• Mihaljević
    14.2k
    virgil-ghita-cracovia-1686323570-108965.jpg?lm=1686323585
    Ne znam po čemu je dotični bolji od Maxa/Žileta. Igra u sustavu sa trojicom iza, ima ugovor do 2026...Platit ćemo ga 2M+, čak nije ni reprezentativac velesile poput Rumunjske. Jedino što se vidi da je fizički jači od Morena i Maxima... Nisam ga nikad gledao pa da sudim, ali po ovome ništa specijalan igrač.
  • Captain America
    20.4k
    Po SofaScore ocjeni je drugi stoper lige.

Usporedba statistike Ghita-Janicki (najbolji stoper po SofaScoreu):

Clean sheets 5-7
    Interceptions per game 2.4-1.0
    Tackles per game 1.1-1.2
    Possesions won 0.2-0.0
    Balls recovered per game 8.3-5.6
    Dribbled past per game 0.6-0.6
    Clearances per game 2.9-6.3
    Error led to shot 0-0
    Error led to goal 0-0
    Penalties committed 0-0

Ne čini se škart.
  • Izet Hajrović
    6.3k
    ima samo 54% osvojenih duela, preslabo je to.
  • Kaktus Car
    1k

Pa ako navodno Tudor koji je najbolji bek lige i prvotimac prvaka Poljske nije i ne može biti dovoljno dobar onda valjda ni stoper kluba koji se trenutno bori za opstanak u toj istoj ligi vjerojatno nije dovoljno dobar, zar ne?
  • CastAway1986
    4.7k
    Ovaj Ghita igra jako dobru sezonu , zabio je i fin broj golova ali sumnjam da ćemo dati 2M i da vrijedi toliko..Inače Lask je potpisao sjajnog mladog ukrajinca Maksym Taloverov , cijena mu je sigurno manja a biti će sigurno top stoper..
  • Nolifer
    13.6k
    Imaš Maxa koji hoće ginut za plavi dres, a ovi teletabisi idu po rumunja iz poljske :scream:
  • sanjinlego
    4.1k

Jesam ja negdje napisao da je ovaj dovoljno dobar za Dinamo? Kažem što je ponuđeno, da ti nacrtam?
  • Marcinko
    803
    Zaboravili ste da i Katarina može igrati desnog beka. Ovog Kitu, ovaj Ghitu treba prvo analizirati, zanemario bi statistiku i sofu jer nama treba stoper koji zna visoko igrati a ne netko tko se nabije u krilo golmanu i dobro brani.
  • CastAway1986
    4.7k
    https://www.transfermarkt.com/riku-handa/profil/spieler/532054
    Dajte još jednu japansku raketu desno i riješena stvar
  • sanjinlego
    4.1k

Zašto vrijeđaš ljude bez razloga? Dinamu je on ponuđen, a nije Dinamo njega tražio.
  • Kaktus Car
    1k

Joj, pa nemojte se odmah srditi gospon "insajder", prvo naučite čitati s razumijevanjem...

Pročitaš opet svoj komentar, a onda odgovor...
  • sanjinlego
    4.1k
    Bolje ovaj, nego truli Tudor s pivskim stomakom!
  • Nolifer
    13.6k

Nije vrijeđanje, nego činjenica, da su sposobni riješili bi pravog stopera i amen. A ne da se natežemo i da na kraju propadne transfer, da imamo rješenog SD imali bi i pojačanja. A zašto ih braniš i to sa razlogom?!
  • Mr Anderson
    15.7k
    Imaš Maxa koji hoće ginut za plavi dres, a ovi teletabisi idu po rumunja iz poljskeNolifer

Hoću i ja ginuti za plavi dres, od 20. godine sam igrao stopera. Mislim da je odavno jasno svima da Max nije na potrebnoj razini za iskušenja koja nas čekaju bez obzira kaj bi on dao sve od sebe.
  • Kujtim Shalla
    7.8k
    Ludilo smo postali, jebote kad neko spomene nekog igrača koji bi mogao biti pojačanja odmah deset ljudi se digne i kaže ma on košta 2 milje, jesil ti lud. Eh kakva su vremena došla da nam je kriterij pozajmica, broj odigranih utakmica, da nema ugovor duži od pola godine, da nema više od 25 godina, da je uz sve to i reprezentativac, da osvaja 100 posto duela. E moj dinamo, šta nam ljudi od kluba napraviše. Da plačemo za igračem koji ima sjebana koljena i Ko brat bratu pet posto nas je ikad culo za njega. Al daj šta das i ni takvog nemozemo dovest. Bojim se da i ako u ovakvom stanju uzmemo prvenstvo, udjemo u ligu prvaka, ovi će i to porast i reci štednja. Nema se
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.