• Mandelinho
    330
    Evo jedan mali info.

    Iako znam da je serija bila dostupna na aplikaciji HRTi, od prekjučer je Crno-Bijeli Svijet dostupan i na Netflix platformi, pa eto, ako postoji netko kao ja koji nisam pogledao tu seriju (Osim isječaka o gdje se spominje Dinamo na Zoni) sad mu je prilika da pogleda.
  • ZGBhoy
    1.7k
    nije za previše osjetljive ljudeEduardo

    Stari moj, kao Otac troje djece vidjet umirucu Djecu me dovelo do toga da nisam mogao spavat mirno cijelu noc i drugi dan. Potresne i bolne slike
  • Captain America
    13.4k
    https://www.imdb.com/title/tt2640044/ Masters of Air je nova serija na Apple+ platformi koja je ''povezana'' s Band of Brothers i Pacific.
  • Mrvica
    3.2k
    hvala na info! Gledao sam preko hrti aplikacije, i bilo mi je žao što nije više ljudi pogledalo Crno bijeli svijet. Baš preporučujem svima da pogledaju, odgledao s užitkom i čak mislim opet.
  • Eduardo
    17.3k
    užas, baš užas. Ništa manje bolno nije gledati bol i patnju njihovih roditelja.

    čeka se još izlazak zadnje dvije epizode pa se onda gleda.
  • Tom vg
    963
    preporučio bih svima da preskoče. Previše mučnih scena neuspješnih reanimacija malih djece i beba, pretjerano, ne trebamo vidjet detalje takvih situacija da shvatimo grozotu i posljedice. Većina snimki ima fokus na bolnicu gdje dovode civilne zrtve. Nećete naći ništa osim teške patnje i boli, što je nažalost i očekivano.
  • Petar86
    576
    moze netko izdvojiti minut da mi zalijepi link ovog dokumentarca ovdje. Trazim online ali samo nadem na francuskom jeziku
  • Tom vg
    963
    Stremio instaliraj i naći ćeš ga
  • Petar86
    576
    hvala puno kolega

    takodjer hvala
  • Gražvydas Mikulėnas
    11.4k
    Uslijed VAR ludila u kojem ne mislim sudjelovati jučer sam odlučio odvesti gospođu u kino.
    Pogledali Dinu drugi dio, stvarno se isplati, pogotovo zbog muzike i tog cijelog doživljaja. Film drži pažnju iako traje skoro 3 sata tako da evo preporuka s moje strane.
  • javolimtebejako
    650
    jedva cekam otic, takve filmove se ide gledat u kino. prvi dio je bio dobar uvod, malo sporiji kolko se sjecam pa zato ocekujem puno od ovog. Denis Villeneuve sve sta je napravio je vrhunski
  • Mr Blue
    3.3k
    Preporučam i ja svim ljubiteljima SF-a, odlično iskustvo
  • jedan u nizu
    5.8k
    Evo i ja pogledah Dinu drugi dio.
    Inace sam veliki fan SF-a, kako pisanog, tako i na ekranima.
    Herberta nisam citao, niti sam prijasnje ekranizacije gledao, pa je ova Dina ov Vilnuevea moj prvi doticaj s njom. Tako da nemam ocekivanja nikakvih po pitanju scenarija i koliko prati knjizevno djelo.

    Prvi dio mi je kao vecini bio dobar, mrvicu dosadan jer je radnja sporija, ali ne bas dosadan, jer mi je sve bilo impresivno i zanimljivo pa me nije povukla ta neka 'dosada'. Samo sam malo vise ocekivao, a kako nisam citao knjige, nisam znao sto ocekivati. Prvom dijelu bih dao 7,5/10

    Drugi dio mi je odlican. Jako odlican. Epski napravljeno, dugo traje, ali ne osjetis koliko. Dosta dinamicnije nego prvi dio, vise radnje, nije vise uvod nego razrada likova i scenarija.
    Gluma odlicna, ne znam tko mi je bolji, Thimotee Chalamet, Zendaya, Javier Bardem ili Stellan Skarsgard. Stvarno su mi odlicni bili svi, i vjerujem da ce pasti par oskara za to.
    Scenarij jako dobar, vidi se da je samo knjizevno djelo epskih razmjera, ne znam koliko film prati knjigu, ali meni je bilo super.
    Vizualni efekti super, hrpa je tu SF elemenata, ali ne primjecujem CGI cak ni kod letjelica ili pustinjskih crva sto mi je genijalno.
    Inace imam prokleto oko pa vidim debilne propuste kod nekih CGI stvari (ili recimo nelogicnosti ili neki plot hole nazalost)
    Muzika mi je isto vrhunska, dostojna epskog spektakla.
    Ocekujem oskare i za glumu, ali i za muziku, efekte i jos poneki sa strane.
    Drugom dijelu bih dao impresivnih 9/10
  • Droljo
    4.8k
    Meni je prvi dio bio toliko spor da sam prespavao 40 minuta sigurno. Da gledam opet prije kina i dvojke ili nema veze?
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.