• Neki tip
    18.3k
    Ulazi Orša, 4. igrač Dinama unutra.. :love:
  • cron1ck
    1.5k
    Trenutačno 4 Dinamovca na travnjaku. :grin:
  • Markelo
    2.3k
    Ne treba zaboravit ni Pericevu asistenciju za Vlasica :grin:
  • marcio amoroso
    31.4k
    Perić odlična utakmica, svaka čast.
  • Bosna86
    11.1k
    Imali netko u arhivi tovarska izrugivanja Livakovicu i guranju one rupetine, da se malo nasmijemo
  • platini
    229
    Govorili su da je za Perićevu dobru igru zaslužan dinamov (Bjeličin) sustav ali čini se da nije tako nego je Perić odličan stoper. Petković je dokazan igrač a Oršić je dobio 10 minuta u onome što se u NBA naziva ''garbage time'' pa nije ni mogao sad nešto posebno izvesti.

    Još ću nešto napisati u vezi Rujevice i Rijeke a to je da nisu po ničemu zaslužili domaćinstvo odlučujuće utakmice za plasman na EURO. Kada se razmišljalo o selidbi na Maksimir ili Poljud i ja sam bio protiv te selidbe jer bi se stvarno jadnički u zadnji tren odhebalo Rijeku. Ali nakon ovoga mi je žao što se nije igralo na Poljudu ili Maksimiru. Već nakon prvih 15 minuta utakmice mi je bilo žao. Atmosfera je bila nikakva i ne pamtim nijednu pjesmu da se zaorila. Tribine 2 metra od aut linije a pritiska na protivnika uopće nije bilo. Slavlje plasmana na kraju me podsjećalo na dinamove proslave prvaka pred praznim Maksimirom otprije 7-8 godina. Odsad samo Poljud, Maksimir i Osijek. Eventualno Vinkovci ili Mostar ako UEFA dopusti. U Rijeku samo prijateljske a i to svake prijestupne. Bunili su se Riječani ko ludi kada se razmišljalo o drugoj lokaciji za odlučujuću utakmicu, očekivao sam da će opravdati te proteste a na kraju teška kamilica, gotovo da smo igrali u gostujućoj atmosferi. Neka oproste Riječani ali hrvatska reprezentacija treba i mora igrati u domaćinskoj atmosferi.
  • BlauDivision
    461
    Livakovic me oduševljava svaku utakmicu sve više i više! Nismo nikad imali sigurnijeg zadnjeg čovjeka.
  • Neki tip
    18.3k
    Čak bih rekao da možda i prvi put ikad imamo doista velikog golmana.. ili čovjeka na najboljem putu da to postane.

    Ladić je '98. čudesno branio na SP, Subašić u Rusiji isto tako do finala, ali Livi je čini mi se klasa više.. skida baš sve što mora i povrh toga neka - čuda.
  • Infinity
    14.9k
    Forma je prolazna, a klasa je vjecna. Livakovic je klasa.
  • Eduardo
    16.8k
    Svi postovi koji nemaju veze s temom su prebačeni na Šank, pa slobodno nastavite tamo.
  • Pop corn
    4.4k
    Livakovic me oduševljava svaku utakmicu sve više i više! Nismo nikad imali sigurnijeg zadnjeg čovjeka.BlauDivision

    Dečko je apsolutno dobitak za reprezentaciju iducih par ciklusa. Kao što je njegov ostanak u Dinamu po meni vazniji od Olmovog, isto tako je to bilo važno za reprezentaciju. S njim igrači u obrani imaju sigurnost i mislim da ce on postati ako ovako nastavi najbolji naš golman ikad. Euro će mu biti velika prilika.
  • Pop corn
    4.4k
    Još ću nešto napisati u vezi Rujevice i Rijeke a to je da nisu po ničemu zaslužili domaćinstvo odlučujuće utakmice za plasman na EURO. Kada se razmišljalo o selidbi na Maksimir ili Poljud i ja sam bio protiv te selidbe jer bi se stvarno jadnički u zadnji tren odhebalo Rijeku. Ali nakon ovoga mi je žao što se nije igralo na Poljudu ili Maksimiru. Već nakon prvih 15 minuta utakmice mi je bilo žao. Atmosfera je bila nikakva i ne pamtim nijednu pjesmu da se zaorila. Tribine 2 metra od aut linije a pritiska na protivnika uopće nije bilo. Slavlje plasmana na kraju me podsjećalo na dinamove proslave prvaka pred praznim Maksimirom otprije 7-8 godina. Odsad samo Poljud, Maksimir i Osijek. Eventualno Vinkovci ili Mostar ako UEFA dopusti. U Rijeku samo prijateljske a i to svake prijestupne. Bunili su se Riječani ko ludi kada se razmišljalo o drugoj lokaciji za odlučujuću utakmicu, očekivao sam da će opravdati te proteste a na kraju teška kamilica, gotovo da smo igrali u gostujućoj atmosferi. Neka oproste Riječani ali hrvatska reprezentacija treba i mora igrati u domaćinskoj atmosferi.platini

    Nije se moglo nikako prebaciti jer UEFA ne dopušta prebacivanju u određenom roku i taj rok je bio prešao.
    Nažalost prave atmosfere na domaćim utakmicama repke nema godinama, i pjesma ne zaori nigdje, nije niti u Maksimiru protiv Spanjolske, Azerbajdzana, Grčke, niti u Osijeku protiv Walesa, Malija, na Poljudu protiv Mađarske (pogotovo ne uz onu limenu glazbu). Atmosfere ima eventualno na gostovanjima, a i to je muka.
    Mostar utakmice Hrvatske naravno da se nikad ne mogu igrati, a Vinkovci eventualno prijateljske zbog stadiona.
    I ideja da svaki grad ima jednu tekmu nije loša, samo se krivo rasporedilo.
  • Eduardo
    16.8k
    Tko bi po vama trebao biti drugi i treći golman ako Lovro i Sluga ne izbore bolji status u klubovima i, treba li Raketa ići na EURO?
  • deda
    26.3k
    Ma ići će oni, eventualno Grbić ili Kahlina kao treći
  • Neki tip
    18.3k
    Naravno da Raketa treba ići na EP, pa naći će on na zimu klub u kojem će igrati.. Krivo je ljetos procijenio, ali nema šanse da ostane i nakon zime.

    Dodajem i da se pritom nadam da je spreman za klupu na EP, ako Dalić tako procijeni, odnosno ako potrebe momčadi i forma drugih igraca (Vlašić) bude to tražila.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.