• Oluja
    5.9k
    Pogledaj malo njegovu (ne)suradnju s RistovskimMr Anderson

Kad vec ovo spominjes onda moram istaknuti da ta suradnja uvelike ovisi i o Ristovskom koji je dosta puta ignorirao Kaneka koji mu je cesto bio najbolje postavljen.
  • Nogo
    9.5k

Imaju malog Matkovića i ovog novog sem Miereza.

Kod nas Petko, Kulen, Brodić, Emreli i po potrebi Vidović.

Čisto sumnjam da nas uprava može iznenaditi.

Ono šta je Zekić naglasio je možda vezano s Amerima jer kupuju sve živo.

Živi bili pa vidjeli.
  • Brusa
    3.8k
    meni nekad izgleda ko da bi Ristovski rađe pojeo govno nek dodao Kaneku
  • DinoLeonix
    2k

Potpis. I ja imam isti osjećaj
  • Peškaman
    8.4k
    Di ste radosti hahaha
    Malo zajebancije,je l netko pratio tog Rumunja,kakav je
  • Mr Anderson
    15.8k

Doda Rile Kaneku, ali gotovo nikad ne dobije loptu od njega kad mu krene u prostor ili na dupli. Kažem, Kaneko ima dosta kvaliteta i dosta se digao u ovih par mjeseci, ali dajte malo stanite na loptu, piše se o njemu ko da je Salah, a čovjek se tek malo digao iznad prosječnog igrača.
  • Orc123
    14.2k
    Ne, odgovorno tvrdim da nitko ovdje ne misli da je kompletno krilo i da je Salah ali da je nase najbolje krilo i da radi razliku na terenu radi! Isto tako rekao sam ti u cemu je limitiran ali u kombinatorici sigurno nije.
  • Mr Anderson
    15.8k

I ja sam rekao da je trenutno naše najbolje krilo isto ko što kažem da mu fali smisla za kombinatoriku bez obzira šti ti mislio.
  • Peškaman
    8.4k
    Bijelo plava birtija,inače navijači Osijeka,stavili status u kojem pozivaju Miereza da ostane,nekako mi se čini da je stvarno moguće da Ramon pređe u nas :)
  • Sbkbbb
    457
    bas sam otisao provjerit, nesto se sprema sigurno, kada ljudi pisu ramone ostani, sad jesmo li mi u kombinaciji ne znam
  • emilperska
    12.8k
    Uremović za 20 godina: "Ide Mierez, a Šarlija i ja sami.."
  • sport
    5.5k
    Nama pod hitno treba desni bok ili stoper,još jedna ozlijeda ili kartoni na tim pozicijama i mi smo u banani.
  • Kreten
    168
    Pa to je napravio jučer u drugom poluvremenu. Kada je Kaneko bio postavljen na lopti a ovaj mu došao sa leđa i izgurao ga, mislim da je lopta otišla u gol aut zbog toga. Možda se može naći video.
  • Hrc-Vg
    1.1k
    Rile često ne može ispratiti Kaneka jer je prespor, i onda maše ko retardiran prema Kaneku, a ovaj ga bijelo gleda..
  • veselko tenžera
    6.4k
    mislim da ne, da ide kod nas bilo bi mu sve po spisku, a ne fina molba da ostane.
    Inače, logično je da ga prodaju sad. Super polusezona iza leđa, još godinu i pol dana ugovor i sigurno sad postiže bolju cijenu nego na ulasku u zadnju godinu. Doveli su novu špicu, imaju onog klinca što je nama zabio i koji izgleda baš dobro, a što se tiče ovog prvenstva ne mogu biti ni treći ni peti sve da se potrude.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.