• Ivdzo11
    9.1k
    Citam sad komentare za Silvu kad je odlazio iz Osijeka... Jako dobar bio, ima taj vic u igri, zna proigrati, proci igraca, ali dosta mu se zamjera igra prema nazad
  • Olmic
    5.5k
    svakom dinamovom zaposleniku ide mail
  • Efes Pilsen
    14.7k
    sta nije bio i u sukobu s Bjelicom? On i Talys koji je zavrsio u Belupu?
  • sanjinlego
    4.1k
    Kad se sjetim utakmice protiv Rapida u Beču. Sam je pobjedio naš vezni red. I gledaj nekoliko godina kasnije, ispuhao skroz.

Kad’ god je igrao u sredini imao je skoro uvijek neki učinak, ili gol, ili asistencija ili početak akcije. Šteta!

Vezano uz desnog beka. Trenutni ljudi u Upravi veze s vezom nemaju. Da se netko ponudi besplatno, naši bi rekli ne ne 200k minimalno.

Nakon svih dešavanja, pljuvanja u medijima po klubu, kako ne proradi inat, kako se ne potpiše eto taj Kent, ili bilo koji drugi kapitalac ..
  • Orc123
    14.9k
    Ako nude 3 mil eura, ponudit ce i vise...danas ce se znati.....
  • Mathiasovi Chageri
    7.4k
    Znam, rugao sam se na temu ove sage oko mailova s Fiorentinom. Pogotovo kad je Podnar u pitanju, koji je kad je Šimić odlazio lagao u intervjuu gdje je prao ruke od svega i rekao da je Šimić sa sportskim sektorom bio zadužen sa transfere, da su oni samo generalno davali svoj amen, da on ne zna ništa itd. a lik je u svim mailovima u cc-u.
  • Paggini
    74.9k

Dobro, biti u cc-u nije garancija znanja ičega, znam po sebi i svom poslu...
  • Mathiasovi Chageri
    7.4k

Jedno je ignorirati mailove koji se ne tiču tebe i tvog odjela kao neki senior/mid/junior nešto u nekoj firmi nego se šalju za "generalno znanje", to i ja radim bez grižnje savjesti. Drugo je biti član uprave i ignorirati mailove, a onda govoriti da ti ništa ne znaš i da sve drugi rade, a tebe se to ne tiče i ne znaš. Zato i ne možemo nikoga pozvati na odgovornost u klubu jer ljudi na čelnim pozicijama peru ruke od svega.
  • Kujtim Shalla
    8.4k
    ali jedini koji može pritisnuti, najmotoricniji i jedini kojeg imamo da ide u pressing. Ostali stoje I gledaju, ili su prespora. Meni bulat, sucic uz svaki respekt za njegove godine, Ademi u stanju kojem jest, nikad NBI igrali ispred ljube. On nije dvije tekme u kontinuitetu odigrao na svojoj poziciji
  • Bosskovitz
    20.1k
    Kad bih ga prodavao njima, to bi vjerojatno bio prvi transfer u povijesti nogometa koji bi imao ugovornu klauzulu kojom se klub-kupac obvezuje javno ispričati za kazneno djelo klevete počinjeno na štetu kluba-prodavatelja.
  • Paggini
    74.9k

Ma znam, sve jasno, moja poruka je trebala odaslati šaljivu notu te agencijske neodgovornosti i apatije u koju sam uključio i Podnara jer tako ga i gledam, kao bezdušnog mid management papirdžiju koji svim silama pokušava eskivirati odgovornosti ili u slučaju da do njih dođe, prebaciti ih na nekog drugog jer se na toj poziciji našao spletom okolnosti
  • Lynx17
    4.5k
    Zalosno je da cemo veznog Ljubicica ocijeniti na temelju kako je igrao kao lijevi bek.

Da je u pocetku (ili skoro nakon toga) dobio neku priliku u vezni red u kontinuitetu, tko zna kako bi to danas izgledalo. Dosta tu se pise o njegove mane, ok, ali postoji i tu neke vrline. I to bas u neke mjeste gdje nam fali.
  • Ivdzo11
    9.1k
    Dinamo je odbio AEK i Robert Ljubičić ostaje u Dinamu! SN
  • dinamozivivjecno
    3k
    Ajde hvala bogu, stvarno bi bio sokiran da su uopce poceli pregovarat sa tim ciganima nakon svega. Kuzim Ljubu jer zeli igrat, ali uvijek moze otici u bilo koji drugi klub
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.