• CastAway1986
    937
    zato što je Tudor bar neko dokazano ime za razliku od Koffija koji je umalo završio u fenjerašu njemačke druge lige..
  • sanjinlego
    2.2k


    Da ti nacrtam? Nigdje ništa nisam rekao za Tudora, o njegovim kvalitetama .. govorim o godinama, i cijeni uz to i o agentu koji ga zastupa.

    Kralj si hahah i slažem se .. ne može jedan Tibor Halilović nikako s Lukicom hahaha.
  • San Lorenzo
    12.3k
    Tudor ima 29 godina i u njegovoj karijeri još uvijek nitko nije dao jednog filira za njegovu odštetu...a mi bi trebali dati 1,5-2...što za Gazibegovića nismo htjeli dati prije 2 tjedna.
  • eol12
    388
    Tudor je bolji izbor od ovog decka iz Metza, nema rasprave o tome. Prvo jedna stvar, čovjeku je najveća mana defenzivna igra; a nama to bas treba, bek koji ne pliva, drugo Tudoru bas to dobra strana, iako igrao je on i druge pozicije; ali ako si proglašen najboljim defenzivnim igračem poljske lige koja nije takav debakl kak to prikazuju neki i još domaći decko, kojem ne treba dugo na prilagodbu, pa makar i koštao par stotina tisuća eura vise ja sam za.
  • Sbkbbb
    179
    odjavi se sam sa foruma lazni insajderu
  • emreli21
    5
    bolji je tudor nego kouao. jedan je igrao europsku ligu, igrao dobro, drugi nikad praktički nije igrao ozbiljno neku prvu ligu.
  • sanjinlego
    2.2k
    Nema veze, eto. Nek potpišu Tudora! Postajemo klub polovnjaka, i nek se nastavi .. samo se nadam da je Jakirovic poslije Gorice bivši.

    Uh pardon, nemamo za odštetu, ali zato imamo za polovne bekove.
  • Kujtim Shalla
    2.3k
    Kao prvo svaka čast @Petko4455koji je prvi rekao od svih Da je fuka pao na lječničkom. Ja ga poštujem od sad kao insidera:up: drugo ciganimo opet sa lječničkom za 100 tisuća eura uštede, brukamo se i sebi ugled rušimo. A opet za mene je Tudor million puta bolja opcija. Pratim poljake a pogotovo njegovu momčad jer su igrali protiv kopenhagena kvalifikacije za ligu prvaka prošle sezone pa sam gledao tekmu u živo. I tamo je bio najbolji u obje tekme. Za mene bi on bio najbolje pojačanje Kao što je još neko napisao. Definitivno, a i za malo ciganluka da pršti na sve strane kad budemo igrali derby
  • i more je plavo
    891

    Daj nacrtaj, molim te, jer ne kuzim histeriju koja je sad tebe spopala.

    Svi relevantni menađeri koji rade sa nama dostupnim igracima su poslovali sa Mamicem, i vjerojatno su upoznati sa njegovim nacinom rada.

    Ali to ne znaci da sada nisu spremni posredovati prilikom dolaska svog igraca pod drugacijim uvjetima.

    A za Tudora sam rekao da nisam siguran jel on bas pravi izbor za nas, ali ne zbog menađera ili godina, nego zbog njegovih defanzivnih slabosti, sto su vec neki spomenuli.

    Kao igrac je solidan, vjerojatno je i karakteran jer ga u klubu jako cijene, a taj klub je zadnje 3 godine hit u Poljskoj.
  • Petko4455
    26
    Može mi neko objasniti? Molim vas
    Kaj fkt je Rile tolko los da pod mus moramo dopelat beka? A za vrat mu puse mali Mikic,koliko god bio mlad..nijedan nas igrač iz škole nije pokazao u prvoj svojoj utakmici to sto je ovaj.
    I na koji način mislite Ristovskom objasnit da seli na klupu? Zbog cega? A opet platit 2 milje za igrača da sjedi nema smisla..bolje da smo doveli jeftinije Francuza i mlađeg,nego ovog tulipana Tudora koji nazalost osim jedne dobre sezone nema nijednu pozitivnu Recenziju.
    Svakako čuvaj pare za ljeto,nevjerujem da bilokoji desni bek može donijet neki pomak u slj 3 mj..osim onih koje trenutno imaš.
  • BBBaranja
    2.1k
    Ima 28 godina,nema 38..većina nešto mudruje a nikada niste pogledali tekmu ni Koffija ni Gazibegovića vrlo vjerojatno.
    Od njih trojice ja biram Tudora.
  • Nogo
    1.5k
    Ja mislim da Tudor ima isto neku foru s jeftinijim otkupom pošto mu klub želi produžiti, a ima ugovor do 2027.

    Možda možemo uskočiti s 1,5m ili 2m i naš je.
  • NitkoBitan
    13.3k
    Dinamo za 1,5/2 mil ne kupuje rezervnu opciju za beka. Bas me zanima kako ce bezmudi Jakir objasnit Ristovskom, koji ga je spasio od pedale, da vise nije prva opcija. Lako se izivljavat na Sucicu i Baturini.
  • kinfa95
    489
    Kakav Tudor, jel vi mene zajebavate??
  • i more je plavo
    891
    Postajemo klub polovnjakasanjinlego
    Al si pocel lupetati, pa da Stojke i Kaca nisu ozljeđeni, bili bi medju mladjim ekipama u Hnl-u
    Perkovic, Baturina, Sucic, Vidović, Bulat....pa koliko mislis da klinaca treba jedna momcad imati da po tebi nebi bila stara ?
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions