• Mr Anderson
    5.4k
    Stvarno sam puno serija odgledao i pisao po drugim forumima ocjene i mišljenja drugih, ali nikad, baš nikad nisam nigdje pročitao da je netko napisao kako su mu Prison break i 24 najbolje serije ikad. Prison break, prva sezona jako dobra, druga dobra, ostalo bezveze. 24 je OK serija, dao bih joj nekih 7,5/10. Onako napamet iz prve bih nabrojao 20-ak boljih serija od obje navedene.
  • Brusa
    741
    samo na Zoni! :razz:
  • Mr Anderson
    5.4k
    Ma ne mislim niš loše, svatko ima pravo na svoj stav. Samo kažem, da se ne sjećam da je netko drugi spominjao te dvije serije kao najbolje ikad.
    Btw, pogledao jučer prvu epizodu 4. sezone True detective. Dobra mi je, djeluje puno mističnije i mračnije nego prijašnje. Najviše nervira sad ovo čekanje 7 dana do sljedeće epizode. Razmišljam čekati da izađu sve pa pogledati u komadu.
  • Jaro
    5.6k
    Najviše nervira sad ovo čekanje 7 dana do sljedeće epizode. Razmišljam čekati da izađu sve pa pogledati u komadu.Mr Anderson

    :rofl:

    Kak je svijet drugaciji... nekad si znao da su dosjei x cetvrtkom navecer, jedna epizoda taj tjedan i jos se nadas da stari nece gledat nekaj drugo u to vrijeme...
  • San Lorenzo
    11.7k
    Btw, pogledao jučer prvu epizodu 4. sezone True detective. Dobra mi je, djeluje puno mističnije i mračnije nego prijašnjeMr Anderson

    Mračnija je doslovno, u osvjetljenju...problem mi je što serija puno više pripada svemiru Johna Carpentera i 'Stvora' nego originalnoj postavci od 10 godina prije.
  • javolimtebejako
    724
    True Detective prva sezona je 10/10..ove druge su mi bile malo meh..bas cu pogledat vcrs novu sezonu
  • javolimtebejako
    724
    meni je jednom jedan kolega debil rekao da su avengersi najbolji film ikad :rofl:
  • Mr Anderson
    5.4k

    Zašto je to problem?
  • Mr Anderson
    5.4k

    Da, prva sezona je top. S drugom su snizili kriterije za treću. Nakon svake epizode 2. sezone sam si rekao kako ću odustati, ali sam je odgledao, na kraju mi i nije bila preloša, ali imao sam osjećaj da su je previše razvukli. Umjesto 8, mogla je imati 6 epizoda i bio bi bolji dojam. Treća je OK, ali opet dosta lošija od prve.
  • San Lorenzo
    11.7k

    Zato što to onda više nije True Detective...da se serija zove samo 'Night Country', umjesto 'True Detective - Night Country' ne bi bio problem, ovako izgleda kao da su usput zalijepili etiketu Pravog detektiva da dosegnu veću bazu gledatelja.
    Prva je epizoda, možda sam u krivu, možda serija ispadne hitčina, ali prevelika naslonjenost na nadrealno te komično loš cgi ne upućuju na takav ishod.
  • Eduardo
    17.6k
    The Snow Society (La sociedad de la nieve)

    Film se temelji na istoimenoj knjizi urugvajskog novinara Pabla Viercija, a prati priču o urugvajskoj zrakoplovnoj nesreći 1972. godine koja se dogodila u Andama na putu od urugvajskog Montevidea do Santiaga u Čileu. Zrakoplov koji je prevozio 45 putnika (većinom igrača ragbijaške momčadi) i članova posade, srušio se u planinama zbog loših vremenskih uvjeta i navigacijskih pogrešaka.

    U udaljenoj regiji s ekstremno niskim temperaturama mnogi su umrli od hladnoće i ozljeda, a preživjeli su se našli u očajnoj situaciji u kojoj su se morali nositi s mučnim odlukama koje su donijeli kako bi ostali živi.

    Da ne bih spojlao nešto neću pisati dalje, nema ni potrebe. Svakako preporuka za ovaj film.

  • Krizy
    36.5k
    Preporuka i od mene, super film.
  • nemapredaje
    2k
    Prije nekih 20-ak godina je bio film koji je obradio taj isti događaj, sjećam se da sam zbog nekih scena bio šokiran.
  • Neki tip
    19.4k
    Da ne bih spojlao nešto neću pisati dalje, nema ni potrebe. Svakako preporuka za ovaj film.Eduardo

    Tko ne zna za stvarni događaj po kojemu je ovo snimljeno pa da bi mu mogao spojlati - treba biti poslan u Ande da razmisli malo o svojoj općoj informiranosti. :grin:

    Šalu na stranu, jedva čekam pogledati film, pa da ga mogu usporediti i s filmom Alive iz 1993. koji je snimljen po istom događaju i koji svakako preporučujem.

    Mislim da ni onima koji znaju što se dogodilo nimalo ne oduzima na dramatičnosti i napetosti, jedna je to od onih velikih priča o ljudima koje možeš čuti 1000x i opet nešto naučiti.
  • miro
    3.2k
    mislim da na ovaj misliš: Alive
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.