• Žan
    114
    Ovu temu treba zakljucat, skup birtijasa sa birtijaskim komentarima i lupetanjima bez ikakvog rezona i zdravog misljenja !
  • Crni86
    1.2k
    igrac od 28 godina je za penziju? Ktc s 34 godine je nas najspremniji branic…. A neki tvrde da je igrac od 28 godina za penziju. Svasta ce se ovdje procitat…. Poljska liga je trenutno ispred hnla, isti igrac je proglasen najboljim igracem te lige. Igrao je za klub koji je jedva ispao od Kopenhagena koji je prosao skupinu. Igra europsku ligu, a mi trenutno miki maus ligu.

    Cak bi rekao da Jakir mozda vidi, ristu kao stopera u tekmama di cemo morat probaijt bunkere… I tu je u pocetku sezone kod Biscana to cak i okej izgledalo.

    Imam osjecaj da se svi zele vratiti u doba glave pa da klub bude izlog za mlade igrace…. Imamo neke od najboljih mladih igraca u ovom dijelu europe trenutno u svom kadru i jedino ispravno je sada dovoditi iskusne igrace. Uz to sam uvijek prije da se dovede nezko sa bivsih prostora juge jer ruku na srce to nam i je kljuc uspjeha zadnjih godina (da li je do mentaliteta ili do neceg drugog ne zelim ulaziti u to).
  • Petko4455
    26
    ali daj mi objasnite još jednom imamo bekove. Od kad nam je desni bek kritičan? J…m..da se takva hajka stvorila za desnog beka..
  • Crni86
    1.2k
    citas novine? Gledas tv? Citas forum? Jel moha polomio prednje krizne ligamente? Ima li isto mozda veze s ozljedom perica pa ce rile konkurirati za stopera?

    Stvorila se hajka jer nismo u najboljoj situaciji i svi cekaju neku pozitivnu vijest za koju bi se mogli uhvatiti i biti optimisticni sto je i normalno.
  • KaJJe
    64
    Pa kakav Tudor, jeste vi uopće njega gledali u zadnje vrijeme? Čovjek je zadnje igrao beka u Hajduku i to kao zamjena Juranoviću. Od onda igra samo u liniji 5 kao wingbek ili kao stoper. O vezi s tovarijom da i ne pričam.
  • Petko4455
    26
    Ma neće ga kupit..vrijedi 3M
    To koda smo mi sad ljubu dali za 2M,nema smisla
    Nema tih para trenutno za njega..ak dovedu prije će ovog iz Sturma.
    Nećeš prodat kapetana i najboljeg igrača lige manje od onog sto vrijedi.
    A usto lik ima još ugovor koji vrijedi jedno vrijeme..
  • i more je plavo
    891
    Insideri di ste, kaj Koffi sad sjedi u hotelu i ceka hocemo li mi uspjeti dovesti drugog beka, pa ak ne uspijemo onda cemo kockati s njegovim meniskosom ili je otisao negdje potraziti manje temeljite doktore ??

    Ono, mi igramo u nedjelju, Metz igra u nedjelju a on u hotelu igra PS
  • i more je plavo
    891
    Ahahaha, veli germanijak da se i Igor Silva ozljedio na treningu, i to teže.

    Pa mi samo spomenemo igraca i nekaj ne valja s njim.

    Jel bar ovaj Gazibegovic imal srece, s obzirom da je i on bio u kombinacijama.
  • Lynx17
    2.6k
    Ovu temu treba zakljucat, skup birtijasa sa birtijaskim komentarima i lupetanjima bez ikakvog rezona i zdravog misljenja !Žan




    ne-dirajte-temu1.jpg
  • rioda
    2.6k
    Poudlili su Modri tri različite opcije, sve su ih Francuzi odbili, ostala je još jedna mogućnost, iako su šanse za njegov dolazak sad minimalne. U francuskom klubu svjesni su da je Dinamo u pravu, da je Kouaov problem velik i da bi u budućnosti, možda i skoroj, mogao i dulje izbivati s terena. Dinamovi liječnički pregledi su temeljiti, teško je preveslati Modre u tom smislu i Francuzi su, kad su vidjeli da neće uspjeti, poručili da će pokušati na drugoj adresi.

    Germanijak
  • Captain America
    14k
    Imate članak iz 24 sata zašto je naš liječnički pregled tako rigorozan na storyu Dinamovih kronika. Long story short, Šutalu su progledali kroz prste prilikom transfera pa se sad ruši i na najmanju nepravilnost.

    Ako je neko već stavio, ispričavam se. Ne da mi se prolazit desetke strana u potrazi za potencijalnim linkom.
  • Petko4455
    26
    Rog bi do nedjelje trebao bit u Zagrebu
  • Kujtim Shalla
    2.1k
    to samo pod uslovima da bude po tom redoslijedu koji si naveo. Ali od toga nema ništa, baš ništa. Trebamo se pojačati uzet prvenstvo a u isto vrijeme borit se za transparentan klub, sa pravim i odgovornim ljudima u njemu. Znači borba na dva fronta, nema druge
  • i more je plavo
    891

    Kaj i on bu se probal vratiti u Rudešu ko i Karacic ?

    Jer ne vidim nacin kak da on prođe lijecnicki kod nas.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.