• Peškaman
    2.8k
    Sve je to lijepo ali Čabraja ima mir u Lokomotivi ako dvije zaredom kiksa,je li ima to u Dinamu? Nema.
    A i u Dinamu ne možeš gurati toliko mlađe koliko možeš u Loksi.
  • Captain America
    14.6k
    Nevjerojatno da pričamo o istom tipu trenera kakav je bio Jakir nakon svega. Karizmatičan lik koji ima dobre rezultate s mladim igračima sa sličnim stilom igre, ali nije nikada vodio igrače s plaćama od 700K, milijun eura godišnje. Kad razmišljate o potencijalnim trenerima, postavite si pitanje bi li poslao Petka na tribinu kad ga ulove besne gliste.

    Kad se sjetim klupskog dužnosnika kakvog renomea je doveo Osijek, dođe mi da sjednem i plačem kad vidim kakva imena se rotiraju svaki put kad Dinamo traži trenera.
  • Peškaman
    2.8k
    Upravo ono što pišem već dva dana,vatrogasno rješenje zele zamijeniti s vatrogasnim rješenjem.
  • Noel
    4.2k
    Kad govorimo o Čabraji uvijek ima moj +. Jednom sam i pisao da bi ga volio vidjet na klupi Dinama jer mi se sviđa njegov nogomet i način komuniciranja i ponašanja prema svima oko sebe. Znam neke ljude koji su kod njega trenirali ko klinci i imaju oke mišljenje o njemu. E sad da li je on dorastao klubu kao Dinamo u to baš nisam siguran.. ali od svih trenera iz Hnla samo bi on došao u obzir kao trener Dinama trenutno.. za mene..
    Pa on je dobar vatrogasac kad svako ljeto ide sa novom ekipom u sezonu i napravi neki drek.. zašto ne vatrogasno rješenje koje bi donijelo naslov može. U ovoj situaciji kad smo u teškom problemu nitko ne razmišlja dugoročno. Barem ne ja..
  • Peškaman
    2.8k

    Čini se kao dobar vatrogasac,isto kao što se činio i Jakirović nakon onoga što je uradio u Zrinjskom i Rijeci.
    Dinamo je dva levela iznad svih nabrojanih ekipa.
  • Noel
    4.2k

    Jakirovic nikad nije bilo proglašen u nečem najbolji ovaj je bio proglašen od eminentnog portala kao najbolji trener Europi za mlade igrače. Ipak je dva koplja iznad Yakira Blefera.
  • Captain America
    14.6k
    Čudi me da nitko nije Tomislava Stipića spomenuo :lol:
  • Noel
    4.2k

    Možda zato kaj je notorni tovar. Al ima jako sličnosti sa Yakirom. Dvije seljačine. Ispričavam se na uvredi.
  • Paggini
    9k
    ovaj je bio proglašen od eminentnog portala kao najbolji trener Europi za mlade igrače.Noel

    Nije, proglašen je doslovno kao trener koji najviše igra s mladim igračima, a ne kao najbolji trener za mlade igrače, doslovno ti to piše na vizualu.

    A i Čabraja je bio s Loksom 5., pa 7., sad je opet 5. Kao, respektabilno, ali daj ajmo se uozbiljiti, kakav mrtvi Čabraja? Simpa je on meni i čini se kao kul tip, al da dajemo Svetinju u ruke liku koji nema nikakav presing u klubu, igra s klincima koje mu Šikić kaže da su za prodaju i eto on nam je sad izbor za Dinamo gdje će ga nakon prvog kiksa demolirati?
  • San Lorenzo
    12.1k

    Ona njegova 3-0 pobjeda protiv hajduka lani je za prste polizat...ubio je Leku taktički tada.
  • Noel
    4.2k

    Oke onda sam krivo pročital.. al svejedno čovjek mu je tri puta održo lekciju ove sezone sa slabijom ekipom pa bolji je za 5 klasa od tog blefera..
  • Peškaman
    2.8k

    Upravo to i je problem,najbolji je s mlađim,nije nikad imao angažman s iskusnim 30+ igračima i momčadi koja vrijedi 50milE+.
    Što hoću reći,Jakirović je u Dinamo došao s većim pedigreom i iskustvom nego što bi Čabraja došao pa vidiš kako je ispalo,Dinamo nema igre,loši smo.
    Dinamu treba neki iskusni stranac koji će ih postrojiti.
  • Paggini
    9k


    Da se razumijemo, iskreno mislim da bismo ti i ja bolje vodili utakmicu Dinama od Jakira, ali to ne znači da trebamo svakom tko Jakira poduči tražiti na klupi Dinama - jer to je skoro pa svaki trener HNL-a...
  • Noel
    4.2k

    Slažem se ,al eto ovaj me tolko ubio da sam počeo razmišljat o Čabraji samo da ga više ne gledam na klupi.. Užas..
    A kaj je sa ovim tvojim na profilnoj. Uvijek zbunjen uvijek smeten ,on je ganjao neku trenersku karijeru kolko znam čak mu je i išlo ili? Nk Matija Gubec zadnji angažman.. Taman Yakirov nivo..
  • Nevo7
    629
    Toliko smo uložili u Peternaca da nam sad nemre barem na par tekmi sjesti na klupu kao "privremeno rješenje".
    To je kao da Plenki ode, a nitko niti da pita Jandrokovića da ga zamjeni, valjda je nekaj naučio.

    :lol: :lol: :lol:

    Reveal
    samo Vaha
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.