• Neki tip
    19.1k


    Je, evo taman tipkah referencu na taj film na koji misliš :up:



    Linkah gore
  • Krizy
    35.5k
    Oba filma su odlična. Bar meni.
  • nemapredaje
    1.9k


    Tak je, ipak 30-ak godina :smile:
  • gledatelj
    202
    Mene je ovaj novi razočara. Ok, priču imaju jer je stvaran događaj, ali mi je realizacija mlaka. Nekako svi glumci mi isto, nemas neku povezanost sa njima pa da ti ih bude žao ili nešto. Isto te neke sitnice kao brada im ne raste, izgledaju više manje svi ok. Kužim da je očito bio manji budžet, ali ipak sam malo više očekivao.
  • nemapredaje
    1.9k
    https://www.imdb.com/title/tt10986410/

    Ne znam jel se ovo tu komentiralo, vjerojatno je.

    Zaplet me neodoljivo podsjeća na trenutnu situaciju u Dinamu - ženska vodi klub i želi ga uništiti kako bi napakostila bivšem vlasniku
  • Captain America
    13.4k
    Ne znam jel se ovo tu komentiralo, vjerojatno jenemapredaje

    Prva sezona top, kasnije se pretvorilo u mini sapunicu. Za ubit vrijeme okej, ali druga i treća sezona se nisu ni približile prvoj.
  • Ban
    698
    https://www.imdb.com/title/tt0758745/

    Jedna od dražih serija koje odgledah. Sportska pozadina, ali prije svega jedna izrazito kvalitetna i humana drama. Rijetko kvalitetni likovi, nema plošnjaka.

    Zadnjih par sezona je malo razvodnjeno za moj ukus, ali unatoč tome radi se o odličnoj seriji.
  • Eduardo
    17.3k
    20 Days in Mariupol

    Dokumentarac ukrajinskih novinara snimljen u Mariupolju na početku ruske invazije. Izuzetno težak dokumentarac pun mučnih necenzuriranih snimki ozlijeđenih i mrtvih ljudi, djece i beba također. Baš potresno i uznemirujuće iskustvo (da se tako izrazim) u kojem doslovno možete osjetiti svu bol i patnju koju osjećaju ovi ljudi dok svjedoče sustavnom uništavanju svog grada i nemilosrdnim napadima na civilne ciljeve.

    Film koji vas doslovno stavlja u pakao rata. Teško mi je reći da ga preporučam jer definitivno nije za previše osjetljive ljude i za one sa slabim srcem, ali je nešto što bi svakako trebali pogledati.

  • Droljo
    4.8k
    ali je nešto što bi svakako trebali pogledati.Eduardo
    Nema šanse!
  • Eduardo
    17.3k
    imaš Superpower, dokumentarac Sean Penna. Kamilica u usporedbi s Mariupoljem.

  • Markelo
    2.5k
    prek čega si gledao film?
  • Eduardo
    17.3k
    Stremio app.
  • jedan u nizu
    5.8k
    Da li je netko upratio novi kviz Joker na Novoj tv?

    Inace sam veliki fan kvizova, ali kad sam vidio ovo, pozalio sam sto sam potratio vrijeme na to.
    Mislim, cim se vidi da je produkcija od Nove tv, znalo se da ce kviz biti los, ali meni je ovo po meni toliko negledljivo i takav cringe da ne mogu opisati.

    Spominjali su se Tarik i Joško kao iritantni voditelji, ali ovaj Ridjan ..... nemam komentara
  • blackbully
    4.4k
    Da li je netko upratio novi kviz Joker na Novoj tv?jedan u nizu

    Katastrofa od kviza.

    Ako su mislili uzeti nešto gledanosti HRT-u i Potjeri (jer su u istom terminu), na Prisavlju mogu mirno spavati.

    Riđanu nikako ne stoji kvizaška uloga i neka se bolje drži animatora na PPD-u. Pravila su totalno nedefinirana, susramlje sa "dalmatinskom" Katarinom u pozadini, pauza između pitanja traje po 3-4 minute gdje se blebetanjem nepotrebno ubija tempo kviza. Pitanja idu nasumično po težini neovisno da li je prvo ili osmo, neka su čak i smiješno lagana. Velika glupost što kroz jednu epizodu sudjeluje samo 1 kandidat... znači, teoretski traje dok kandidat ne ispadne (trajalo to 20 minuta ili 50 minuta).

    Nedostaje napetosti i dinamike. Na Potjeri, Superpotjeri i Milijunašu često se pred TV-om grizu nokti kad je veliki iznos u pitanju, ovdje je sve toliko ležerno i monotono. Uopće nemaš dojam odgavara li se za 100 eura ili 15 000 eura.

    Snima se u Beogradu, valjda je jeftinije, jer Nova ima dovoljno svojih studija na Jadran filmu.

    Mislim da će jedva izdržati jednu cijelu sezonu. Nakon toga ili ga gase ili ide u kasniji termin jer ne znam koji ljubitelj kvizova će rađe sa Potjere preći na Joker.
    A da ne spominjem sve uzrujane žene kojima je ukinuta serija prije večernjeg dnevnika... Za sad promašaj Nove TV.
  • Maksim Maksimirski
    4.5k
    Što se kvizova tiče ja sam se uvijek čudio kako nitko živ ne reagira na Tarikova pomaganja natjecateljima i tu ne govorim o iznosima do 1000 kn nego on pomaže ljudima na pitanjima za 5000 ili 10 000 eura.

    Na primjer natjecatelj se dvoumi između A i B, kaže ''mogao bi odgovor biti A ali ne znam trebam li se kockati'' i onda mu (ako je netočno) Tarik kaže ''samo oprezno, imate jokere, ne jurite'' ili ako je točno kaže mu ''čemu trošiti jokere, samo hrabro''...pa onda ona njegova namigivanja, grimase, uzdisanja, kolutanja očima kojima jasno sugerira je li natjecatelj na pravom tragu ili nije...to je meni skandalozno, tu se ipak dijele deseci tisuća eura našeg novca i to još Tarik privatno poznaje većinu tih natjecatelja, nevjerojatno sve skupa.

    Nekad su kvizovi vodili profesionalci poput Olivera Mlakara, hladni ko led. Nezamislivo bi bilo da Oliver sugerira odgovore natjecateljima i za 100 kuna a kamoli za 100 000 kuna. Vremena se očito mijenjaju.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.