• Marcinko
    327
    Ovo ti se dogodi kad najbitnija sporedna stvar u životu, postane najbitnija stvar u životu. Oni razvijaju kolektivnu šizofreniju, to se može vidjeti i u jučerašnjem intervju za RTL Pavasovića. Inače u Nedjelju su nam u VAR sobi Splićani, može li se očekivati video iz sobe?
  • reziser
    6.4k
    torcida; "Uzalud su vam sve predstave i rošade, znamo dobro da riba smrdi od glave".

    hoće i smjenu kustića? :rofl:
  • SAS1987
    13.5k
    hoće i smjenu kustića?reziser

    Smjenit će Ursulu von der Leyen :lol:
  • Paggini
    7.1k
    Jedino što vidim da bi prevagnulo na stranu normalnosti je da klubovi svi u HNLu potpišu zajedničku izjavu kontra ovog što se radi, da pokažu tovarima da su sami u svojoj šizofreniji, al to sumnjam da će se dogoditi.
  • mali M
    3.5k
    Ja dalje stojim pri onome, zbog poticanja mržnje i prijetnji smrću da se klub kazni sa oduzimanjem deset bodova i 10 tekmi bez navijača, a gostovanja im općenito zabraniti. Ako se klub financijski kažnjava zbog navijačkih parola, plakata, nereda, onda neka se klub kazni i kada dovodi tuđi život i funkcioniranje službenih osoba i samog sportskog događaja pod prijetnju... Mora se negdje povuć linija..
  • Brusa
    740
    naravno. Lukša treba biti predsjednik hajduka, hns - a, sudačke organizacije, sabora, vlade, vrhovnog suda, europske komisije, un-a i svemira. Dok i on ne postane zločinac, prevara i smeće.... Debili
  • SAS1987
    13.5k
    klubovi svi u HNLu potpišu zajedničku izjavuPaggini

    Rijeka ne može jer je sama protiv svih :lol:
  • Kruno
    173
    Eno sad je glava kustica objavljena.
  • DiddyGuela
    968
    Ko ih jebe sve skupa. HNS je uzgojio cudoviste pa neka se sada sa tim cudovistem obracunavaju. Mene ovo iskreno zabavlja.
  • dmil
    141


    Očekivano, HNSova sutnja i Mariceva ostavka im je dala vjetar u leđa. Što je najgore to ih samo uvjerava da su u pravu i pitanje je tko će presjeći to i na čemu će stati.
  • Jaro
    5.6k
    otic ce i on, jbg izbori su, HDZ dijeli opancarske utvrde sa sektom tak da...
  • Kepec
    4.8k
    Mi smo ove sezone izborili svoje prve izbore, plasirali se daleko u Europi, pojačali dolaznost na utakmice i raširili dinamovštinu. I to je naš najveći korak.
    Oni su ove sezone izborili da šef sudaca i komentator suđenja na televiziji podnesu ostavku. I to je njihov najveći korak.

    Pametnom dosta.
  • Noel
    4k

    Nije ni čudo kaj 20 godina nam gledaju u leđa kad se bave takvim glupostima, ak ih to veseli nek uživaju..
  • veselko tenžera
    1.3k
    volio bih da me imenuju, ali nismo mi te sreće :wink:

    Nakon prvog kola mojeg stolovanja zazivali bi Brunu nazad.
  • Salva
    2.4k
    Tražili su smjenu Vlatka Markovića, tvrdili su da će nakon toga Hajduk biti snažan. Ubrzo nakon toga, nisu bili zadovoljni ni s Davorom Šukerom. Pa ni s Mamićem, a i Antolić im je bio kriv za sve i svašta. Strahonja ih je kočio od titule pa ne smije na more. Sada su to Marijan Kustić, Bruno Marić, i sudačka organizacija.

    Ali čim se njih riješe, kreće era velikog Hajduka, vjerujte im. 20 godina traže krivca u drugima, a ne u samima sebi, jer je nemoguće da nešto dolje nije kako treba. Samo još malo i vidit ćemo mi svi šta je to snažan Hajduk !

    A ako ne, naći će se neki novi negativac i neka nova produžena ruka “beogradske centrale” a narod će tu priču popušit. :grin:
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.