• GaijiZG
    592


    Frende nebitno ti je dal ta led svjetlost ulazi u tvoju kuću. Ako ideš u šetnju, ak si kasno došao doma, led rasvjeta razbudi, mozak ti registrira led rasvjetu kao dnevnu sunčevu svjetlost. Doslovce suzbija lučenje melatonina.

    Edit: Istrazivanja doslovce dokaziju lošiju kvalitetu sna ako u kvartu imaš led rasvjetu.
  • Aggro
    588
    Smrt djogerima i led lampama
  • Stihl
    3k
    Ne samo led lampe, sva umjetna svjetlost kao takva je zapravo problem i to ne samo za san, nego moze stvorit i zdrastvene probleme. Najbolji san je u potpunom mraku.
    Meni je pored prozora spavaće sobe ulična rasvjeta i točno tuče u sobu, ugl.prije spavanja supuštamo rolete tak da bude potpuni mrak. Jedini problem je ujutro kad se zbudis, a sve je u mraku pa ne znas kam hodas, al naviknes se s vremenom hahah
    Jedan fun fact(ako nekog zanima, a da to nije čuo): Zbog previše umjetne svjetlosti u gradovima, na nebu iznad gradova se noću ne vide zvijezde. I još jedna zanimljivost, Zagreb je jedan od najosvjetljenih gradova u europi.
  • masacusec
    3.1k
    Generalno muškarci koji đogiraju imaju manju količinu testosteronaGaijiZG

    Ja sam uvjeren da si htio reći da muškarcima koji đogiraju i trče ispadaju testosteroni uslijed navedenih radnji...stoga su u deficitu.
  • Patak
    2.2k
    Astrofotografi znaju gdje treba ići snimati nebo, imaju light pollution karte. Ni jedan grad nije pogodan za snimanje, ne samo Zagreb.
  • Nolifer
    6.6k
    Kaj sve nebum ovdje pročital... Kak vam se da?
  • Stihl
    3k

    Astrofotografi znaju gdje treba ići snimati nebo, imaju light pollution karte.
    Tak je...
    Ni jedan grad nije pogodan za snimanje, ne samo Zagreb.
    Naravno da niti jedan grad nije pogodan za snimanje, samo sam bacio zanimljivost vezanu za Zagreb.
  • Dino
    2.2k
    Sprinatanje i jogging su dva totalno drugacija metabolicka procesa pa u neku ruku i ima smisla da razina odredenih hormona bude drugacija.

    Ne razumijem kaj je tu tocno tolko smijesno i krivo, ali ni kakve veze to uopce ima s temom “GRAD ZAGREB”.
  • GaijiZG
    592


    Jer mršavi đogeri glasaju za Možemo... ne pratiš.
  • mali M
    3.4k
    neznam.. spavam ko top pod LED i pod starim lampama. i u mraku. već sam rekao, kresnice su nestale prije 20 godina, a ovo da se ne vide zvijezde i takve bedastoće, ja bum vam rekel, ako nema oblaka ja ih vidim iz svakog djela Zagreba... dal ću vidjet sva sazviježđa Orionovog pojasa dok se preljeva na Mlječnu stazu po putanji mjesečevih kretanja u odnosu na zvijezdu sjevernjaču, to i tako ne gledam...
    ali ni kakve veze to uopce ima s temom “GRAD ZAGREB”.Dino
    pričamo o namjeni Jaruna i parkova u gradu u odnosu na povećanje broja rekreativaca. Trčanje je velik dio tih rekreativaca. I, logično, prokomentirali smo benefite tog trčanja ili hodanja po Jarunu ili Sljemenu, i, logično, naše stručne zdravstvene ekspertize su iznjele kvalitetne argumente za sukobljene sportske discipline.. hjooo kako nas ne pratitet nevjerojatno.. i Boss se ljuti jer je desnica nepravedna prema njegovoj karakterizaciji..
  • Dino
    2.2k
    I, logično, prokomentirali smo benefite tog trčanja ili hodanja po Jarunu ili Sljemenu, i, logično, naše stručne zdravstvene ekspertize su iznjele kvalitetne argumente za sukobljene sportske discipline..mali M

    Aaa, sad mi je sve jasno. Isprike na zatrpavanju teme nestrucnim komentarima :lol:
  • mali M
    3.4k
    :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ma u redu, drago mi je da sam ti pomogao jer Dinamov navijač mora biti pronicljiv i informiran na svim poljima. A grad Zagreb je nepresušni izvor svih interesnih točaka ljudske rase koje ovaj svijet može ponuditi. Slobodno se uključi kada zatrebaš savjet... Objasnit će ti sve dečki.. :snicker:
  • Nolifer
    6.6k


    Da je prethodni to radil, bi ga svi shračkali, jer pogoduje svojima, ovak je to ''sve transparentno i čisto''... :lol: :vomit:
  • NitkoBitan
    12k
    Ma bilo je to i za vrijeme prethodnog, odnosno neposredno nakon njegove smrti kad su iz stranke BM365 2021. godine dodjelili nagradu Alemki Markotic.

    U tome i je problem, ovaj postenjak umjesto da prekine praksu politizacije apsolutno svake pore drustva on ju samo nastavlja i dokazuje da ni po cemu nije bolji od prethodnika.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.