• kibic11
    131
    https://sport.hrt.hr/hrvatski-nogomet/reic-slavlje-je-danas-u-intimnom-okruzenju-velika-parada-na-ljeto-11352737
    Reić: Slavlje je danas u intimnom okruženju, velika parada na ljeto
    misli valjda na paradu ponosa :lol:
  • Bruh
    888
    Tko zna možda je Split pun navijača Rijeke i Dinama...
  • NORTE
    9k
    Tovarski portal
    "Bruno Petković izvrijeđao jarnija, tada još uvijek aktualnog izbornika mladih, a inače legendarnog lijevog bočnog Vatrenih, brončanog sa Svjetskog prvenstva u Francuskoj 1998. godine, strijelca fenomenalnog pogotka u nezaboravnoj pobjedi nad Njemačkom od 3:0."

    Napišu jarnija malim slovom, a onda istaknu gol Njemačkoj, kao da aktualni prvi napadač repke nije zabio Brazilu u izbacivanju.
  • Jurki
    8.5k

    Jebo ih Jarni.
  • bbb medimurje
    2.9k
    Tovarski portalNORTE

    Ozbiljna mobilizacija oko otkaza jarniju je u tovarskim medijima (gol.hr, DP, SD)
  • Danko
    552
    A do jučer ga pljuvali jer kao ne poziva dovoljno bilih tića....koja psihijatrija
  • Paggini
    6k
    "Bruno Petković izvrijeđao jarnija, tada još uvijek aktualnog izbornika mladih, a inače legendarnog lijevog bočnog Vatrenih, brončanog sa Svjetskog prvenstva u Francuskoj 1998. godine, strijelca fenomenalnog pogotka u nezaboravnoj pobjedi nad Njemačkom od 3:0."NORTE

    Ahahahah, misle Bruno Petkovic, legendarni napadac brončanih Vatrenih sa svjetskog prvenstva u Kataru 2022. strijelca fenomenalnog gola u nadoknadi produžetka koji nam je donio polufinale u nezaboravnoj pobjedi nad Brazilom
  • Mali dioničar
    14k
    Možda ga Betis zaposli.
  • Smotanihaker
    592
    Ma oni su se samo mobilizirali jer su skužili da bi se možda Petković kaznio sa neigranjem utakmica. I sada rade pritisak da se Petković kazni.
  • Jurki
    8.5k
    upravo to. Boli njih kurac za Jarnija.
  • Captain America
    13.4k
    LOL

    Što točno Dalmatinski proljev očekuje od kazne Bruni kada je majmunče dobilo utakmicu lufta nakon prostačkih uvreda na račun cijelog grada?
  • NORTE
    9k
    LOL

    Što točno Dalmatinski proljev očekuje od kazne Bruni kada je majmunče dobilo utakmicu lufta nakon prostačkih uvreda na račun cijelog grada?
    Captain America
    Ne znam je li ijedan portal uopće ikad prozvao savez za taj presedan s kaznom Livaji?!

    Kako god, sad je vrijeme da i portali potegnu tu priču.
  • Maksim Maksimirski
    4.5k
    HRT je isto na svoj uobičajeni šapitovsko-hadezeovsko-podmukli način napravio prilog za današnji sport (u sklopu glavnog Dnevnika). Uz Jarnija je naravno išao pridjev ''legendarni'' a onda su izvukli izjavu Samovojske koji je rekao da ''to što je Jarni rekao nije lijepo ali to što je Petković rekao je baš ružno.'' Nije taj prilog toliko sporan i ne bih ja ništa rekao da taj debeli HDZ-ov uhljeb Šapit apsolutno svaki prilog i svaku vijest oko HNL-a ne koristi da šalje suptilne poruke i da podsvjesno programira gledatelje. Pratite kako kad se priča o greškama sudaca uvijek u prilog stave Petkovića kako izvodi penal ili stave neku sliku u kojoj sudac daje karton začuđenom hajdukovom igraču. Na utakmicama mikrofone naravno uvijek stave uz Torcidu pa smo tako na prošlom derbiju imali dojam da je Torcida razvalila Boyse koji se nisu ni čuli. Viki Ivanović u javljanju sa terena prije tog derbija govori kako je Torcida došla na Maksimir pa se zato ne treba bojati da će atmosfera biti loša. Mnogostruko brojnije i glasnije Boyse nije ni spomenuo. Milijun je primjera kako ta režimska plenkovićeva televizija sa urednikom Šapitom na čelu vodi jednu podmuklu kampanju. Ovo je samo što se iz glave mogu sjetiti ali takvih primjera ima koliko hoćeš. Praktički se u svakom prilogu može osjetiti podmuklost i suptilna propaganda.

    Da se maknemo od Plenkovićeve televizije i njegovog potrčka Šapita i da vidimo druge televizije. One su zvale Vladu Balića za izjavu. Vladu Balića! Taj lik nema nikakvu karijeru, nije legenda ničega, nema stručnost o ničemu, jedino ostaje upamćen po tome što je prilikom tučnjave na dvoranskom prvenstvu bio najagresivniji, valjda je zato i popularan među hajdukovim navijačima. Inače je Vlado Balić klasični redikul hajdukovskog tipa. On je jedan od likova poput Romana Obilinovića i Tonćija Kukoča i takvog redikula televizija sa nacionalnom koncesijom zove da u prime timeu govori nešto o tome da će ''Petko misit pizze'' šta god to značilo. Ne čudim se Baliću koji je i u svakoj birtiji predmet zabave zbog niskog koeficijenta inteligencije ali me neugodno iznenađuju televizije koje su dotaknule novo dno.
  • Batigol
    50
    bas to...sto mi idu na onu stvar ti"pravednici"s juga...
  • Droljo
    4.8k
    Šapit apsolutno svaki prilog i svaku vijest oko HNL-a ne koristi da šalje suptilne poruke i da podsvjesno programira gledateljeMaksim Maksimirski
    Jučer gledam vaterpolo i svaki put jerko marinić kragić zabije ili nešto napravi šapit urla braaaavo jere! Iste sekunde pomislim na hajduk. Još jučer sam to htio napisati za vrijeme polufinala al mi bilo glupo :lol:
    I ne, ovo nije sarkazam. Ozbiljno velim
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.