• Kujtim Shalla
    8.4k
    Ipak stiže kralj, Torrente jedan I jedini :cheer: :lol:
  • Crni86
    19.7k
    Uzimajuci u obzir da lijevo krilo vrlo vjerojatno necemo dovesti, zasto se nebi uzelo murica kao slobodnog igraca za desno krilo a da spika bude zamjena za lijevo krilo. Muric je po meni bio najbolje desno krilo kada je bio u rijeci, igrac koji jednim potezom moze rijesit tekmu. Kaneko i Muric su kvaliteta kakvu bi trebali imati dupliranu na svakoj poziciji ako pucamo ozbiljno iducu sezonu na LP, a i ove sezone na titulu.
  • Efes Pilsen
    14.7k
    Muric je ofanzivniji Bockaj. Ja iskreno ne vidim sta bi radikalno bolje dobili u odnosu na Vidovica, eventualno Spikica, al nas karambol bar igra obranu.
  • Crni86
    19.7k
    ne bi se bas slozio i usporedivao ga sa spikicem jer je muric vukao sam rijeku prije nego je otisao. Obrana mu je slabija strana ali bas zato kao zamjena u hnlu mislim da bi dobro dosao. Idem cisto iz aspekta da poduplamo pozicije i da vidovic napokon bude na svojoj prirodnoj poziciji i da se vidi jel se decka treba otkupiti ili ne
  • Zagi
    15k
    Bio sam za Murića kada je odlazio iz Rijeke. Sada ne.
    Kaneko je u gotovo svim aspektima bolji, a zamjena mu treba biti netko naš, mlad.

Šaranić
  • Silvek1986
    92
    Mierez ozljeden ili ?
    Nema ga u sastavu Osijeka za danas
    Sprema li se nešto hehe
  • Izet Hajrović
    6.3k
    navodno ga nema zbog nekog problema s koljenom.
  • Nolifer
    13.8k
    Možda ovo s koljenom samo farsa...

Nadam se da bude naš na kraju :grin:
  • Izet Hajrović
    6.3k
    moguće, možda je baš to hint iz Osijeka pošto su nam privlačni ovi koji imaju probleme s koljenima.

Da, to bi mogla biti taktika Uprave Osijeka. Kad nam ga prodaju, lege će podivljati od bijesa prema Upravi i onda će ovi reći kako su dali jasan znak (koljeno) da bi Mierez mogao prijeći u Dinamo i navijači nisu reagirali na to pa su mislili da odobravaju taj transfer.
  • MarK
    1.4k
    Možda su naši odustali od Batagova pa lovu usmjerili put Osijeka.
    Rog - free
    Torrente - free
    Ramon - zadužiti se ako treba
  • NitkoBitan
    35.1k
    Možda su naši odustali od Batagova pa lovu usmjerili putMarK

Procitao sam negdje (valjda SN) da Ukrajinci nisu ni odgovorili na ponudu.
  • plavac173
    2.6k
    A mene zanima di bi vi sa Mierezom, on sigurno nece maknuti Petka iz prvih 11 a sigurno nece doc grijat klupu
  • NitkoBitan
    35.1k
    Petkovic na ljeto vrlo vjerojatno napusta Dinamo.
  • plavac173
    2.6k
    na ljetoNitkoBitan

Kljucna rijec "na ljeto"
  • NitkoBitan
    35.1k
    Kljucns rijec "na ljeto"plavac173

Jasno da. Nije realno da Mierez dode u iducih nekoliko dana. Na ljeto ulazi u zadnju godinu ugovora pa bi posao trebao bit lako odraden.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.