• Patak
    3.5k
    Murić ima bolji šut od Kaneka, u ostalom je Kaneko bolji.
  • Kujtim Shalla
    7.8k
    Ehhh Mierez Ramone, zvuči dobro Ko Ramones, da on dodje bio ovo najbolji prijelazni zadnjih pa sigurno5 godina, a ak je istina da ukrajinci misle da njihov igrač, mladi reprezentativac a gledao sam ga, vrijedi 5 milja. Pa zašto bi odgovarali smješno ponudama od 2 miliona. Pa ni bi nebi odgovorili, onako realno, ako je to cijena koju misle dobit. Mi nemozemo vise platit i to je to. 2 milje sa naše strane i postotak sljedećeg transfera je tu negdje. Ako se pokaže dobar, ode on za 10 poslije
  • MarK
    1.3k
    Petko je najslabija karika već duže vrijeme. Šeta, ne zabija, ne dobiva (zračne) duele i gubi pregršt lopti. Igra na staroj slavi. Realno bi on trebao Mierezu debelo grijati klupu.
  • Danko
    2.7k
    Ne brinite, dobivamo ovo.
  • Izet Hajrović
    6.3k
    Nakon ovog poluvremena jasno je da nam treba i lijevi i desni stoper.
  • Brusa
    3.8k
    i onda Petko u inat Marku zabije 2 gola u poluvremenu....
  • CastAway1986
    4.7k
    Sučić je izgubljen u prostoru i vremenu vidi se da dalje od bh pašnjaka nije igrao pa Marko Soldo iz Gorice je već sad bolji od njega...Živkovića NIKAD se nije smjelo vratiti prije kraja sezone..
  • Izet Hajrović
    6.3k
    i to baš u situacijama kada se nalazi ondje gdje bi trebao stalno biti, gle čuda.
  • CastAway1986
    4.7k
    Najaca scena je ubačaj Hoxhe u šesnaesterac a naš napadač stoji na nekih 35m :lol:
  • Brusa
    3.8k
    i ja sam nešto slično pomislio :grin:
  • MarK
    1.3k
    eh kad bi samo htio vrebati u 16 i pratiti ubačaje i inače kao danas... Neka me poklopio ali to je ono što želimo od njega
  • Kujtim Shalla
    7.8k
    Kad sam govorio da treba učiniti sve da se dovede selahi kažu stručnjaci ovdje da imamo previše veznjaka. Možeš imat 100 mišića ali on i ostali su dvadeset metara iza o Ko da nemamo veznog reda. Prespori i točka. To se vidi i danas, nemoć i muka
  • Facke
    7.2k

Ni Selahi nam nebi pomogel.
  • Orc123
    14.1k
    Ovdje su najmanji problem igraci! Tu ima kvalitete ali za nikakvu igru je odgovoran trener. Ja sam vidio voljni moment, trudili su se ali ne postavljaju oni sami igru !
  • Captain America
    20.4k
    Tu ima kvalitete ali za nikakvu igru je odgovoran trener.Orc123

Kod trećeg trenera su Mišić, Ristovski i Petković u slobodnom padu. Oni koji bi morali iznijeti sezonu su najgori. Vrijeme je da se u uredima suoče s realnošću.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.