• Mali Zeus
    9.8k
    Svašta čovjek ovdje može pročitati.
  • Vratite nam Istok
    142
    Oko jednog se možemo složiti, tvoje mišljenje je točno pogodilo topic.
  • Ludovic IX
    5.5k
    možda je nepopularno mišljenje ovdje, ali pričaš gluposti. mi propast nećemo bez titule jedne godine, jer nit će protivnici bit jači ako osvoje, čak će nam bit i lakše da osvojimo iduće godine jer će protivnik igrat vjerojato konferenciju a neće moći pratiti ritam srijeda - nedjelja.

    kad bi nam se ispunio san, i osvojimo tu europsku kantu, nadam s da ti ne bi došao na slavlje jer tebe boli kurac za taj trofej
  • Oluja
    3.7k
    Europski trofej je velik bez obzira koji on bio i bez obzira iz koje lige osvajac dolazi. Osvojimo li ga nece Jakir biti jedini koji ce ga tetovirati.
  • nemapredaje
    2k


    Znači razlika je 4-5 miliona eura. Zanemarivo
  • Mali Zeus
    9.8k
    kad bi nam se ispunio san, i osvojimo tu europsku kantu, nadam s da ti ne bi došao na slavlje jer tebe boli kurac za taj trofejLudovic IX

    A s druge strane hvali Jakira jer u toj sprdačini od natjecanja pobjeđuje.
  • Mlađi referent
    10.7k
    Moje nepopularno mišljenje je da vam nema smisla nakon svake europske utakmice raspravljat kaj je važnije, bolje, veće

    Jedan trofej ne isključuje drugi, igra se za oba + treći, a u dinamovoj momčadi ima dovoljno pobjedničkog mentalita da vjeruje da na kraju može dignut obje kante. Uostalom, ispred nas je toliko posla još u oba natjecanja.
  • Captain America
    14k
    možda je nepopularno mišljenje ovdje, ali pričaš gluposti. mi propast nećemo bez titule jedne godine, jer nit će protivnici bit jači ako osvoje, čak će nam bit i lakše da osvojimo iduće godine jer će protivnik igrat vjerojato konferenciju a neće moći pratiti ritam srijeda - nedjelja.Ludovic IX

    Nadam se da nećemo gledati taj scenarij jer bi to vjv značilo ozbiljno rezanje budgeta na razinu konkurenata u HNLu, a to bi značilo da također nemamo ekipu za ritam 2 utakmice tjedno ako bi ne daj Bože opet sudjelovali u ovome.

    nadam s da ti ne bi došao na slavlje jer tebe boli kurac za taj trofejLudovic IX

    Naravno da ne. Nisam pratio više od pola utakmica u ovom natjecanju jer mi nije ni najmanje napeto.
  • ksapi
    2.2k


    Daj stari prekrizi nekog novog igraca na profilnoj i pusti nas da uzivamo u pobjedama. Naci ces ti vec i nesto drugo za pljuvanje.
  • Blueshadow86
    964
    Ma znate vi šta? Osvajamo mi i Konferencijsku i Hnl i kup! Amen.
  • dinamozivivjecno
    1.6k
    ja ne znam sto vi ljudi ocekujete da Dinamo osvoji Ligu prvaka ili neko drugo natjecanje pa da budemo svi skupa zadovoljni, pa pogledajte samo kako su igraci Rome i West hama proslavili naslov konferencijske lige kad su ga osvojili,pusti ove price nebitno natjecanje, miki maus liga itd itd... Ja bi prvi potpisao osvajanje konferencijske prije hnl-a jer tko zna kad ce Dinamo opet bit u prilici da osvoji neki europski trofej i zato bi to osobno volio dozivjeti. I bas kao sto su neki napisali nece se nista strasno dogoditi ako ne osvojimo ligu osim rezanja budzeta kluba i manjih placa igracima,klub ce i dalje igrati neko od euro natjecanja (europa liga/konferencijska) liga) i dalje ce se igrati nogomet.
  • telekineza
    37
    A nije zanemarivo ni to, da se i dogodi da se osvoji konferencijska liga, a ne uspije se osvojiti hnl da smo onda direktno u grupama europa lige što opet donosi lijepu svotu novaca, plus opet imamo odličan koeficijent i u teoriji lakše protivnike. A najbitnije od svega, igramo samo hnl do 15. rujna dok će ostatak hnl-a morati igrati kvalifikacije i moći ćemo napokon napraviti normalne pripreme i igrat prvih skoro dva mjeseca jednu utakmicu tjedno pa nam napokon igrači neće biti mrtvi krepani u studenom i prosincu kad smo najčešće znali padati. Znači ako je ikad dobra situacija za ovako nešto, to je ove godine.
  • Bosskovitz
    7.5k
    Besmislena rasprava utoliko jer ta dilema uopće ne postoji u stvarnosti.

    Ove sezone bih se u slučaju nemogućnosti osvajanja svega složio s onom Dinamu Europa, Rijeci titula, Hajduku fritula, to se osvaja možda jednom u životu, ali o 5 naslova prvaka u zamjenu za europski trofej je bespredmetno razgovarati jer je potpuno nerealno i nema racionalnu podlogu.
  • Chess96
    164
    Znam da su svakakvi kriminalci sjedili ili još uvijek sjede u ložama Maksimira, ali mislim da Emir Hadžihafizbegović nema što radit tamo nakon svih izjave koje je govorio o Hrvatskoj i Hrvatima i to da stvar bude još gora u Zekinom društvu.
  • db-izbjeglica
    12.9k
    Kad su zadnji put osvojili neki trofej prije ovoga?Captain America

    pa zato što su klubovi iz rima i londona, igraju serie A i premierligu, protiv najboljih klubova na svijetu.
    ekvivalent kao da kažeš: valletta fc ima 25 naslova prvaka, a arsenal samo 13.
    valletta > arsenal :gasp:
    što bi prije uzeo 100 grama zlata ili 2500 kilograma betona?

    kad je tottenham zadnji put osvojio trofej, jel zbog toga dinamov prolaz u EL protiv njih bezvrijedan?
    kad je atalanta osvojila zadnji trofej, jel pobjeda protiv njih u LP beznačajna?
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.