• mali M
    3.5k
    ma ne kažem da nisu dobro pokrili izbore, nego meni rečenice tipa: "... Mislin, složit ćeš se da je Dinamo dominacijon uništava ligu..." I takve gluposti me odma natjeraju da ugasim... Ne kažem da si on nije frend sa Globanom nego da je dio kolektivnog ludog slijepila sa juga
  • Mali Zeus
    9.8k
    ↪Mali Zeus ma ne kažem da nisu dobro pokrili izbore, nego meni rečenice tipa: "... Mislin, složit ćeš se da je Dinamo dominacijon uništava ligu..." I takve gluposti me odma natjeraju da ugasim... Ne kažem da si on nije frend sa Globanom nego da je dio kolektivnog ludog slijepila sa jugamali M

    Ma dobro, to ok i Globan se čisto elegantno izvukao iz toga.
  • Maki2
    456
    Vidis meni je Tribina dosta bolja. UPU mi je vise nekako format za siroke mase sa puno vise sadrzaja, dok s druge strane decki s Tribine puno vise analiticki promatraju stvari, sto je i logicno jer svi rade kao analiticari za neke klubove osim Zizija koji je komentator. Cak ni nisam primijetio neku ocitu subjektivnost osim Pausica koji je zaposlenik kluba pa je potpuno subjektivan uvijek kad prica. Korda i Miho su mi pristojni u svojim analizama, naravno vidi se u detaljima za koga naginju, ali to mi ne predstavlja problem jer smo mi svi navijacki obojani u neku ruku.
  • Mali Zeus
    9.8k
    ↪Mali Zeus Vidis meni je Tribina dosta bolja. UPU mi je vise nekako format za siroke mase sa puno vise sadrzaja, dok s druge strane decki s Tribine puno vise analiticki promatraju stvari, sto je i logicno jer svi rade kao analiticari za neke klubove osim Zizija koji je komentator. Cak ni nisam primijetio neku ocitu subjektivnost osim Pausica koji je zaposlenik kluba pa je potpuno subjektivan uvijek kad prica. Korda i Miho su mi pristojni u svojim analizama, naravno vidi se u detaljima za koga naginju, ali to mi ne predstavlja problem jer smo mi svi navijacki obojani u neku rukuMaki2

    Ma ok što se tiče analize ok iako ni na tribini ne idu u ne znam kakve analize, dobro više je usmjereno tko kako igra i na kojoj poziciji, ali nije toliko razlika u odnosu na UpU. Iako u pravu si što se tiče ciljane publike jednih i drugih i formata emisije.
    Btw ak si gledao kakav im je bio stav oko VARgatea?
    Što se tiče subjektivnosti to se provuče, ali s druge strane znam baš dobre stvari čuti na tribini o dinamovoj igri i nekim igračima koje ne čuješ drugdje.
  • mali M
    3.5k
    ma načelno se ja slažem s tobom, ali mi baš nasušno fali neki Dinamov podcast gdje ćemo vrtjeti naše teme i naginjati u detaljima prema Dinamu.. Živimo u okolini gdje sve živo naginje na južniju stranu i neda mi se svako malo slušati sitna podbadanja. Analiza, analiza, posprdni komentar, analiza, analiza, sitno podbadanje, analiza, analiza, najveći na svitu.. Muka mi je to... daj da si nemoram išćašiti uho kad slušam podcaste. Mislim, kako je netko već istaknuo, kako se trenutna klika u klubu nikad ne izjašnjava o aktualnostima u klubu a i šire, a ako sve završi kako se nadamo da će završiti, nadam se da ćemo dobiti kvalitetne platforme za komunikaciju jer sad bome imamo meritorne stručnjake u klubu (samo gledajući skupštinu) na hrpu polja...
  • miro
    3.2k
    Po onome što sam gledao "Podcast 8_24" je skoro pa podcast o Dinamu.
    Ok, imaju oni tu nekih drugih tema i gosti im znaju bit iz različitih sportova, ali svejedno, to je ekipa koja otvoreno navija za Dinamo i sve komentiraju uglavnom iz Dinamove perspektive i o Dinamu.
  • Danko
    605

    Meni su oni baš super. Pravi dinamovci od glave do pete + profa se ne libi reći tovariji što ih ide.
  • Maki2
    456
    Sto se Vargatea tice svi su imali negativno misljenje o sudackoj komisiji i sucima, ali nisu smatrali da je prvenstvo neregularno. Detalj koji su fino poentirali je da se suci u zadnjoj cetvrtini prvenstva jako libe davati zute kartone. Mislim da 12 Rijekinih igraca cak ima po 2 zuta kartona sto nije normalno. Bas su Miho i Pausic rekli da je Livaja prosle sezone, zadnju utakmicu prije zadnjeg kruga prvenstva igrao sa Hajdukom protiv Gorice i da je u toj utakmici vec bio na rubu 3 akumuliranog zutog. Fast Forward, ponovno se po posljednji put Hajduk nalazi sa Goricom i Livaja jos uvijek nije dobio zuti.
  • Mali Zeus
    9.8k
    ↪Mali Zeus Sto se Vargatea tice svi su imali negativno misljenje o sudackoj komisiji i sucima, ali nisu smatrali da je prvenstvo neregularno. Detalj koji su fino poentirali je da se suci u zadnjoj cetvrtini prvenstva jako libe davati zute kartone. Mislim da 12 Rijekinih igraca cak ima po 2 zuta kartona sto nije normalno. Bas su Miho i Pausic rekli da je Livaja prosle sezone, zadnju utakmicu prije zadnjeg kruga prvenstva igrao sa Hajdukom protiv Gorice i da je u toj utakmici vec bio na rubu 3 akumuliranog zutog. Fast Forward, ponovno se po posljednji put Hajduk nalazi sa Goricom i Livaja jos uvijek nije dobio zuti.Maki2

    Vidiš, nisam imao pojma to za žute. Vrhunska glupost i još jedan pokazatelj nekompetencije. Meni su nedavno digli tlak kad su o koreografiji pričali, onoj navodno neuspjeloj, 2 puta su to spomenuli iako je po njima to nevažna tema. Miho me dao pozdraviti jer sam nazvao telesport jadnim što se s tim bavio i na tako prizeman način (od mlinarićevog teksta o izborima ih više ne čitam). To mi je bilo malo bezveze u najmanju ruku.
  • mlinchica
    1.1k
    Jesi gledao do kraja? Jer na kraju su samo odgovarali na pitanja pratitelja i na pitanje “jeli prvenstvo neregularno?” Jedan je odgovorio da “u neku ruku je neregularno”, ostali su šutili i nisu odgovarali pa samim time se i slažu s tom izjavom.
    Već sam pisala kako su mi smiješni kad pokušavaju biti objektivni, a jače je od njih pa onda spomenu unošenje Livaje u lice suca i odmah spomenu ne jednog nego tri Dinamova igrača i situacije :lol:
    Ali ok, ja ih ne gledam u liveu nikad pa si premotam dio koji me iritira, no njih najviše pratim kaj se tiče podcasta.
    I Maru, naravno, na inkubatoru.
  • Maki2
    456
    Ma nisam gledao do kraja, pogledao sam taj cijeli prvi dio o VarGateu tako da moguce da je bilo to sto si rekla, pa nisam primijetio.
  • Chess96
    165
    Tribina je nekad i više težila analitici nego danas, ali dolaskom Zizija su prilagodili format i malo se otvorili širim masama što im je donijelo i više pregleda. Po komentarima na yt i općenito komentarima u live chatu svih podcasta uglavnom dominiraju tovari pa čak i 8_24 koji uglavnom priča o Dinamu za publiku uglavnom ima tovare.
  • Mandelinho
    330
    Večeras nam frend gostuje na inkubatoru

    Miki i Mara voditeljski duo
  • Paggini
    7.2k
    Jedva čekam stjeljino ispričavanje za svo zlo koje je Dinamo nanio hrvatskom nogometu....
  • Mandelinho
    330


    Dobro daj pa kaj… pa daj nam reci… a volim ja tebe daj… super si lik bas si pristojan i fino se izražavaš… zovete me na proslavu ako bude… mara daj ides i ti
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.