• rioda
    3.1k
    Ne pratim taj telesport i raznorazne ofanzive, podcaste i sve ostalo, blokirao sam jurišića, holigu i slične tovarske medijske ratnike i život mi je sto put bolji, preporučam svima.
  • NitkoBitan
    13k
    Jedan teski (fun) fact za zabiljezit si negdje...

    Dinamo od 1967. nije igrao na tri kolosijeka u ovoj fazi godine. 26.2.1967. smo ispali u kupu od FK Sarajeva.

    Jakire daj nam tripletu i svi se tetoviramo umjesto tebe :cool:
  • Ludovic IX
    5.8k
    A 2021-a? Osvojili kup, prvenstvo i 1/4 uefe..uo o vrijeme bili u igri za sva tri trofeja
  • NitkoBitan
    13k
    U pravu si. Slusao sam podcast UPU i uzeo informaciju zdravo za gotovo. Al i dalje je za Dinamo ogromna stvar sudjelovat u tri razlicita natjecanja u ovoj fazi godine.
  • Izet Hajrović
    1.2k
    istina, iz Dinama se može prodati za nemjerljivo veću lovu, ali je pitanje kamo će ta lova ići. Ako nakon izbora Dinamo bude imao normalnu Upravu i poslovanje, onda Bara ne bi trebao na tom transferu dobiti više od 10%, ako i toliko. Što to znači? Npr. neka se proda za 20-30 mil., Bara dobiva 2-3 mil., a ako se iz Kustošije proda za barem 6 mil., a moguće je i više kako je krenulo, Kustošija će biti ta koja će dobiti 10% (lupam, ali shvaćate što želim reći). Znači Bari tu ide barem 5 mil. Konačno, razlika je u tome koliko će Bara dobiti od transfera i njemu je to jedino bitno.
  • Guinness
    2k
    A 2021-a?Ludovic IX

    I 2019., za par dana je bila prva sa Benficom na Maksimiru, a u kupu smo došli do finala.
  • Mali Zeus
    10.3k
    Ako imaš želuca pročitaj Vrdoljakov tekst kojim su popratili VAR aferu.
  • scooniepenn
    2k

    To je teoretski moguće, nije isključeno. No, dodao bih nekoliko parametara koji mu Dinamo čine ipak kvalitetnijom platformom za top transfere. Kao prvo, iz Kustošije može prodavati isključivo talente u druge momčadi velikana ili u manje klubove po Europi, dok iz Dinama top talenti odlaze u RBL-ove, Tottenhame i slične ili eventualno u Ajaxe, Rennesove i slične klubove, ali kao top pojačanja. Nadalje, za njegov rejting kao menadžera osim toga gdje i u kojoj ulozi plasira igrače, moraju iza toga stajati i neki rezultati odnosno rang natjecanja, što u kontekstu Dinama ima. Dapače, Dinamo ima jednu od top 5 najcjjenjenijih škola u Europi, a sam klub je jedan od najjačih u istočnoj Europi. On bi trebao imati barem neku Lokomotivu ili Istru, a ne Kustošiju da bi to bilo iole relevantno (a i to je upitno) za ozbiljne klubove. Nadalje, za njegov imidž je jako bitno jesu li ti igrači reprezentativci što će iz Dinama kao top talenti izvjesno i biti, dok iz Kustošije jako teško jer je ponavljam riječ o trećeligašu. Naposljetku, kad je riječ o njegovom postotku on se može ugraditi u sve daljnje transfere pa "musti" kravu do kraja karijere. Uostalom, najbolje se vide njegovi ozbiljni transferi mladih igrača izvan Dinama, a to su Faye i Klapija gdje je on pričao razno razne bajke, a službeni podaci su 1.5 milja i 3 milje. Toliko i o tome.
  • Efes Pilsen
    7.1k
    Ma odjebat ce ga klubovi brzo kad im ne ostane nista jer prije stipendijskog / transfera zalizani salje u Kustosiju. Cak je i lijep potencijal da bude nova zvijezda Hercegovine.
  • serbus
    3.6k


    Ma Bara je gotov po meni nakon što je pustio mailove Fiorentine van neznam koji ozbiljniji klub bi radio sa njim više.
  • scooniepenn
    2k
    Da, to mu definitivno nije trebalo. Ozbiljan fail. Definitivno puno više on treba Dinamo, sada pogotovo, nego Dinamo njega.
  • rioda
    3.1k
    Ma to ništa ne znači. Čim će on imati nekog top igrača u izlogu, svi će stajati u redu, jebe im se za mailove u tom slučaju... Nažalost, takav biznis, nema tu principa, samo korist
  • NORTE
    9.6k
    Ako imaš želuca pročitaj Vrdoljakov tekst kojim su popratili VAR aferu.Mali Zeus
    Ne znam uopće tko je to, ne pratim hajdučke masmedije osim njihovog insajderskog portala.

    Samo ću ovo staviti ovdje.
    Poruka je tada 2012. upućena mamićevoj upravi.
    7055945589_f39cbe6c5e_b.jpg

    Edit...
    PROCURILE NOVE SNIMKE:


    https://www.zonadinamo.com/discussion/comment/391368
  • Krizy
    38k
    Mislim da je ovo prvi mjesec u ovoj sezoni koji je odigran na razini kakvu Dinamo traži.
    Pet pobjeda i dva remija, uz gol-razliku 12-3.
    U HNL-u tri pobjede i (k)iks protiv Lokomotive.
    U Konferencijskoj ligi izbačen Betis s pobjedom i remijem.
    U Kupu rutinska pobjeda protiv Gorice.

    Nadam se da je ovo samo početak dobre forme.
    Idemo po trofeje :strong:
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.