• Kujtim Shalla
    2.1k
    Nije mi jasno kako se u dva dana promijeni sve. Sve ode u racku. Od dva mlada stoper, potentna mi odjednom na Lovrena i ovog sa kipra. Nikad cuo nisam. Lovren ok, ali šta će nam ovaj. Pa plati Ukrainca 3 milje sve vam jebem
  • Peškaman
    2.6k

    I Theo i Lovren igraju desnom nogom, tj. istu poziciju -desnog stopera.
    Ako dođe Lovren ja više vidim Lovren - Laifis.
    Prve izjave su bile da se traži lijevonogi stoper i to je upravo taj Cipranin Laifis.
    Ali s druge strane mi tek ništa nije jasno,zašto produživati Theu ugovor ako dovodiš Lovrena uz to da imaš Živkovića.
  • Mihaljević
    8.2k
    Perković mi je bolji bek nego stoper, čim se dovodi Cipranin (LCB) i Lovren (RCB) vjerovatno i uprava dijeli mišljenje sa mnom.
  • Crusades1986
    9.8k
    Vrhunac paradoksalne sportske politike našeg SD-a i trenera će bit kad se potpiše Cipranin i/ili Lovren pa se malog Živkovića vrati u Lokomotivu na posudbu.
  • cibona
    1.4k
    Prije nekoliko dana sam napisao da bi zivkovica trebali vratiti nazad na posudbu u lokomotivu, i dalje stojim iza toga. Potencijalnim dolaskom cipranina i lovrena, past ce na 6. mjesto po hijerarhiji.

    Za ovo je krivac iskljucivo jakirovic! Potrosili smo 100k eura da bi ispalo da ce biti sesti ili u najboljem slucaju peti stoper.
  • BornaPŽ1986
    1k
    Srljamo ga bas, imamo KTC i Perkovica znaci Perkovic je nas temelj koji mora igrat jednostavno. Po prvi put od ljeta me evo strah za Dinamo, navuci cemo se takvih ugovora a vec jesmo da je to za nepovjerovati. Ja shvacam da bi Lovren bio pojacanje s igracke strane ali ne bi taj tiktoker meni krocio u klub nakon onih izjava i svega. Evo da biram da dovedu njega ili ostave Jakira jos 4 mjeseca kao trenera birao bi ovo drugo.

    Potencijalno ugrozavamo i KTC i Perkovica, o Zivkovicu da ne pricam. Igraci koji su nam bili dobri na pripremama ne igraju. Jedino sta cu reci je da sam sokeran. Ako i dodje zanima me njegova placa, hoce li biti veca nego sta se mogla dati Uremovicu.
  • Kristijan992
    215
    kaj je najgore, ovo bi bio najbolji scenarij jer u tom slučaju ne vidim kako bi Živković pokraj Thea, Lovrena, Cipranina pa i Perkovića ovdje došao do minutaže. I naravno, sad je vjerojatno i u Loksi ostao bez pozicije (makar privremeno). Užaš živi od politike kluba
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.1k
    koji debilizam od uprave, trenera i takozvanog SD-a
    ajde tjerate se više u 3 pičke svoje mile matere
    nitko nek ne dolazi samo odlazite više bando nesposobna jebo vam ja mater
  • Mlađi referent
    10.8k
    Tko prati belgijsku ligu, kakav je Laifis?
  • BornaPŽ1986
    1k
    koji debilizam od uprave, trenera i takozvanog SD-a
    ajde tjerate se više u 3 pičke svoje mile matere
    nitko nek ne dolazi samo odlazite više bando nesposobna jebo vam ja mater
    Gražvydas Mikulėnas

    A bas to, ovdje se moze samo nekom j**** mater, **** vas Lovren
  • austrijanac
    2.7k
    Za igru s troje iza savršen.
    Odlična duel igra i skok.

    Za beka nije i nadam se da ne gledaju u tom smjeru.
    Solo stoper isto solidan.
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.1k
    kome mi tamo trebamo vjerovati nakon proteklih 6 mjeseci ? nek se gone svi u pičku materinu kolektivno
    nema veze, istrpit ću još mjesec dana do izbora majku vam vašu
  • BornaPŽ1986
    1k
    Ako oni misle da su to igraci prevage i da ce iskustvo reprezentacije donijet nesto ja ne znam. Radije cu gledat kako Perkovic skrivi 8 golova nego dovodit takve igrace cisto da smo doveli i da se vidi.
  • hardek
    1.5k
    Ja mislim da će na kraju doći samo taj Laifis. Htjeli su tog lijevog stopera da imamo tamo 2 opcije + Perković da bude back-up Ogiwari za lijevog bočnog. Lovren mi izgleda kao patka i da će na kraju reći da nije bilo vremena za dogovoriti se s Lyonom.

    Ako dođe i Lovren, biti ćemo ekipa sa 8 stopera, 12 veznih i 5 špica. #dubina
  • Orc123
    5.2k
    Perkovic nije bek i nikad nece biti bek! Kaj imamo fetiš na stvaranje bekova iz stopera i veznih? Jel trebamo novog Ljubicica!? Perkovic je stoper i tu ce dati najbolje od sebe! Moze po potrebi zamjeniti Ogiwaru ali koji ce nama kurac defenzivni bek za HNL? Ogiwara je prema naprijed avion, prema iz aje dobar, treba se jos uigrati. Ali ne, mi cemo opet stvarati bekove....iskreno vec mi pun k..ac ovakve transfer politike! Bolje da su peomijenili trenera i nikog vise doveli, to bi nam bilo najvece pojacanje! Igraci doslovno trunu pod njegovim vodstvom! Perkovicu se treba dati kontinuitet na stoperu i zasluzuje ga!
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.