• Captain America
    13.9k
    ALI LJUDI! POANTA JE U TOME DA JE BJELICA HNL UTAKMICE IGRAO SA DRUGIM SASTAVOM!Noel

    Samo prvu sezonu :wink: Iduću jesen je odradilo istih 14 igrača nakon sramote u Varaždinu :lol:
  • Mr Anderson
    5.4k
    ALI LJUDI! POANTA JE U TOME DA JE BJELICA HNL UTAKMICE IGRAO SA DRUGIM SASTAVOM!Noel

    To baš nije točno. Krenuo je prvu utakmicu protiv Rudeša (koji je te sezone ispao) s drugom postavom pa smo jedva bod izvukli. Nakon toga je puno manje miksao. Slično je bilo sljedeće sezone nakon poraza od Varaždina.
  • Droljo
    5k
    Al je petkovića posjeo na tribinu nakon bolikurčine i ovaj je poslije eksplodirao. Ipak mu bolje paše uloga bombe nego rakete...
  • Noel
    4k

    I govorim o prvoj sezoni,drugu njegovu sezonu ne računam jer se Zoran vratio i jebo ga u mozak.

    17.3.2019 GORICA DINAMO 1:2
    U prvih 11 igraju svjetske klase Andrić ,Atiewmen Mohharami,Gojak.. Šitum ulazi. Trener Dinama Neno a trener Gorice Sergejrije Yakirović.
  • jedan u nizu
    6.1k
    Ma bojim se da ce se desiti ono sto se dogada vec mjesecima.

    Protiv Betisa cemo odigrati ok, bit ce neki iks, ili neka njihova minimalna pobjeda sa nasim solidnim sansama za pobjedu u uzvratu.
    - Jakir ostaje trener


    • Protiv Varazdina cemo odigrati blijedo, negledljivo, bez glave i repa, ali cemo ih dobiti 1-0 kao Istru u gostima
      - Jakir ostaje trener
    • Protiv Betisa doma je sve moguce, ako izgubimo minimalno, Jakir spasitelj, ako pobijedimo Jakir mesija. Nije tekma po kojoj ce mu se suditi
      - Jakir ostaje trener
    • Protiv Rijeke doma cemo igrati na nož, minimalno 5 kartona sa svake strane, ukuppno 0,75 opasnih prilika sa obje strane. Rijeka ce doci ne izgubiti, isto kao i mi, ostaje igra i rezultat kao protiv tovara doma 0-0.
      - Jakir ostaje trener
    • Protiv Gorice ce se otvoriti nebo i zemlja, 476 udaaraca u gol, pobjeda od 2-0 iskljucivo zbog jako lose Gorice, pricat ce se o novom dinamovom budenju i lovu na naslov
      - Jakir ostaje trener


    Samo se nadam da ova sutnja postoji sa razlogom i da je istina da se trazi novi trener.
  • dumitrumitu
    561
    Očekujem sramoćenje protiv Betisa i smjenu Jakira odmah iza.
  • Svi na Sjever
    1.9k
    Već sam pisao par puta o tome, kako će hrvatskom nogometu(pogotovo HNL klubovi) najveći problem biti struka(treneri) a ne igrači i talenti.

    Starih generacija više nema koje su znale uletjeti, mlade nismo istrpili niti se nisu isprofilirali.

    Što prije udomaćimo dobrog mladog stranog trenera i damo mu vremena,to bolje po nas.

    Najbolji pokazatelj ponude "naših" trenera je i ova tema gdje realno se sve vrti od jako teških scenarija od Keka do Vahe, a i oni su realno stari kov trenera.

    Treneri koji su stekli određenu reputaciju i znanje Tudor,Bjelica,Jurić,Kovač,Bilić će se držati liga petica s eventualnim zovom repke koja je uvijek posebna čast i izazov.
  • Mihaljević
    8.1k
    k_6995655_640.jpg
    Mislim da je Garcia najrealnija opcija. Treba mu dati 1-2g da radi svoj sustav, Istra je igrala dobro i imala kombinatoriku i bila tik do Europe, ali je za to trebalo vremena. Najsvježiji primjer, da je Leverkusen tjerao Xabi Alonsa nakon prvih kikseva na što bi to ličilo? On prvih 10 utakmica nije znao za pobjedu kad je došao ali je forsirao svoj sustav, ali evo sada momčad se uigrala i on sada ima 42 utakmice vezane bez poraza. Isti primjer Klop, čovjek nije trenirao NIJEDAN klub kraće od 7g godina, to se kod nas nikada neće dogoditi jer šikaniramo sve trenere nakon prvog poraza, uvijek je trener kriv, a igrači ne, klasično balkanski. Mladi moderan trener, samo 40g, zašto mu ne dati priliku? A trenere kalibra Vaha, Petković, Bjelica, Bilić smo trebali dovoditi početkom sezone a ne sada u ovoj kaljuži, u kojoj nijedan ozbiljan trener neće doći. Moj glas ide za Gonzala Garciju.
  • DiddyGuela
    944


    Trebalo im je 2 sezone da nauce kroz pas igru izlazit sa svoje polovice, u međuvremenu su igrali jebeno najdosadniji nogomet ikad. Garcia nakon odlaska iz Istre trenira - nikoga. Cudno da se ovakvog strucnjaka ne sjeti netko barem iz 2. Spanjolske lige. Cak je i onaj spanjolac iz Rudesa prije par godina vodio Sochaux u 2. Francuskoj ligi.

    Ali trebamo Garciji dat priliku 1-2 sezone, nek pece zanat u Dinamu.
    Ova ideja me podsjeca na tovariju sa Sneta od prije par godina,
    Di su dicaaaaaaa!?
  • Olmic
    2.7k
    nama treba trener s kojim nema zajebancije, a ovog bi bagra Rile-Ademi-Petko-Misic pojela
  • Papastrumf
    9.8k
    a ovog bi bagra Rile-Ademi-Petko-Misic pojelaOlmic

    Jako ružno. Neki od njih su klubu donijeli neke od najvećih uspjeha i pobjeda u povijesti.
  • emilperska
    3.1k

    Garciji bi se desilo isto kao i Jovičeviću kojeg su pojeli Dilaver, Ademi, Oršić. Navodno je čak s Petkom ok bio, velim navodno.
    Nama treba baš kak je gore Olmić napisao, trener s kojim "nema zajebancije". To je početak, o ostalom možemo naknadno. Naravno, mora zadovoljavat neke minimalne uvjete da bude Dinamov trener. Npr. nemrem mu prije tog najjači klub bit Maribor iz kojeg su ga protjerali.
  • Mr Anderson
    5.4k
    Mislim da je Garcia najrealnija opcija. Treba mu dati 1-2g da radi svoj sustav, Istra je igrala dobro i imala kombinatoriku i bila tik do Europe, ali je za to trebalo vremena.Mihaljević

    Mi nismo Istra i kod nas niti jedan trener nema toliko vremena.
  • Mandelinho
    330


    Bez uvrede, ali mislim da pričaš bajke. Istra je klub sa privatnim kapitalom (spašen od gašenja) i svejedno nisu baš navijači bili oduševljeni rezultatima dok je Garcia “radio svoj sustav”.

    Neću ti uopće niti pisati koliko glupih golova su dobili, i koliko ih je prvo Lučić, a onda i Majkić poklonio sa kretanjem od golmana, ali ako ne vjeruješ, složit’ ću ti kompilaciju. Pod time ne mislim da je Garcia loš trener, dapače, a može se uzeti u obzir i razlika u kvaliteti igrača i možebitna brža prilagodba u Dinamu.

    Svejedno, da se referiram na ove bajke i nekih 10 utakmica čekanja, mislim da je u Dinamu to nemoguće što vidimo i na primjeru trenutnog trenera. U tom slučaju bolje ostaviti Sergeja da posloži (da, znam da je floskula) ali čovjek ima rezultate rada sa Goricom, Zrinjskim i Rijekom.
  • DiddyGuela
    944
    Ako vec drobimo imena trenera napamet... Kjetil Knutsen bi bio neki trenerski profil za Dinamo. A rekao bi da je cak u realnom dometu.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.