• veselko tenžera
    6.9k
    volim ljude koji argumentiraju stavove. Kad te čovjek čita paušalno rekao bi da mrziš Jakira iz hobija. Ovdje je i mene najviše razočarao, rezove koje je radio u ranijim klubovima i koji su mu bili temelj rada je ovdje odgađao i uvlačio se zvjezdama. To ga je skupo koštalo. Doduše, u prethodna 2 kluba je imao upravu s kojom sinkronizirano diše i koja mu drži leđa, kod nas ima 16 struja, a on se ne snalazi u tome.
    Ne znam koliko se itko tu može snaći, tko njemu drži leđa i koga on štiti, ali očekivao sam frajerski gard, ne ovu kamilicu. Uglavnom, razočaranje.
  • Praskaton
    5.4k
    Apsolutno sam za to da nikoga ne dovode.Mogu samo zasrat i ovako losu situaciju.Imamo to sto imamo nadam se da je ova uprava sto se tice transfera svoje odradila
  • CastAway1986
    5.2k
    pa to i ja govorim, bolje nikoga nego ovoga što čeka 5 dana u Zagrebu
  • miro
    8.4k
    ne želim da se Tomečaka dovodi kao rješenje za desnog beka, ali taj Tomečak je bio 5 puta bolji igrač nego što će Tudor ikad bit
  • plavac173
    2.6k
    Nisam znao da je poljska liga na razini Rudesa
  • BornaPŽ1986
    1.2k
    Tomečak je bio 5 puta bolji igrač nego što će Tudor ikad bitmiro

Bio, kuzim ali to su neka druga vremena
  • Kaktus Car
    1k
    Ajmo realno, iskreno, koliko onih koji otpisuju Tudora ovdje ga uopće nisu gledali nakon što je otišao iz HNL-a i samo refleksno pljuju po njemu zato jer je igrao za "majstore" smora?
  • NitkoBitan
    35.2k
    Tako su i Juranovica svi ismijavali pa je sad igrac od 10 milijuna eura u Bundesligi. Tu te cijene samo ako si tehnicki odlican igrac.
  • i more je plavo
    1.3k

Kaneko je to znao igrati u Japanu, decko je za Japanca takticki potkovan tehnicki odlican i odgovoran, ali bi ga bila šteta žrtvovati jer je sada naprijed odlican.
  • i more je plavo
    1.3k

Pa nama instantno treba desni bek, Tomecak bi po meni bio solidno rijesenje za odmoriti Rileta, nebi puno kostao i vjerojatno bi pristao ko Theo potpisati do kraja sezone za slicnu lovu kao Theo bez repova i dugorocnih ugovora.
  • NBC
    62

Slažem se.
    Imamo igrače, samo se trebaju trgnuti.
    A onda na ljeto metla.
  • Ivanmtk
    1.7k
    Rile od danas 22. Broj 13 se sprema za Miereza ?
  • Nogo
    10.2k
    Baš sada gledam. Nije valjda da će puknuti bomba?
    Čekamo!
  • Marcinko
    803
    Šanse da mi sada dovedemo kapetana ozbiljne ekipe su doslovno nikakve, a vi se ovdje raspravljate bili dobro mijenjao Rileta ili ne, Tomečak je nešto realno.
  • Zagi
    15k
    Kaj nije prošlu/pretprošlu sezonu Mierez nekaj praznovjerno mrljavio s brojevima?
    Kaj sad od svih brojeva igra sa 13ticom?!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.