• Crni86
    1.1k
    izbori su mi jedina pozitivna stvar kojom se trenutno vodim i mislim da je to najbitnija pobjeda koju moramo izboriti ove sezone
  • Crni86
    1.1k
    cini mi se da da, ali onda se tvrdilo kasnije da je to laz, a sad sta je na kraju istina …
  • Praskaton
    1.8k
    Osvojiti titulu mi je jednako vazno kao i izbore.Naravno dugorocan mir mogu garantirat samo ljudi koji su strucni i vole dinamo,pa se necemo dovest u situaciju kakva je sada.
    Al jednako vazno mi je i uzet ovu titulu.Ovo je sport a u sportu su najbitniji golovi,pobjede i titule.Ne zelim da postanemo kao omraženi suparnik sa juga.
  • Dudu9
    438
    Ne kužim zašto serete protiv transfer Rog pa necemo platit i 1 euro do kraja sezone, sve sto dobro odigra je ko budali samar
  • Sunja86
    994
    Koja je prognoza kada će Rog biti spreman?
  • sanjinlego
    1.9k
    Od stopera iz Ukrajine, za sad ništa. Traže 3 milijuna!
  • veselko tenžera
    1.3k
    Marko dobrodošao kući! Volim da njega plaćamo s obje slomljene noge nego da neki s trenutnog rostera plaćaju da igraju u Dinamu.

    @Mihaljević hvala za onaj popis. Netko ondje vidi popis s 85% promašaja, no ja sam ondje vidio viziju!!! Genijalna dugoročna strategija naše vrle uprave koja je k tome vrhunski kamuflirana. Možda se nekome čini da dovodimo previše igrača s potrganim prednjim križnim, međutim, dojam vara! To je investicija, naša uprava od Dinama želi stvoriti vrhunski klub za rehabilitaciju igrača s najtežom ozljedom. Nešto kao doktorka Marijana, samo na višoj razini.

    Recimo, šanse da Vinicius Junior zaigra u Dinamu su nikakve, ali samo ako je zdrav. Ako teško strada bit će u dilemi, ostati u Reali da se neki doktori uče na njemu ili doći u klub gdje se takva ozljeda doživljava kao blaga prehlada. Tu dileme nema, vrhunske face će nam dolaziti besplatno, a mi ih za pola godine lansiramo s Jakirove rampe i idemo po klempavi trofej!!!
  • plavac173
    2.6k
    Koja je prognoza kada će Rog biti spreman?Sunja86

    Pocetkom 3. mjeseca ulazi u trening sa ekipom, tako da bi mogao odmah brzo poslije toga biti na klupi i uci koju utakmicu prije derbija
  • Keyser Soze
    8.1k
    Mislim da nakon ovog ne dovodimo više nikog pa da dam neko svoje mišljenje o prijelaznom roku.

    Ocjena 6/10, smatram da nismo ništa jači nego na jesen, jedino pozitivno je što smo pojačali konkurenciju na određenim pozicijama. Dovođenje Roga nema smisla za ovu sezonu, ako neće igrati, odnosno neće nam biti od pomoći u tom slučaju, a nama pojačanja trebaju sad i odmah.
    Ogiwara je nadam se riješio problem lijevog beka, a ostaje nam vidjeti koliko Francuz može, jer ako ovakvog Ristovskog ne može izbaciti iz prvih 11 onda nemamo o čemu pričati.

    Najvećeg "kapitalca" smo trebali dovesti u ofenzivnom dijelu ekipe, na kraju je tu došao Arber Hoxha, 25-godišnje krilo Slaven Belupa, plaćen je, a u prve 4 utakmice nema ni gol ni asistenciju, pamti ga se po promašaju na Kranjči. Smatram da oba rivala imaju bolja krila, realno i Pjaca i Brekalo su za dvije klase bolji igrači od njega, Hajduku se uskoro vraća i Perišić pa će ta razlika u kvaliteti biti još veća. Nadam se da dobivamo sportskog direktora jer ovim potrošenim prijelaznim rokovima gdje smo glavne igrače prodali ispod cijene, doveli skoro 20 igrača od kojih se njih 3 pokazalo da mogu biti razina Dinama treba stati na kraj.
  • Kujtim Shalla
    2.1k
    Hajde više nek prodje i taj 15. Pričamo o otkazu treneru. To će nam bit najveće pojačanje izgleda. A ako Ukrajinac dobar, vrijedi tri milje. Pa mi nebi dali panja perića ispod 3
  • Nolifer
    6.6k
    Karma ih je sustigla i to je sranje. To se tako ne otima i ne radi. Ozbiljan klub bi trebao imat drugačiji pristup prema svemu, ovo je sve samo ne ozbiljan klub, kao da se neko sprda sa svima nama.
  • PlaviDuh
    39
    Ne znam koliko Rog može pomoć, al ziher će klinci tipa Bulat Baturina Sucic moć naučit nekaj od Marka, vidjet ćemo Top igrač kad je spreman i zdrav, iako zadnjih ne znam kolko sezona nema niti jednu dobru tekmu al ne košta nas ništa - bilo je tu i gorih panjeva koje smo plaćali a pokazali su manje neg ja kaj stojim na tribini
  • Ivanmtk
    677
    A nevjerojatno. Znači produženje ugovora KTCu je mazanje očiju jer ne mogu dovest adekvatno pojačanje na stoperu. Pa ima li kraja?
  • Maximo
    279


    Čovjek je prije godinu dana prvu tekmu nakon ozljede ovako izgledo

    https://youtu.be/-1JKD9s-dNo?si=XiClsp-42DkJCLac

    Ne sumnjam da će nam bit pojačanje, ako ga ozljede zaobiđu
  • Orc123
    5.1k
    Jos imamo par dana i stoper ce vjerojatno doci....
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.