• Krizy
    36.5k
    @Riot @Nolifer Imate 5 sekundi da se prebacite u privatne poruke.
  • eol12
    358
    Ajmo svi lajkati komentar na objavu dalmatinskog portala na fejsu, točnije objava nešto sa severinim i Let 3 gdje neki gospodin sprda portal kako ne želi objaviti prolaz Dinama
  • Paggini
    7.1k


    I jos im je otisao onaj vižljavi brzanac na lijevom krilu!!!
  • Krizy
    36.5k
    Ajmo ignorirati ta sranja, boli me kuki za njih.
    Posvetimo se našem Dinamu :heart:
  • Crusades1986
    9.8k
    Još jedne sportske u kolekciju najbitnijih utakmica :heart:
  • Ijayi Atiemwen
    548
    Šta bi ovo tek bilo s istokom :starstruck:
    Znam, boli :broken: :(
  • Filip 91
    540
    Dajte nam Viktoriju da im se osvetimo za poraze u grupi.
  • Praskaton
    1.8k
    Osjećaj mi kaze Lille i nemam nista protiv.
  • NitkoBitan
    12.3k
    Mi cemo bit njihova Astana :lol:
  • jedan u nizu
    6.1k
    Na zapadu sam sa Betisom zbog ljudi s kojima idem a u nedjelju sjever. I ja kao i ti sjedim (nazalost) i gledam.plavac173

    Samo admini mogu ugasit ovog lika, samo adminii!!!drugastrana


    Covjek je na zapadu, a za vrijeme tekme uspije natipkati 28 komentara, usput se raspraviti sa par forumasa i izvjestavati live sve koji nemaju prijenos upaljen.

    Samo je jedan plavac173!
  • Mr Anderson
    5.4k
    Odlična utakmica, odlična atmosfera i navijanje, baš se osjetila neka pozitivna vibra na tribini. Najbolje dvije utakmice odigramo protiv najjačeg protivnika s kojim smo igrali ove sezone.
    Nadam se da se nismo previše potrošili, trebati će ipak osvježenja u ekipi. Petković i Baturina odigrali brutalno dobru utakmicu, Mišić i Hoxha vrlo dobri.
    Bilo bi lijepo da nas se u nedjelju skupi barem 15.000. Jako bitna utakmica.
  • Mrvica
    3.3k
    Moram se zahvalit momcima na terenu na večeri koju su nam priuštili! Dali su sve od sebe i u Sevilli i danas u Zagrebu. Na ovaj način i da su ispali ne bi im zamjerio baš ništa, otpisani su odmah nakon izvlačenja Betisa i dokazali su da je ovo EUROPSKI DINAMO! Moram pohvalit baš svakog igrača, obranu, vezu, napad, klupu, ma sveee. Hvala vam na tome, igrali ste sa srcem i nagrađeni ste. Ne mogu reći da je sreća, jer ne može sreća pomazit u 2 tekme, ovo je borba i plod vašeg truda na terenu. Moram pohvalit definitivno sjever, koreografiju.. NEKA DRHTI CIJELA EUROPA! Normalno da će kreteni govorit Betis igrao sa juniorima, Betis je slab jer ne mogu podnijeti da Dinamo uredno ruši velike klubove i europi. A sad, skupit glave i okrenuti se Rijeci jer pobjedom bi zaokružili brutalno dobar tjedan i napravili veliki korak. Ne otpisujte Dinamo nikad (pa ni tad), vidi se da im je stalo i da su shvatili koliko nam svima znači Dinamo i sveti grb! Ajmoooooooooo!!!

    P.S. Max mora više igrat, hvala na pozornosti i doviđenja! :rofl:
  • M77
    455
    Ima netko link za neke highlighte ili bar snimke golova?
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.