• Mali Zeus
    9.8k
    Znam da su svakakvi kriminalci sjedili ili još uvijek sjede u ložama Maksimira, ali mislim da Emir Hadžihafizbegović nema što radit tamo nakon svih izjave koje je govorio o Hrvatskoj i Hrvatima i to da stvar bude još gora u Zekinom društvu.Chess96

    Ovo nije nepopularno, dapače.
  • Draž
    1.1k
    Znam da su svakakvi kriminalci sjedili ili još uvijek sjede u ložama Maksimira, ali mislim da Emir Hadžihafizbegović nema što radit tamo nakon svih izjave koje je govorio o Hrvatskoj i Hrvatima i to da stvar bude još gora u Zekinom društvu.Chess96

    Ne da ne volim dotičnog nego mi se gadi, ne gledam filmove u kojima glumi, ali ako je uredno platio (ili bilo tko drugi za njega) ulaznicu za ložu, ne vidim problem.
  • Captain America
    14k
    kad je tottenham zadnji put osvojio trofej, jel zbog toga dinamov prolaz u EL protiv njih bezvrijedan?db-izbjeglica

    Tottenham je u trenutku kad smo ih izbacili bio 10. najvrjednija momčad na svijetu s jednim od najvećih na klupi (ako ne i najvećim).

    jel pobjeda protiv njih u LP beznačajna?db-izbjeglica

    Atalanta je bila druga momčad u Italiji tada.

    Dečki su na razmazili s rezultatima zadnjih godina i ECL meni bar djeluje ko utješna nagrada. Brutalno zvuči da smo u trećerazrednom natjecanju, ali u godinu dana smo došli od grupnih utakmica s Chelseajem, Milanom i Salzburgom do knockout dvomeča u 1/8 finala s PAOKom. Pitao bi zonaše znaju li bez guglanja koje momčadi su bile u finalima dosadašnjih izdanja ECL da vidimo koliko su pratili ovo natjecanje zadnje 2 sezone.
  • Dino
    2.2k

    PoLiTiCkA oRiJeNtAciJa Ne OdReDuJe TvOjU DiNaMoVsTiNu
  • Kaiser
    38
    tako je, ali politička orijentacija dotičnog je najmanje bitna, iako, ista je kako vitar puše. Kao i on cijeli. Jedan obični prevtljivac, ljiga, smrad.
  • Keyser Soze
    8.2k

    Roma-Feyenoord
    West ham - Fiorentina
    Ak se ne varam.
  • db-izbjeglica
    12.9k
    iskreno, ja ne znam tko je igrao finale LP pretprošle sezone, ni tko je osvojio, zvoni mi real?
    evo, par minuta blejim i ne mogu se sjetiti.
    znam da je prošlo finale LP bilo city - inter, al ono prije toga :grimace:

    osvajač europa lige prošle sezone...nemam pojma, zvoni mi sevilla, finalist, doslovno može biti bilo tko?
    prije toga einracht...ako se ne varam?
  • Nino Bule
    11.5k
    Vidis ja s glave bolje znam finala el i kl nego lp haha, prosle roma sevilla el prije toga frankfurt rangers, a u kl west ham fiorentina a prije toga roma feyenord.
  • Zambatine škude
    2.1k
    Brutalno zvuči da smo u trećerazrednom natjecanju, ali u godinu dana smo došli od grupnih utakmica s Chelseajem, Milanom i Salzburgom do knockout dvomeča u 1/8 finala s PAOKom.Captain America

    Ali vazda neka drama, ko da se iz Lige prvaka ispada tako da izgubiš 24 utakmice zaredom, a ne tako da se lopta u desetoj minuti nadoknade odbije na Vidinu tintaru.

    Niti je prolaz na jedvite jade protiv Shkupija i Boda u produžecima uspjeh za anale, niti je čudno, sramotno ili nenormalno u kvalifikacijama ispasti od prvaka Grčke i Češke za jedan gol.
  • Petar86
    592
    Ma dajte taj trofej konferencijske, ove godine nam se ocito otvorilo i ko zna kad ce opet. Sto, treba vjecito osvajati HNL, prije ili kasnije necemo, mozda vec sljedece sezone jer su Hajduk i Rijeka vec koliko toliko poslozeni.

    Daj tu konferencijsku i neka budemo 2 ako treba u HNL, bolje i tako nego za par sezona ni jedno ni drugo.

    EDIT: Naravno ako pricamo hipoteticki sto zelimo vise izmedu tog dvoje
  • masacusec
    3.1k
    Ma puca mi kita i za kontejnersku ligu i za hnl i kup! Nek si tovari zakucaju rabuzinovo sunce u čmar, bitna je nedjelja, 10.3.'24., 12h. To bi bila prava pobjeda!!!! I posljednji čuvao u lijes mumiji, mamiću, zoriću, hanželu i ostalom izmetu!

    VZ!
  • Ludovic IX
    5.5k
    svaki trofej je vrij3dan. Ono bacanje novčića protiv Brna se prepricava 57 godina kasnije a imamo morale koji veličinu tu generaciju kao jednu od najvećih. A dizanje kante ECL-a ove godine bi ovu generaciju stavilo uz bok te ako ne i iznad te , što god ti mislio o ECL.

    Dabogda je više nikad ne igrali nakon što je osvojimo ali ponosio bi se tim trofejem vise nego se navijači reala ili man citya ponose trofejem lige prvaka. Iskreno, mene utakmice protiv chelsea i Milana ne zanimaju. Mene samo zanima da dinamo pobjeđuje pa pobijedio on Milana, chelsea, parka ili moldea.

    Realan sam pa znam da do trofeja LP ne možemo bez bar 5 puta većeg budžeta. EL isto jma klubove koji su 10 puta bogatiji od nas i mi možemo izbaciti jednog ali tri u nizu teško pa je i taj trofej teško dostizan. ECL se sastoji od klubova koji su većinom nas rang po budžeta, par slabijih i par jačih ali tu imamo šansu pokazati da možemo u nizu pobjeđivati jednake i malo jače od sebe i ako to napravimo još tri outa nakon paoka, uzet ćemo europski trofej, 97,5 % vjerojatnosti da će bit jedini u našim zivotima( ja imam 45) .

    Ti si već 5 puta rekao da ako izgubimo titulu, rezati ćemo budžet. Možda i hoćemo za 5-10 milja ali nećemo za 30. Prodavali smo prije, prodavat ćemo i sutra. Popunit ćemo budžeta nekako a Europu ćemo igrati, nadam se minimalno EL skupinama.

    Naši rivali lp vidjet neće, njihovi troškovi će rasti jer je to prirodan put a prihoda neće imat ništa više nego sad a imaju jednog igrača kojeg mogu prodat za neki lovu.

    Volio bih da osvojimo ove godine hnl , najviše zbog svih tih krwdji u njihovu korist. Želim da osvojimo i sljedećih 100 godina ali neću plakati, ne osvojimo li baš svaki put. Nekad je najsladje osvojiti nešto što nisi godinu ranije. Nekad je to najveći motiv.

    Ukratko, nek mi prodjemo park, pa sljedećeg protivnika. Dok sanjamo, dobro je.
  • serbus
    3.6k

    Meni je ljepše gledati dinamo u natjecanju koje teško je reći može osvojiti ali recimo tako nego u LP gdje umirem na svaki primljeni gol nekog od $velikana$. Tako da slažem se sa tobom
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.