• Livi
    49
    Meni samo nije jasno zasto Max ne dobiva priliku, uvjeren sam da je on startao umjesto Živkovića protiv lokomotive da bismo izgledali bar malo sigurnije u obrani, a to što Max može pružiti dugim loptama i kako može započeti napad od iza Živković nema. Ne osporavam Morenov talent, samo mislim da ga je trener neiskusno stavio u vatru i traumatizirao ga odmah u startu.
  • Mr Anderson
    5.4k
    Meni samo nije jasno zasto Max ne dobiva priliku, uvjeren sam da je on startao umjesto Živkovića protiv lokomotive da bismo izgledali bar malo sigurnije u obraniLivi

    Sumnjam da bi izgledali sigurnije u obrani, ali bi vjerojatnije izgledali sigurnije u izgradnji napada.
  • YasutoWakizaka
    100

    Ono što sam ga malo gledao + zagrijavanje na Kranjči, Max stvarno ima fin pas i dobru tehniku.
    Jebiga nije brz ali nisu ni ostali, možda bi s Maxom dobili dimenziju gradnje igre, ovako sve je na Mišiću i svaka momčad igra flastera na njemu.
    Makar ako će dovesti toga Ukrajinca, onda treba raditi i na filitraciji obrane kao što sam već naveo Perić, Šutalo, Moha ... itd opet tu ima mjesta za Maxa možda mu dati priliku za desnog beka, a Rileta na centralnog?

    LB - Ogi, Perk
    CB - KTC, Rile, Živac, Ukrajinac
    RB- RPG, Max

    Problem je naravno trener koji je taraba ali niti jedan centralni obrambeni niti golman nemaju moć razigravanja i tu sve pada na Mišića i individualnost Hoxe i Kaneka.
  • Mr Anderson
    5.4k
    Jebiga nije brz ali nisu ni ostali, možda bi s Maxom dobili dimenziju gradnje igre, ovako sve je na Mišiću i svaka momčad igra flastera na njemu.YasutoWakizaka

    Gledam u subotu oba naša stopera i golmana kako im je svaka lopta neko preskakanje igre, napucavanje na Petkovića. Nitko od njih se ne usudi odigrati neki pas. Igraju duge lopte, a niti jedan od njih nema preciznu loptu, to svuda po terenu i van terena leti. Onda ovaj još izvadi Sučića i Baturinu, pa na kraju i Mišića i nema tko ni primiti loptu.
  • bbbruxelles
    83
    pises na krivoj adresi. ovdje je sve puno hejtera, strucnjaka i ispranih mozgova. lakse je ne vjerovati u ovo i srati o Pjaci, nego prihvatiti istinu,
  • ZGBhoy
    1.7k
    Kaj se Maxa tice, ne razumijem zakaj dovedes Stopera pa mu das ugovor do 2027 i jednostavno ne racunas na njega.
  • Mr Anderson
    5.4k
    Kaj se Maxa tice, ne razumijem zakaj dovedes Stopera pa mu das ugovor do 2027 i jednostavno ne racunas na njega.ZGBhoy

    Platili smo i posudbu Sose da bi si čovjek odigrao protiv Ponikvi i Oriolika. Tak da nije Max jedina nerazumna odluka, ima ih koliko hoćeš.
  • Ivanmtk
    677
    možda će novi trener računati na njega.. Stvarno ne znam čemu zaobilaženje, pa Živković je u manje utakmica napravio više grešaka. Znam, junior, naše dijete, ali nema toga kad se boriš za naslov.
  • Efes Pilsen
    6.9k
    Izlazenje tj. gradenje igre je do trenera, a ne igraca. Tko je pratio HNL kad je Garcia dosao u Istru i kad ga je Rajko Carolija prao u emisiji zbog pas igre koja pocinje sa stoperima. Garcia je bio uporan jer to je njegov trenerski stil i na kraju su dosli bolji igraci, ekipa se uigrala i dosli su rezultati.
    Mi smo doveli mistera nabijacinu da nam razjebe tehnicki iznadprosjecnu momcad za HNL. Rezultat vidimo.
  • Noel
    4k

    Sad si zamišljam da je Garcia trener a Perić i Boško Šutalo stoperski par. I ide se u izgradnju igre od stopera.. Prikenjalo mi se isto ko na pomisao Sergeja Jakirovića..
  • Mr Anderson
    5.4k
    Izlazenje tj. gradenje igre je do trenera, a ne igraca.Efes Pilsen

    Je, naravno da je bitno i to kakav stil igre trener voli, ali ako stoperi nisu sigurni na lopti onda ne možeš igrati kako je Garcia igrao. Nama se vezni premalo nude stoperima i tu je veća greška Jakira pošto nema više stopera ko Šutala što nije razvio neke mehanizme u kretanjima i otkrivanjima veznih igrača i bekova.
  • Blueshadow86
    936
    Zimski prijelazni rok je do jaja odrađen, nema šta!
    Moraš imati mentalnu retardaciju da ne vidiš kako nekvalitetne stopere imaš, a ti pored toga ideš vraćati Živkovića s posudbe koji je još zelen za sve, a kamoli za borbu za naslov prvaka. Hoxha ok, malo je utakmica još da bi ga se ocjenjivalo jel pojačanje ili nije... Dovedeš Brodića koji ti NE IGRA! Pa šta se provjerenog i iskusnijeg stopera nije dovelo, majku mu poljubim?? Ne možemo mi dati golova koliko ih možemo primiti! U 2 utakmice s Lokomotivom, mi progutamo 5 komada!!
  • Orc123
    5.1k
    mozda sleti stoper jos ovih dana ...
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.