• marcio amoroso
    32.2k

    4 su tekme, ali nije uopće u tom problem. Problem je što se uopće dovodio. Suludo je očekivati da dečko od 25 godina kojemu je najbolja sezona života sezona u slavenu sa 7 golova i 2 asistencije vadi Dinamo i da je on to pojačanje koje nam treba u borbi za titulu.

    U najboljem slučaju je rotacijski igrač, ali upravo se takvih rotacijskih igrača rješavamo.

    Isto vrijedi i za Halilovića, Brodića, Kulenovića itd.

    Ja ću se rado posuti pepelom i želim da me upravo njih četvorica demantiraju i donesu nam titulu, ali je jasno kao dan da su šanse za to minimalne.
  • Mali Zeus
    9.5k
    Ma slažem se sve, al bizarno je da od četvorice dovedenih, kad su već dovedeni koristi samo jednog.
  • marcio amoroso
    32.2k

    Dosta toga je kod njega bizarno prijatelju.
  • Dinaminjo
    500
    Mene je pozitivno iznenadio jer nisam previse ocekivao.
    Ali i na manjem prostoru moze (za sada protiv objektivno slabijih) napraviti razliku.

    Da je bilo mrvu srece i koncentracije suigraca imao bi barem 1 asistemciju.
    Ostalo? Kao sto smo znali nije mu tehnika jaca strana i previse zeli gol pa ima nerezonski sut ili dva.
  • Mandelinho
    330
    Jučer defanzivno jako dobar, lijepo je u nekoliko situacija smirio igru po osvojenoj lopti i odložio veznjacima. Prema naprijed nije pokazao doslovno ništa, a također je i u obrani napravio dva neiskusna prekršaja.

    Provjerio sam jučer prije utakmice i ustanovio sam da mu je osim utakmica protiv najboljih klubova HNL-a, najveća utakmica i atmosfera u kojoj je igrao prijateljska utakmica sa Kosovom u gostima kod Švedske.
  • miro
    3.1k
    Ne bih ja toliko kritizirao Arbrea još. Ok, jučer je zbilja bio loš, ali vjerojatno je bio i impresioniran i još je relativno nov. Ne smijemo radit opet grešku da nakon 2 loše tekme pokopamo igrača (slučaj Bernauer)
  • Mandelinho
    330
    Slažem se, nije mi bila namjera kritizirati ga ali isto tako sam dao realan osvrt, i zato sam ga i djelomično opravdao. Svi mi smo se u životu našli u novoj situaciji i okruženju u kojoj nam je trebalo određeno vrijeme za prilagodbu.
  • nemapredaje
    1.9k
    Jučer je definitivno bio impresioniran i prema naprijed nije pokazao puno, ali ono što mi se kod njega najviše sviđa da on u svakoj situaciji u kojoj ima i najmanju šansu za prolaz 1na1 on ide to i pokušati.

    Nema mi goreg nego krilo koje primi loptu i samo gleda kako ju vratiti nazad veznom ili beku.
  • Jurki
    8.5k
    Ocigledno je da smo s Hoxhom vritnuli v kmicu. To se znalo i prije nego kaj smo ga potpisali. Dobar igrac za Belupo i tu treba deti tocku. (al s obzirom da je tu, nadam se da mi se bu posral v zube) i dokazal da mu je mjesto u Dinamu. Al cisto sumnjam da bu kaj od toga.
    Mozda nebi bilo lose probati s Ogiwarom na krilu jer je ofenzivno dobar. Nisam fan mijenjanja pozicija igracima al jebiga kaj moremo kad su nam uprava i trener ograniceni ko balkon.
    Ili probat dopeljat nekog igraca koji igra trenutno za without club (malo vjerojatno).
  • LaznjakProsineckog
    451
    Pa imamo Spikica i Vidovica, ne treba Ogiwara gore, Hoxha ce malo na klupu ja mislim
  • Jurki
    8.5k
    Spikic je na levom krilu kaj je igral bil los. Vidovic nije krilo a i spor je za tu poziciju.. i kak se pisalo trebalo bi ga probat u sredini terena.
  • LaznjakProsineckog
    451
    Da, ali mislim da bi Hoxhu svejedno nekako trebalo malo na klupu, velik zalogaj mu se dao, treba pokazat da je pojacanje, 0 golova, 0 asistencija, ja bi ga osvjezio i probao opet polako uvodit, trenutno se nije pokazao nazalost kao pojacanje..
  • Jurki
    8.5k
    to se slazem. Hoxha mora na klupu. Do sad apsolutno nicim nije zasluzil da je s razlogom tu.
    Kak sam rekel mislim da smo s tim transferom vritnuli v kmicu i to zesce.
    Drugi Menalo samo s albanskom putovnicom.
  • Endeavour
    398
    Vidim da je dosta ljudi kritično prema Hoxhu, pa ga moram pohvaliti na briljantnoj defanzivnoj igri.
    Skoro ni u jednom trenutnu nije ostavio Perkovića 1 na 1, a u nekoliko navrata je spasio 3 na 1, nakon izgubljene naše lopte na centru.

    Prema naprijed ništa. Ali se slažem s , krilo kada ostane 1-1 mora ići u dribling. Makar imao 0-5, idi i u šesti pokušaj. Tu se najviše prepoznaje mentalna stabilnost. Špikić je nažalost, suprotnost.
  • BigZ
    393
    Cini mi se da Hoxha izgara u zelji da se dokaze, te sa svakom utakmicom bez kontribucije u postizanju pogodaka postaje sve nervozniji (5 tekmi: 0g, 0a)

    Nadam se da je jucerasnjom utakmicom uhvatio neki zalet shvativsi da postoje veci dometi od HNL-a, njemu nepoznati do sada, te da bi se ponajprije, ukoliko ima zelju postizanja istih, trebao dokazati samome sebi mjesto ispunjenju ocekivanja navijaca.

    Na njegovom mjestu bih se, prije izlaska na teren protiv Varazdina, pljusnuo pred ogledalom i rekao: "Ima da im jebes mamicu veceras."
    Moglo bi ga krenuti u nedjelju, a onda tko zna...

    Ima taj ratnicki duh u sebi, but he needs to unleash it...
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.