• Sibirski plavac
    1.4k
    Znači tutleki čekaju sutrašnji rezultat i navodno imaju spremnu zamjenu za trenerčinu? A što ako lik sutra izvuče nekakav remi ili neku minimalnu pobjedu kao Kopić protiv West Hama? Jel tada ta navodna zamjena otpada,a naš Klopp nas nastavlja voditi u nove pobjede?
  • sanjinlego
    2k
    Matej Škegro, koji je sedam godina vodio Dinamove financije i zasigurno sve o njima zna, svjedočio je danas na suđenju braći ...

    Ne poznajem gospodina, ali činjenica je da on danas vodi agenciju koja zastupa našeg lijepog Sergeja, dogovara transfere u Dinamo, novi ugovori ..

    Zato kažem, protiv trenutne Uprave sve i svašta, za nove ljude odmah i sad!

    I ono što je “najbolje”, trenutno mislim da Dinamu treba jedan konkretan igrač / stoper uz golmana, da sezona bude spašena. Lovren je propustio trening zbog ozljede!
  • dinon7
    469

    Jel se radi na nekom last minute rješenju ili?
  • Nogo
    1.3k

    Samo na otkazu se radi last minute.
  • emreli21
    5


    Za Hoxhu 900 tisuca keša, prepustili im cijelog Šakotu (odustali od kasnijeg postotka), oprostili 30% od Crnca koji je otisao u Rakow. A pitanje je kako bi Slaven to uopce platio kad nemaju za kikiriki
  • Mihaljević
    8.2k
    Sta je taj Pohjanpalo ostvario u karijeri da bi milijun eura godisnje za njega bilo ok?Georg Koch

    Ništa osim što 3 sezone zaredom ima 20+ golova, jedna u Turskoj i dvije u Seriji B... Kad pogledaš da je npr. Mandžo 2008 u Dinamu imao toliku plaću. Milijun po godini ima svaki prosječan igrač REZERVNI bek u npr. Championshipu MILIJUN godišnje opće nije puno u današnjem nogometu za takvog igrača, bez ugovora da je npr.

    Sta je taj jebeni Krasso uradio, koji su mu dosadasnji dosezi? Osim sto je na pocetku bljesnuo, u pazi sad Srpskom prvenstvu. Nema dalje, ustat i rec KRASSO.
    Protivnicima se vec tresu gace na pomisao ta 2 dokazana, rasna strijelca.
    Georg Koch

    Da bio je prvi strijelac Ligue 2, Zvezda ga je maznula za DŽABE, i takav bi nama igrač došao kao kec na devetku. Igrač bez ugovora tada milijun eura godišnje... Mizerija. Sada smo toliko dali za Brodićevu odšetu i plaću! Jel ti se od njega tresu gaće?
    Odnosno, za njih bi bilo ok dati taj novac, a za Lovrena ne bi?Georg Koch

    Lovren da dođe na godinu dana, platimo odšetu Lyonu i milijun godišnju , ugovor na godinu dana je tebi , OK? Tip ima 34 godine, ako ćeš davati tolike novce za plaću nećeš sigurno dati veteranu već nekom ko garantira budućnost, golove, profesionalnost narenih 5-6 godina , a ne Lovrenu koji ovdje dolazi završiti karijeru!
  • dinon7
    469

    A gle. Bolje ikad nego nikad.
    Volim ovaj klub, živim ovaj klub, dišem ovaj klub. Patim svaku tekmu koju moram gledati na TV-u ili raditi u drugoj zemlji.
    Vjerujem da nikada nisam napisao da želim poraz Dinamu ili komentirao da Jakir mora otići, no jasno je kao dan da s ovim klokanom mi nemamo naslov. Ukoliko je uvijet njegovog odlaska sutrašnja kanta, ja sam ju spreman potpisati. Ionako imam užasno loš osjecaj po pitanju sutrašnjeg rezultata. A nekako mislim da ćemo svi imati grčeve u želudcu oko 21:45 kad krenemo komentirati na poluvremenu sto se dešava na terenu.
    I dalje tvrdim da imamo najjači sastav HNL-a i nitko me neće uvjeriti da to nije tako.
  • BornaPŽ1986
    1k
    Dajte tu milju Vahi
  • emreli21
    5


    Vaha vec 5 godina ne zeli biti trener vec samo izbornik, manje posla na svakodnevnoj bazi, nije mu do novaca
  • BornaPŽ1986
    1k
    Vaha je 2021. bio najplaceniji izbornik u Africi, a istu placu navodno je imao prije u Dinamu. Sumnjam da nije dobar deal.
  • hardek
    1.5k
    Slažem se s tobom u potpunosti. Al ja baš imam filing da ćemo sutra odigrat najbolju utakmicu pod Jakirom i da će tu on dobit "novu šansu". Čovjek je mačka s 9 života
  • Mr Anderson
    5.4k
    Vaha je tada imao 900.000 tisuća. Računaj inflaciju, troškove života...sumnjam da bi radio ispod 1 i pol milje.
  • IstokKa96
    557
    Šakota - Crnac - Krasso/Pohjanpalo
    Na klupi Dambrauskas

    Tko bi to prezivio na Zoni?
  • dinon7
    469

    De facto svaka odluka koja se donese, gleda se popljuvati sto je vise moguće.
    Pohjanpalo, majke ti. Pojačanje.
    Mierez do prije pola godine smeće, sad spasitelj Dinama i Dinamovog desetljeća. Šakota, Crnac. Pa taj isti Crnac vise ne igra nego igra u klubu za koji bi se svi mi zakleli da ih razbijamo zatvorenih očiju. Kava za van nije bio dobar jer kako je moguće ako je dobar da dolazi kod nas?
    Sve je nabijeno negativom, svatko želi skupiti poen preko Dinamovih leđa, svaki novinar jedva čeka posrati sve sto se u klubu radi i dešava, a svemu tome se priključio i dobar dio navijača. Teško je, jbg, teško je. Nismo navikli biti u ovoj situaciji, ali to ne znaci da ovaj klub i ovi igrači ne trebaju našu podršku.
  • IstokKa96
    557
    @dinon7 tocno tako...postoji 'hrpa' igraca koji u datom trenutku spletom okolnosti nisu mogli doci do izrazaja, proigrali su negdje drugdje, a onda je klub zavrsio na stupu srama.
    Nekad opravdano, a nekad i ne.
    Danasnja situacija je napeta skoro do ruba pucanja, ali tu jednostavno nema pomoci.
    Ocekivani spas je nakon izbora nadam se, a do tada cemo valjda prezivjeti ako se u medjuvremenu medjusobno ne 'poubijamo'.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.