• Juznjak
    3k
    Meni se čini da je ovo nepopularno mišljenje s obzirom na to koliko sam suprotnih upisa vidio, ali moram prokomentirati. Zar ne bi bilo logičnije počet utakmicu u najjačem mogućem sastavu i dogovoriti se da oni riješe utakmicu u prvom poluvremenu? Onda je lako odmoriti i Petkovića i Mišića i bilo koga drugog cijelo drugo poluvrijeme. U suprotnom se može dogoditi da u 60. minuti bude 0-0 pa onda sve njih stavljat unutra i u tih 30ak minuta do kraja se dogodi da stvorimo dosta dobrih prilika ali ne uspijemo zabit. Tako nešto se dogodilo protiv Gorice na Maksimiru dok je još Bišćan bio trener. Stvorili smo ogroman broj prilika kad se shvatilo da se neće moći bez najjačeg sastava pa je ostalo 0-0 jer je Banić imao par čudesnih obrana i ono što se kaže lopta jednostavno nije htjela u gol.
  • marcio amoroso
    32.3k
    Tri zamjene veli trener.
    Ajde da probam pogoditi sastav.


    Nevistić- Gabriel, Bernauer, Theo, Perković- Sučić, Bulat, Baturina- Takuro, Špikić, Petko
  • mali M
    3.5k
    Sučić-Bulat-Baturina je užaš...
  • plavac173
    2.6k
    Evantualno Ademi jer nije ni putovao u Spanjolsku sa Misicem u paru a i mislim da ce Vidovic umjesto Hoxhe.
  • Sportskifanatik
    360
    m1ZRvP7j

    Imalo bi smisla :lol:
  • Kaktus Car
    341
    Tovarima je trebala ozljeda Kalinica da se "golmanski" preporode i nadu razlog za cementiranje senatora na klupu. Evo i mi smo slicno docekali.NitkoBitan

    Stvarno svašta ako treba ozljeda rezervnog golamana da bi se dala prilika jednom od najskupljih ulaznih transfera u povijesti kluba da uhvati kontinuitet utakmica na poziciji na kojoj je kontinuitet igranja od iznimne važnosti.

    Nisam bio za dovođenje Nevistića, ali ako ga se već dovelo i skupo platilo kao zamjenu za Livakovića onda mu se valjda već odavno trebalo ukazati povjerenje i dati mu utakmica i vremena i prostora da uhvati formu.
  • IceMan
    1.5k
    Dečki sve pet, al nakon jedne bolje utakmice u Betisu mi pričamo o rješavanju Varaždina u prvom poluvremenu i odmaranju igrača ili štelanjem kartona.

    Kao da nismo trenutno 3. u prvenstvu s -10 i s najgorim valjda scoreom otkako je lige 10 pa mi odmaramo igrače i očekujemo nekakvo trpanje.

    Naravno da očekujem pobjedu a obzirom kak izgledamo bit ću i s 1:0 zadovoljan.
  • Efes Pilsen
    6.9k
    Bas to, poletili smo i poslije priprema, a jedino smo Goricu izdominirali :lol:
    Nadam se da smo uhvatili momentum i da cemo stvarno krenut masakrirat, ali ove sezone radit velike najave.. ufff
  • Miro Vugrinec
    1.5k
    Sastav za danas:
    Nevistić- Ristovski, Theophile, Bernauer, Perković
    Sučić, Ademi, Baturina
    Kaneko, Petković, Vidović
  • Probirštift
    286
    Trebao bi Brodić startat danas da se pokaže zašto ga se uzelo a ne da čami na klupi cijelo vrijeme
  • Droljo
    5k
    jer nemamo alternativu na bekuMiro Vugrinec
    Kad su prodali ljubičića slipci!
  • Paggini
    6.5k
    Kako bi danas dobro sjelo jedno mljevenje od 4:0 npr., da Hoxha zabije koji i riješi se grča, da se RPG pokaže, Bernauer ustali u obrani...

    Onda proći Betis i docekati rijeku u proključalom Maksimiru
  • striko
    1.2k
    Hoxhi jedno 2 gola da uzme zalet
  • Olmic
    2.7k
    nemoj se ljutit ali meni je bolesno to sta ti imas info iz svlacionice. Dao bog da taj neki sta ti otkriva izleti iz kluba
  • plavac173
    2.6k
    Malo sam pesimistican po pitanju Bernaeura jer protiv Betisa je dobro odigrao jer smo u vecem djelu utakmice stajali nisko i stoperi su bili na "svom" mjestu, dok u hnl pogotovo protiv Varazdina ce stoperi bit visoko gore tako da, al vidjet cemo
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.