• blue heart 72
    1.3k
    Bruno Lage, bi definitivno bio top. On mi je neka vrsta "tihe patnje" godinama. Kaj se Petkovića tiče, nisam za njega iako ga smatram vrlo dobrim trenerom. On jako voli igrati sa tri u zadnjoj liniji, a uz to traži jako brzu igru, a mi jednostavno nemamo kadar za takvu vrstu nogometa
  • ivosivo
    167
    Da se nešto planira, već bi neka informacija iscurila van... Nekako ne vjerujem da su sposobni tako nešto u tajnosti odraditi... Bez obzira na to, refresham zonu svakih par minuta :grimace:
  • Izet Hajrović
    806
    Nekako ne vjerujem da su sposobni tako nešto u tajnosti odraditi...ivosivo

    Nije da branim ove teletabise iz uprave, ali bilo je slučajeva kad se sve odvilo brzo i u tajnosti. Krenuvši od Biščana, odvilo se to brzo, u jednom danu pa potom i Jakir, ujutro su objavili da je Biščan bivši, a potom u 15h da je Jakir novi trener s tim da se u medijima do jedno 13h nije znalo da je Jakir taj. Nadalje, Ogiwara...izašlo u japanskim medijima i onda je u 3 dana sve bilo potvrđeno. Potom Kouao, u 2-3 dana od prve pojave informacije bio je na liječničkom, a RPG su zgotovili još brže od pojave prve informacije tako da su relativno dobro sakrili imena na koja ciljaju.
  • Droljo
    4.7k
    Mene zanima jel su oni ikada unazad 20 godina kontaktirali nekog stranca sa imenom (skupog). Pa ako drekalo i pjaca nas traže duplo više od konkurencije jer imamo lovu isto tako bi možda trener tražio manje nego Galatasaray ili Aston Villu...
  • masacusec
    3k
    Čim se raspusti ova uprava i ovakva skupština i dodju novi ljudi u klub, promijenit će se ta nezdrava klima koja vlada i koja je glavna prepreka dolasku "većeg" trenera....jer "veći" treneri znaju o kakvoj je trenutnoj kaljuži u klubu riječ...
  • Jaro
    5.4k
    nisu naravno.... najblize tome je Vaha jer je Francuz koliko i Bosanac...
  • gio
    107
    Ja bi volio da novi trener bude Robert Kovac
  • Facke
    2k


    Ma Robert bez Nike Kovaca nejde nikam.

    "Ja i moj brat takoder" :lol:
  • Taćini Serhio
    281
    Mile Petkovic, Vjeran Simunic, Vjekoslav Lokica, Ivo Istuk, Armando Marenzi, Davor Mladina, Stanko Mrsic, Zoran Slavica... To su sve stratezi i trenercine za profesora i velikoga maga koji zna sve sta i kako treba ali mu nije jasno sto se dogodilo i zasto nismo dobro stajali, zasto nismo imali energije i zasto nam je svaki protivnik bezmalo manchester city...
  • Izet Hajrović
    806
    Ajde upravo, ako niste htjeli zasjeniti dolazak Marka Roga objavom otkaza Jakiru, onda je vrijeme da danas obznanite tu sretnu vijest. :)
  • Kruno
    132
    Ja sam izgubio svu nadu u otkaz.
  • Noel
    3.9k

    Brzo ces već u četvrtak dobit nadu natrag..
  • Olmic
    2.7k
    ma nema sanse.. do izbora nece nikog mijenjat jer se boje
  • db-izbjeglica
    12.6k
    čovjek je gubio bodove u praktički pola utakmic koje je vodio kao dinamov trener, a najteži proivnik mu je bila sparta prag. da su mu mislili dati otkaz, to bi se već dogodilo.

    ja sam odustao od tog razmišljanja, čovjek će očito biti trener do kraja sezone.
  • Noel
    3.9k
    Najviše mi na živce ide kad čujem igrači i momčad nemaju kvalitetu nemre trener tu ništa,nije sve Yakir kriv.
    Pa majku ti milu kosu bi si počupal. S kakvom momčadi je Bjelica složio Europski Dinamo! ALI LJUDI! POANTA JE U TOME DA JE BJELICA HNL UTAKMICE IGRAO SA DRUGIM SASTAVOM! Goricu Lokomotivu i ostale Yakirove probleme je ovaj rješavao sa igračima sa klupe. I onda meni neko kaže da Dinamo sad nema dobar kadar za HNL. Mrš.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.