• superhik
    10.4k
    "Ako gledamo sve trenere Dinama u posljednjih skoro 11 godina (otkako je počela HNL Liga 10) koji su vodili 17 ili više utakmica na klupi (Igor Bišćan ih je imao točno 17), Jakirović ima najgori prosjek osvojenih bodova na klupi Plavih.

    Od 11 trenera, nešto bolji od Jakirovića su Ante Čačić i Igor Krznar, koji su osvajali 2.04 boda po utakmici, te Bišćan, koji je osvajao 2.06 bodova po utakmici, odnosno pet posto više od Jakirovića."
  • Kaktus Car
    341


    Ako se ima love za nuditi 3-4 milijuna Eura za transfer + sigurno jednu od većih plaća u klubu za prinove poput Miereza onda se sigurno može umjesto takvih štefuljasto-nevistićastih poslova radije dovesti poštenog trenera za 1-1,5 milijun po sezoni.

    Ima slobodnih trenera kojim bi borba za naslov (makar to bio samo HNL) i igranje Lige prvaka uz pristojnu plaću sigurno bili dovoljan mamac i motiv.
  • Noel
    4k
    Vahid Halilhodžić ili Vladimir Petković od kapitalaca,Dambrauskas ili Čabraja najrealnije opcije poznavajući upravu ,Biščan ili Čačić kao povratnici kolko je ova uprava sposobna pa i to dolazi u obzir..
  • marcio amoroso
    32.5k

    Jasno mi je da može, jasno mi je da i treba. Samo pokušavam objasniti kako oni razmišljaju.
  • Captain America
    14k
    Možda Dabac ima nekog senseija u rukavu :cool:
  • Nogo
    1.3k
    Bjelica je bio na dlanu i sada je samo mokri san.
    Kek ide s Slovenijom na Europsko i nema imperativ pa čovjek u njegovim godinama ne treba dodatni stres.

    Ostaju Dambrauskas, Vaha, Petković, Garcia...iskreno ne znam za koga sam ako se ovo traži, iako mislim da će našima vrhunac biti Čabraja i Jeličić uz možda Dabrauskasa.
  • Noel
    4k

    Nek onda posegnu u džep ,ak je ponuda Kentu bila na stolu za kenta 800000eura za jebenu posudbu od 4 mjeseca onda valjda imaju za trenera kapitalca. Ja mislim da nije stvar u lovi nego da li oni žele uopće trenera kapitalca sa stavom.
  • Kaktus Car
    341
    Samo pokušavam objasniti kako oni razmišljaju.marcio amoroso

    Krajnje je vrijeme da i oni počnu drugačije razmišljati. Treba im onda netko objasniti sunk cost fallacy. Ova sezona se još može spasiti, ali vremena i prilika je sve manje.
  • San Lorenzo
    11.7k
    "U Dinamu još nisu donijeli odluku o smjeni Jakirovića''plavac173
    Svaki ponedjeljak zadnja četiri mjeseca njih na stolu dočeka pitanje o smjeni trenera, ali oni još nisu odlučili smjeniti ga ili ne.
  • Kaktus Car
    341
    Ostaju Dambrauskas, Vaha, Petković, Garcia...iskreno ne znam za koga sam ako se ovo traži, iako mislim da će našima vrhunac biti Čabraja i Jeličić uz možda Dabrauskasa.Nogo

    Zašto bi ostajala samo ta imena? Valjda su u klubu konačno naučili da se smije tražiti i van okvira sadašnjih i bivših HNL-ovaca...

    Ima slobodnih trenera samo se treba platiti i imati volje i želje dovesti ozbiljnog stručnjaka.
  • Jurki
    8.8k
    Ovim debilima nije problem strupati, skuriti milijune i milijune eura na polovne igrace.. Jurici, Štefulji itd itd da ih ne nabrajam dalje sve, al je problem platiti postenog trenera. Koji ce ti u 99 posto slucajeva donesti rezultat u nasoj ligi. A vrlo vjerojatno i u Europi.
  • emilperska
    3.2k

    Da li je tko gledao Krunu Jurcica u podcastu kad prica da mu je za vrijeme mandata u Dinamu dosla neka agencija za odnose s javnošću i ponudila "suradnju"?
    Mislim da to daje odgovor na neke od tvojih pitanja o odnosu svega i svacega.
  • Noel
    4k
    Ne znam di da napišem u koju temu ,pa ću ovdje..
    Zanima me kaj mislite o povratku Igora Biščana?
  • wolfgang14
    1.1k
    Zanima me kaj mislite o povratku Igora Biščana?Noel

    Možda sam subjektivan ali mrzim gledat kad dinamo brani 1:0 protiv ekipi kao što su varaždin ili bilo ko drugi u HNLu. Isto tako ne volim kad trener ne radi izmjene, iako i slijepac vidi da bi dobrodošle. Od dinamovog trenera oću napadački nogomet u HNLu, kad zabije tri gola da ide po četvrti. Za europu druga priča, iako je Bjelica i u europi pokazivao muda ali ne očekujem od ovih drugih da budu na razini Bjelice
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.