• E46
    152


    Nadam se nikad više da ga neću gledati na klupi.
  • Infinity
    15.2k
    Mircea Lucescu. Covjek koji je 10+ godina vodio Shakhtar, klub kojem je titula pod moranjem. Trebamo trenera koji se upravo s tim moze nositi. Kakvo iskustvo posjeduje je glupo i pricati.

    Prve sezone je uzeo titulu u Shakhtaru, te uspostavio dominaciju u kojoj se Dynamo rijetko okitio titulom. Na kraju je uzeo titulu i s Dynamom.

    Bio je prvak u skoro svakom klubu koji je vodio, a okitio se i europskim trofejom. Besiktas, Galata, Zenit, Shakhtar, Dynamo, Rapid, Dinamo B... Sumnjam da mozemo dovesti iskusnijeg i uspjesnijeg trenera ikad.

    Cijena? Za Dynamo je bila 1.2 milijuna eura.
  • nemapredaje
    1.9k


    Ne znam koliko on ima ambicije za biti trener u potpuno novom okruženju i u potpuno novoj priči sa 78. godina
  • Tongo Doumbia
    2.3k
    Mislim da je stvarno vrijeme za stranca. Top stranca. Koji kad vidi da Ristovski napravi šprint i nema snage za nazad, stavi RPG - a. Kojeg boli ona stvar za senatore, za ovaj status ili onaj status. Koji želi prosperitet, rezultat.

    Dali smo šanse i kredite mlađima, svježima, HNL provjerenim imenima. Ne krivim nikoga, dali su maksimum, ne ide i zbogom. Ako već to mora biti hrvatski trener, pa nek bude Kovač ili Ivan Jurić (znam da je Tovar, ne morate udarati po meni odmah, više mislim na renome). Treba nam netko tko je vodio jača imena od naših trenutno, ne onaj kojem će to biti najjača.
  • Izet Hajrović
    854
    Bruno Lage je slobodan trener, svi ga se sjećamo kad nas je izbacio s Benficom. Nakon toga vodio Wolverhampton i sada zadnje Botafogo. Mislim da mu treba trenerski izazov poput Dinama gdje se može opet dokazati u Europi.

    Još jedno zanimljivo ime je Ruud van Nistelrooy. Vodio PSV prošle sezone, završio 2. iza Feyenoorda sa 6 bodova prednosti ispred Ajaxa. Odradio je cijelu sezonu te u 50 utakmica skupio 2.2 boda po utakmici, naravno, tu se računa i Europa gdje je nesretno ispao u prvoj utakmici knockout faze od Seville (kažem nesretno jer je u prvoj utakmici izgubio 3:0 u Sevilli, a imao je xG veći od Seville u toj utakmici, a u drugoj je dobio 2:0), a u grupi EL bio je s Arsenalom, Bodo-Glimtom i Zurichom gdje je završio 2. s 13 bodova i gol razlikom 15:4, a prvi je bio Arsenal s 15 bodova te gol razlikom 8:3. Istina, PSV mu je prvi pravi trenerski izazov jer je do tad trenirao juniore, ali s 47 godina mislim da ima dovoljno iskustva za nas jer se pokazao u toj jednoj sezoni kao dobar trener i mislim da bi mu uspjeh s Dinamom lijepo stajao u CV-u kao i potencijalnih 10 utakmica u novoj LP.
  • Crni86
    1.1k
    Skoro 48 sati kasnije trener neznalica je i dalje na nasoj klupi…. Nema obracanja predsjendika koji je valjda zaboravio uopce da je predsjednik kluba, nema obracanja predsjednice uprave koja se javljala samo kad je trebalo sapunat simica, nema obracanja sportskog direktora o vidi nema ga…. Jad i bjeda, zalosno je kolko malo je potrebno da tri debila pretvore europski klub u poljuljanog diva koji pocinje sve vise licit na seoski klub. Bogu hvala na grupi pa barem u necem lijepom mozemo uzivati u ovim danima oko kluba.
  • Sibirski plavac
    1.3k
    Bruno Lage je slobodan trenerIzet Hajrović

    Puno ovakvih i sličnih imena je slobodno. Problem je kaj biseri u upravi ne bi znali takva imena dovest,a i da uspiju,morali bi im solidno platit i dati im slobodne ruke vezano za nogometni dio,a to im nikako ne odgovara.
  • Izet Hajrović
    854
    tinja u meni nada da nas mogu ipak pozitivno iznenaditi odabirom novog trenera. Kruže informacije da se traži novi trener, a i ova tišina oko toga u javnosti je izrazito čudna. Ne vjerujem da će se u ovom trenutku odlučiti na nedokazanog trenera u klubovima barem razine Dinama.
  • Brusa
    688
    Čim je u sportskima izaplo, ne gine nam Čabraja...
  • Joza
    335
    Postanem naivan ko francuska sobarica kad procitam da kruze informacije koje bi mogle znacit kraj profesorske ere. Drzim fige.
  • Crni86
    1.1k
    kruze li i kakva imena? Daj nam malo veselja
  • Nolifer
    6.6k
    Možda su ključni i izbori oko novog trenera. Jer najbolje bi bilo da svi odu skupa i da dođe neko novi\stari u normalnu i čistu situaciju....
  • Izet Hajrović
    854
    nemam insajderske informacije, samo sam čuo da se spominje kako se traži novi trener.
  • Crni86
    1.1k
    ma i to je nesto, bilo kakva nada da ce ova spodoba postat bivsa.

    Na to sam i ja pomislio, ali mi nema smisla. Nesmijemo postat takvi taoci izbora opet, klub mora najnormalnije funkcionirati. Isto tako navodno po svim pricama IO je okrenuo leda neznalici vec poslije prvog debakla protiv lokse pa ga je spasila mamica. Da ovi u IO imaju muda trebali su smjenit i nju pa onda njega.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.