam kolegi Eduardu objasnio svoj stav. Postoji realna šansa da ostanemo bez naslova, a kup nas vodi u EL za koju se spominjao povećani nagradni fond u odnosu na ovu sezonu. Ipak je veća šansa doći do EL preko kupa nego preko osvajanja ECL.Captain America
    Ipak, isto tako nije zanemariva cinjenica da te osvajanje Konferencije vodi i u kvalifikacije za Ligu prvaka ako tako izabere klub.
  • db-izbjeglica
    13.2k
    Čovječe božji, nitko ne uspoređuje važnost LP i konferencijske lige. Međutim, ti uspoređuješ hrvatski kup i europsko natjecanje u kojem igraju jako respektabilni klubovi.

    Jel bi bilo bolje da dinamo igra LP? Apsolutno!
    Jel bi bilo bolje da dinamo igra EL? Svakako!
    Jel konferencijska liga bitna? Također potvrdno!

    Zašto? Jer donosi nekakvu lovu, jer donosi bodove na europski koeficijent i jer se igra za europski trofej, halo ej - EUROPSKI TROFEJ!
  • nemapredaje
    2k
    Morati ćemo uskoro naći novog protivnika. Nakon 30 i više godina konstatne borbe protiv razno raznih uzurpatora, neće biti zanimljivo.

    Tradicija bunta se mora nastaviti
  • ShanKu
    403
    ima ih, ali na vlasti države...
  • Oluja
    3.7k
    Trebala se statutom izmisliti nekakva funkcija u koju bi bio imenovan netko omražen tek toliko da imamo po kome udarati i mrziti ga. Jebiga ali nismo mi naviknuli na dobro. :smile:
  • Sajla
    3.8k
    ako nam treba netko omražen mislim da smo bez brige - sljedećih par godina se može lupati po onima koji budu otezali s izgradnjom stadiona, kako Kranjče, tako i Maksimira ;)
  • Mrvica
    3.4k
    Dečki mi smo i dalje aktivni u ratu za sva 3 trofeja ako se moram izrazit tako. Šta god da osvojimo ovo je jako burna godina, ogromne promjene kao što je rečeno kod silnih promjena uprave, predsjednika itd. neki klubovi bi se raspali u jednom danu a mi smo izbacili Betis, koliko god govorimo za PAOK da je smeće od kluba, grobari itd. opet nije malen klub u rangu Rudeša... '77. zadnja pobjeda protiv grčkog kluba a u četvrtak smo se igrali s njima. Ništa nije gotovo i 2 gola prednosti se stignu i moramo biti potpora momcima da izdrže i da prođu PAOK. Istina da, razmazili su nas sa LP i EL ali budimo realni da KL za koji vičemo da je kanalizacija europskih natjecanja itekako nije lagano natjecanje i mislim da bi bilo jebeno postignuće da ga osvojimo, možda nitko više od nas dok je živ neće doživjeti nešto tako. HNL je najbitniji to definitivno, ali nećemo pretjerivat govoreći da KL nije bitan. Gore imaju primjeri Rome i West Hama koji su osvojili to natjecanje, da kažemo da im je postignuće za onu stvar? Koji to klub sa naših prostora može reći da je svakodnevnica osvojit KL? Rijetko koji, pa prisjetimo se koliko je klubova bilo na početku natjecanja sa naših prostora i koliko ih je ostalo.. Uglavnom igrači itekako prolaze težak period sa svim promjenama i medijskim udaranjima ali se bore i još su tu! Idemo sad po taj jebeni prolazak protiv PAOKa i nastavit se borit dalje! Od moguće najgore sezone do muguće najbolje u povijesti kluba. Samo stat na loptu i igrat utakmicu po utakmicu, ginuti za dres pa šta Bog da!
  • NORTE
    9.5k
    Svi dobro znate moje mišljene o Jakiru, ali ako on osvoji titulu (ili KL) ja bih mu dao priliku da nastavi radit u novoj sezoni.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.