• Jurki
    9.1k
    takvi treneri nam ni ne trebaju koje si napisal. Nisu nikakvi upgrade na Jakira. Sve je to u 5 deka. Nist
  • MarK
    243
    taj prodani veznjak ima kriminalnu tehniku, pas i tjelesnu snagu. Može trčati 3 dana i agresivan je. To je sve što ima. Njegov odlazak se ni najmanje ne osjeti. 4 milje su premija svaka čast upravi na rijetko dobrom poslu.
  • San Lorenzo
    12.1k
    Sergej 'Moramo Bolje' Jakirović.
  • Bernard
    388
    Igra očaj, navijanje top, boysi top topova.
  • Jurki
    9.1k
    Nazalost samo su boysi u formi cijelu sezonu. Igramo katastrofalno los, neefikasan i ruzan nogomet. Minimalno dva koplja ispod renomea Dinama
  • E46
    160
    Ne, po meni bas suprotno, svaki trener koji bi dosao sada a da je u platnom rangu Dinama bi ti bio isti kao Jakir, a onaj koji je malo skuplji od Dinamovog ranga nece doc jer mu jednostavno to ne treba u zivotu da se blamira sa Spikicima, Hoxhama, Vidovicima itd.. Ja vjerujem iako ih ne volim nikog da su pokusali naci neko ime prije otkaza Jakiru ali da nisu jednostavno nasli nikog tko ne bi ucinio isto sto i Jakir pa na kraju i njega oterat, problem je nastao kad je tajnica umjesto Bjelice odabrala Jakira za trenera, da je Bjelica sad u Dinamu igrala bi se Europska liga a ekipa bi bila pojačana sa par nekih imena, paa jbt Kadzior kojeg je Bjelica doveo iz Poljske je bio bolji od svih nasih sadasnjih krila.
  • Dinaminjo
    559
    Mi smo pod Jakirom prptiv Varazdina iscupali i u prvoj utakmici bod golom u 90+ i sada obranama golmana
  • E46
    160


    Nema tehniku ali je za Rapid protiv nas pojeo citav vezni red samo zbog te trke i agresivnosti, pa ko u 80% ekipa u HNL ima tehniku pa ti svi uzmu mjeru i na Maksimiru. Ovo se sve i desava zbog gomilanja tih tehnickih igraca od kojih ni jedan ne moze trcat i istrcat neku kontru, ni jedan nije okomit itd, kao da Cacica slusam jbt.
  • manikk
    230
    Pozdrav svima, nisam stigao pročitati sve postove na ovoj temi, vjerujem da više-manje svi isto razmišljamo.

    Čitam malo portale i gledam kako se na svaki način pokušava obezvrijediti pobjeda Dinama, nevjerovatno je kako pojedinci imaju pravo pa i hrabrost pisati onakve članke.

    Iako je igra bila na trenutke katastrofična (kao i dosta puta pod Jakirovom palicom) ipak smo na kraju dobili, teško ali dobili.

    Ipak, u četvrtak navečer smo imali gostovanje u Sevilli gdje smo igrali sda Betisom, a ne sa Podravcem iz Virja. Inače, znate i sami kako je uvijek bilo problema sa HNL utakmicama koje dolaze iza europe.

    Neću ulaziti u to da li je bio još jedan penal za nas, i da li je za njih uopće penal trebao biti sviran.
    Mašinerija svakako radi sve za one jadnike koje ovim putem i ovdje uopće ne želim ni spominjati.

    i da, Boysi vrhunski danas

    sada čekamo četvrtak

    ajmo DINAMOOOO
  • Mr Anderson
    5.7k
    Što pišu SN za start na RPG-u da je bio penal. Izgledalo mi je sumnjivo s tribine ko da mu je ušao s dvije noge. Jeli bio penal?
  • miro
    3.3k
    Mene više zanima penal za Varaždin. Čini mi se da je igrač Varaždina išao džonom i po meni je to bila opasna igra, prije nego je Maxa lopta pogodila u ruku
  • Mr Blue
    3.4k
    Obrana je svoj posao odradila.
  • Svi na Sjever
    1.9k
    Mene samo zanima zašto Dinamo uopce ne koristi osnovni alat u nogometu,šut sa distance iz zone 20-25 metara?

    Osim udarca Ristovskog, samo nasumično pimplanje dok se ne izgubi lopta,i neki cudni kratki pasevi koji nemaju nikakvu korist.

    Mi kad dodjemo do 20-25 metara do gola smo pročitana knjiga i to vec traje dugo i nista se ne mjenja po tom pitanju.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.