• Ivan0302
    1.3k
    to i ja mislim isto, još s kačavendom produže posudbu, a pitanje je hoće odigrati išta ove sezone
  • wolfgang14
    3.4k
    a Gazibegovic? zavrsena prica ili?SjevernaStrana

da, on je imao klauzulu u ugovoru gdje ga se moglo dovesti za pola cijene do 15.1. (2 miliona)
  • emilperska
    12.8k
    @Orc123
    Daj pls ukratko, sto se desilo sve danas hahaha
    Izgubio sam se, osim sto sam vidio da se i dalje palimo ove s minimalno 2+ trganja križnih..
  • Mr Anderson
    15.7k
    Samo da vam ne promakne ovo. :lol:Mali Zeus

Možda novi kolega ima postotak od transfera.:rofl:
  • Eternaut
    9
    Ljudi moji ako ne završe ovog iz Metza, treba napraviti isto što i Ajaxovi navijači nedavno, ali ne stati na tome nego dok ih ne pobacamo u obližnje kontenjere ne stajati.
  • Mr Anderson
    15.7k
    Ljudi moji ako ne završe ovog iz Metza, treba napraviti isto što i Ajaxovi navijači nedavno, ali ne stati na tome nego dok ih ne pobacamo u obližnje kontenjere ne stajati.Eternaut

Tak je, povedi nas ko Matija Gubec.:lol:
  • Petko4455
    26
    Razlika je u tome da te rog ne košta,i dolazi iz Serie A
    A za ovog moraš Dat dost para,očito je potrgan i kvalitete su upitne..
  • Praskaton
    4.8k
    Stvarno svašta tipkovnica trpi.Da glavni je problem kluba kad nebi doveli ovog garavog iz Metza.
    Daj promislite prije nego nesto napisete ne mora svaka misao bit izrecena na forumu
  • KaJJe
    401
    a zakaj bi zavrsili ak stvarno nekaj je? Jedino ak ne zavrse i ne dopeljaju nikog.
  • NitkoBitan
    33.8k
    Prosao prvi, dolazi drugi pregled... Vadi ona meni ravnalo od 25cm... Menadzeru pa sta je ovo?! :yikes:
  • Eternaut
    9
    Gle, nisam tamo ne znam, ne mogu tvrditi da sam u pravu 100%, ali vi pojedinci stvarno bi glatko progutali i ovu priču. U redu ako nešto stvarno je s igračem, neka dovedu drugoga. Oni će reći da je ovaj slomljen, dovesti će Roga koji gotovo pa da i nema noge i umjestu Koffija Štefulja i vi ćete i to progutati? Meni je to neshvatljivo.
  • Eternaut
    9
    Evo objave na fb slike Rile uz riječi " pravi fakin " očito da je stvarno propao transfer. Hahaha svašta ej.
  • Dragon1Warrior123
    4.8k
    Drugi dio lječničkog je da vidimo jel zna kuhat kavu, ili je bio lažni marketing. :rofl:
  • nemapredaje
    6.6k

:rofl: :rofl: :rofl:

ovi upisi zadnjih par stranica su jači od Noćne more jebo me pas
  • Mali Zeus
    20k
    Evo objave na fb slike Rile uz riječi " pravi fakin " očito da je stvarno propao transfer. Hahaha svašta ej.Eternaut

Što je pjesnik htio reći.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.