• BBBaranja
    2k

    Imalo bi smisla :grin:
  • emilperska
    3.4k

    Bitno da si ti nama nazad nakon slucajnog kiksa protiv Lokse u punom sjaju, spreman za nove uspjehe naseg Kloppa. I na transfer planu i onom na terenu.
    Zakaj te ono nije bilo nakon Lokse ovdje?
  • plavac173
    2.6k
    Bilo to uzivo, ili preko interneta, ali dosadnijeg i upornijeg lika nisam jos vidio. Valjda ce te ta upornost dovesti i do neceg pozitivnog u zivotu, i nisam mislio na uvrijedljiv nacin nista.

    A kad vec izvlacis moje izjave izvuci i onu di sam rekao da ako ne bude dobro krenulo da bi mu ja prvi otkaz dao, pa nisam ja vezan pupcanom vrpcom za njim.. Ili je bolje po tebi da kiksamo protiv Gorice pa da otkaz dobije iako nam naslov ode :rofl: ... Kad vec izlazis iz teme ali necu vise.
  • BBB Sibenik
    4.1k
    Glupo je uopce govoriti o Kentu jer takvo ime nikad nije doslo u HNL i vjerojatno ni nikad nece. Bolesno dobar igrac, ali ocito mu nismo interesantni sto ga i tazumijemOrc123

    Nebi ja to otpisa tek tako, vcrs završava prijelazni rok u ponoć u svim jačim ligama. Mi ćemo bit među atraktivnijim klubovima koji će mu ostat za izabrati
  • IceMan
    1.6k
    Samo se nadam da postoji nekakav “plan b” ako ne dovedemo Kenta, da nebude “Ah nismo ga doveli i jebiga, idemo dalje istim kadrom”.
  • i more je plavo
    891


    Ma cuj, arapi ga nisu mogli lovom nahranit, preskup je Laziu, a Fener ga se hoce rijesiti ko da šugu ima.......nemam pojma jel to bas opcija kojoj se trebamo jako veseliti.
    Cak ga ni Livi sa onim tuznim pogledom nije smeksal.
  • Orc123
    5.5k
    imamo sigurno jos opcija i stvarno vjerujem da su nasi cekali da zavrsi prijelazni rok danas u ovim atraktivnim ligama....barem vjerujem da je tako...mislim da su ih i nasi predstavnici u klubu malo pritisnuli i da su dobili neke usmene garancije da ce ulozit transfer Ljube u pojacanja...evo to je moje razmisljanje....nadam se da je tocno jer ako nije onda nisu bas pri sebi....
  • Crni86
    1.3k
    Tresla se brda, rodio se mis. Vec viden scenarij na ljeto… nadam se da sam u krivu.
  • Eternaut
    9
    Pozdrav svima. Dolazim s foruma sportnet.hr, zapravo prebacujem se. Sve ostale vijesti oko Dinama su za taj forum nula, a taj forum je za ovaj nula.

    Još ne mogu vjerovati da smo doveli Afrikanca u Dinamo. To je pravi put, naravno s miksom naših mladih igrača. Mislim da je bilo dosta reciklaže i kupljenje svih mogućih grijača klupe širom Europe, samo zato što su naši.
    Germanijak piše sa smo opet u igri za R.K. koliko ima istine u tome?
  • Keyser Soze
    8.3k
    Germanijak piše sa smo opet u igri za R.K. koliko ima istine u tome?Eternaut

    Samo ostaje šansa da ćemo mu bit najatraktivniji od preostalih klubova, al on ne želi doći u HNL :zip:
  • Eternaut
    9
    Ako su Fernandez i Soudani mogli, onda može i on, mada moram prizanti da je i sama pomisao na to da on probija bekove Rudeša ili Gorice na onoj njivi, brutalna anomalija.:grimasa:
  • PlaviDuh
    39
    Sve mi se više čini da bi Kent mogao završiti kod nas, ponoć je tu... on nema klub, turci ga ne žele...
  • Ivdzo11
    3.1k
    Iako je Lazio pristao na sve zahtjeve Ryana Kenta, Englez je transfer odveo u slijepu ulicu i obavijestio talijanski klub da je odustao od transfera ne objašnjavajući zašto

    Menadžer Mattia Terraneo: "Lazio je učinio sve što je bilo moguće. Dogovor između Lazija i Fenerbahčea postignut je za samo pet minuta, problem je samo s igračem. Ryan Kent odlučio je ne prebaciti se iz različitih razloga. Prvo je to bio ekonomski problem, a onda je svaki put otkrio druge razloge. Predomislio se u zadnji tren, vrlo je zbunjen


    Nije on dobar s glavom
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.