• deda
    27.7k
    A vi sad pišite da je Brunina izjava pogrešna. Sinoć sam napisao na faceu. Dosta je ovog jebenog tovarskog terora na svim razinama. Mogu ja mislit što hoću, ali u javnom diskursu ovo Jarnijevo izreći je sramota i na to moramo svi kao buldozi reagirati. Ponavljam dosta je tovarskog sranja, mitomanije, laži, obmana i pljuvanja po Dinamu.
  • San Lorenzo
    11.3k
    Kakvo pišanje po Jarniju, prvo ga Bruno brutalizira, onda mu i otkaz uruče. :rofl:
  • Mrvica
    3.2k
    Brunina izjava nije uopće pogreška, dosta je bilo više pokrivanja ušima i toga da trpimo udarce sa svih strana kao da smo zadnji klub lige a ne klub koji godinama jedini vuče u europi, najdominantniji klub lige itd. Kad bi svi reagirali kao Bruno malo bi mrzitelji Dinama dobili straha i stali bi sa javnom pljuvačinom. Nek i drugima u klubu Petko bude uzor što se ovoga tiče, nek skupe muda i počnu branit klub od silne mržnje. Podrška Petku!
  • db-izbjeglica
    12.7k
    A vi sad pišite da je Brunina izjava pogrešna. Sinoć sam napisao na faceu. Dosta je ovog jebenog tovarskog terora na svim razinama. Mogu ja mislit što hoću, ali u javnom diskursu ovo Jarnijevo izreći je sramota i na to moramo svi kao buldozi reagirati. Ponavljam dosta je tovarskog sranja, mitomanije, laži, obmana i pljuvanja po Dinamu.deda

    Upravo tako!
  • Yovitssa
    315
    Olmo je reprezentativac drzave iz koje dolazi klub protiv kojeg igramo. Da li je mrzitelj svega spanjolskog ako navija za nas? Dajete paznju gluposti, neka Jarni navija za koga hoce. Ili mozda nije problem to sto navija, pa ste stvorili neki mit o mrznji?Infinity

    Evo, čak i ovaj smiješan HNS smijenio Jarnija zbog izjave tako da mislim da nisi u pravu... Pročitaj priopćenje, možda budeš pametniji... :wink:
  • Svi na Sjever
    1.9k
    Zašto volim posebno zadnjih godina kad Dinamo igra Europu?

    To mi je neprocjenjivo, jer dolazi do tsunamija frustracija svih vrsta likova, samo počnu ispadat iz pašteta par dana prije tekme.

    "E ja san jenom proša kroz Lisbon i vidija šalun od Benfice". Vamos Orlovi!

    "E ja san se jenom lupnia čekićem po prstin , pa ću navinut za West Ham da razbije Purgere."
    Go Čekičari!

    Cjenim Petkov stav al ne treba se puno obaziratI na takve likove, samo chill, i onda je gušt u velikim europskim pobjedama još slađi, ma neprocjenjiv.
  • BBB Sibenik
    4k
    Ne triba previše oko ovog radit farsu. Totalno je neprimjerena izjava Jarnija kao člana HNS-a i izbornika mlađe selekcije. Jednostavno je to moga zadržat za sebe, a ne glumit frajera i izjavit to šta je reka. Ovako je samo ispa tupav, a tako i izgleda. Normalno da će ovi iz tovarlanda ovo iskoristit ka gorivo za daljnje potpirivanje mržnje prema svemu šta nije bile boje. Ja bi samo tu istaknija Brunin stav fajterski i mangupski! Vrime je da Dinamova vojska navijaca se konačno probudi. U ovoj državi ne postoje samo oni i ne navijaju svi samo za njih. Ustanite..učlanjivajte se masovno u klub i isti bodrite na tribini!
  • BornaPŽ1986
    1k
    Potpis sve sto deda kaze, jel bi ovo rekao da su se nekim slucajem nasli Betis i jajduk? A Bruni svaka cast.
  • serbus
    3.6k
    Normalno da će ovi iz tovarlanda ovo iskoristit ka gorivo za daljnje potpirivanje mržnje prema svemu šta nije bile boje.BBB Sibenik

    Koga boli ona stvar što će tovari misliti ... Hvala Bogu da se uvijek bave nama , jer to znači da smo bolji čim gledaju u naše dvorište..
  • Orc123
    5.1k
    Jbs mi sve ali ja imam osjecaj da cemo mi danas izvuc dobar rezultat ...nezz zasto ali imam takav predosjećaj....
    Edit:
    Bravo Deda! Svaka na mjestu!
  • Antisha
    647
    Mislim da je ovo doba godine kad naš kapetan napokon ulazi u formu.

    Dizelaški ulazak u polusezonu, slabije igre i onda slijedi dolazak na radnu temperaturu - već viđeni šablon kod Petka.

    Na pressici je pokazao gard, sad taj gard očekujemo i na terenu.
  • NitkoBitan
    12k
    Logicno da je smijenjen, pogotovo zbog klinaca iz Dinama koje je vodio u reprezentaciji.
  • BigZ
    393
    Bruno, oprostio sam ti promaseni penal u prvom kolu!
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.