• Facke
    2k
    Germanijak doznaje i sad svi drugi portali prepisuju. Novinarstvo....
  • din
    212
    Pročitao na twitteru da je cijena za Ljubu 2.5mil eura

    https://twitter.com/TransferNews_gr/status/1752287161897111813?s=19
  • Maki17
    174
    Ne bih ga prodavao, pogotovo ne njima. Vrlo zahvalan igrač. Jedino mi prodajemo igrača ako on želi ići, pa imaš ugovor. Zašto se ne riješimo Rukavine, zašto Špikić ne dobije nikakvu ponudu kao igrač koji je bio na predpozivu. Takvih se treba riješiti a ne Ljube
  • Orc123
    5k
    Ovisno koji su bonusi u igri i mora se ugraditi neki postotak u sljedeci transfer...
    Edit: kaj je s Rukavinom i MLSom? Odmah sam znao da je pre dobro da bi bilo istinito... ako smo fakat stopirali taj transfer radi par stotina tisuca eura onda smo jos nesposobniji nego sto sam ja mislio. Otici ce na kraju ko i Marin za 0 eura i to cemo ga po posudbama gurati do kraja ugovora.....za takvog igraca dobiti 2,5 ili 3 mil eura je premija.
  • dinon7
    444
    Grčka Gazeta piše da je igrač pristao preci u AEK i da čelnici AEK-a užurbano rade na završetku transfera.
    Ne navode cijenu.
    Radim s nekoliko ljudi iz Grčke u hotelu pa mi prevode i traže članke. Po svemu je transfer pred realizacijom
  • hardek
    1.4k
    Nemamo sportskog direktora pa ne znam od koga možemo očekivati da nudi igrače na tržištu. Recimo Ljubu sigurno njegov agent nudi okolo jer je dečko nezadovoljan činjenicom da je 2 sezone igrao lijevog beka i sad je zacementiran za klupu. Špikić s druge strane ima plaću koju vjerovatno nigdje drugdje neće dobiti pa ga agent ni nema potrebe nuditi okolo.
  • Petar86
    572
    Msm da ekipi s foruma smeta AEK jer je u pitanju Ljubo, ali da uzimaju npr. Drmica ili Perica bilo bi u redu i neka ih nose... jbg biznis je biznis, a nasi iz dana u dan pokazuju da nemaju pojma o istom
  • Marcinko
    266
    znači u prevodu nisu uspjeli dovesti opciju A ali opcija B im je još bolja.
  • Marcinko
    266
    Meni nije problem prodaja u AEK, no nelogično mi je da kupuju rezervu dinama za iole veći iznos od nekih milijun do milijun ipo eura, što bi bio strašno loš posao za nas.
  • Mihaljević
    7.9k
    Ljubičić-Baturina
    ---------Sučić

    Tako treba izgledati naš vezni red a ne trpati Mišića i Ademija po 101 put zaredom, to je možda funkcioniralo prije 2g sada više ne, jako mi je žao Ljube, nadam se da neće ni pričati ispod 3M.
  • hardek
    1.4k
    Gotovo sam siguran da će Ljubo otići ako su ovi stvarno zainteresirani. Mi ga moramo pustiti jer smo ga zavlačili 2 godine i kršili obećanja da će igrati u vezi.

    Gubimo jedinog igrača u vezi malo drukčijeg profila od svih ostalih raspoloživih veznjaka, užasan posao. Da se prodalo Bulata vjerovatno bi ga se moglo nagovoriti da ostane.
  • Imamo Dinamo
    3.2k
    AEKove mailove bi izignorirao onako kako su oni ignorirali naše prije par mjeseci.

    Hvala i doviđenja.
  • Maki17
    174
    Prodati im Ljubu za 2,5 milijuna i dovesti rezervnog beka iz Metza za 1,5. Daj više te izbore u nadi da će konačno otići ta hrpa nesposobnjakovića iz kluba. I da normalno dovesti sportskog direktora koji zna svoji posao
  • Hrc-Vg
    199
    Ovi kreteni u upravi sjebu sve čega se dotaknu, pa tako očekujem prodaju Ljube ciganima za 1.5 milje i 2% slijedećeg transfera…
  • BBB Sibenik
    3.9k
    Los potez..al nakon 2g šta mu radimo ako želi otic i nezadovoljan je, bezobrazni bi bili da mu branimo
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.